BYEBYE!


Nu har jag bytt till den här bloggen!
Jag kommer uppdatera mycket där, och snälla Elin fixade en fin design åt mig, tack ska du ha!
Och tack till den här bloggen som har tjänat mig väl i ett år och några månader!
BYEBYE BABY!

PEACE OUT!


Mörkt.

Yes its dark. Väldigt mörkt. Dagen hittils har varit bra, ganska seg bara. Amanda slaggade ju, det var roligt. Vi käkade taccos till typ frulle, haha. Sen typ gjorde vi lite olika. Och nu har jag precis sett klart Sex and the City the movie. Den är så sjukt bra! En av mina favortivfilmer faktiskt. Finns det en tvåa? Tyckte jag såg en på filmkedjan. Hmmm.. Jaja nu ska jag nog käka lite godis, så tjock och ensam som jag är, haha.
Skriver mera senare.

PEACE OUT!

Vem är snyggast?


Nu är frågan, vem av dom här är snyggast?!
Själv tycker jag Taylor och Channing är snyggast!
Jag och Amanda behöver svar så kommentera!

PEACE OUT!


M U S I C


Eminen- My name is



Lady Gaga- Bad romance


Chris Brown- Whit you

PEACE OUT!

NEW MOON.


Halloj.
Lessen för att jag inte skrev mer igårkväll. Vi hade iallafall jätte roligt. Innan middagen gjorde vi inte så mycket vi satt typ bara på Amandas rum med våra datorer och häckade, haha nej driver, vi tog bilder och skrattade mm. Sen efter middagen så gick vi till gulan och köppte godis, sen såg vi på idol och lite mera. Haha en grej va lite kul.
Vem va det, vem vad det som sluta vattna?
Vad ska jag göra med min fucking blomma?!

Haha typ bara Amanda och Emelie som fattar. Ja sen på lördagen så vaknade vi runt nio ungefär. Då typ segade vi ett tag, sen typ käkade vi frulle och fixade oss. Vi fick jäkligt stressigt för vi skulle möta upp Elin i TC men vi hann inte till 12:02 bussen, så vi tog den andra. Haha sen när vi kom fram Amanda och Emelie vart typ sura för dom trodde vi gick fel väg haha det var faktiskt kul. Vi kom dit lite för tidigt så vi käkade lite. Sen gick vi runt där, jag och Emelie höll typ på att av värmeslag, omg. Sen kom vi allafall in i salongen. Filmen var super bra! OMG! Efter filmen gick vi och käkade, vi typ stog och bevakade ett bord i typ 5-10 minuter, hehe. Sen fick vi vår mat, och Elin grisade som fan, haha nej inte direkt men lite kladdigt blev det, right Elin? Hehe. Sen gick vi typ ut och väntade på skjutssen hem, sen kom pappa och hämtade mig och Amanda, sen åkte vi hem till henne tog våra grejjer sen hem till mig. Och nu ser vi på tv. Skit många var på Heron som man kände igen, typ Linda, Elli, Jeppe, orkar inte säga alla.
Skriver mer imorn.

PEACE OUT!


M U S I C


Himlen är oskyldigt blå

PEACE OUT!


At Amanda place.


Hejsan allihoppa.
Yes nu är jag hos min söta Bästaväns "crib", haha! Men ja det har varit en bra dag. Idrotten var sådär vi körde basketfia, det är som fiamedknuff fast man har en stor plan och man ska sätta bollen i basketkorgen för att få gå ett steg liksom. Vi fuskade ganska mycket. Vi kom 4a, 4a, 3a, 4a. Av 4 lag dåra. Ja sen käkade vi, haha vi snackade om spöken idag, gud vilka samtalsämmnen vi har, skolan, spöken, gud vet vad, hehe. Emelies syrra hade vart med om värsta läskiga saken! Shit. Sen hade Wilma snackat om ett spel som vi körde, det var inte så läskigt som hon sa att det va, men det laddade så mycket. Kanske kör det ikväll. Meet me at Hotel 626 at 6 pm, yes hehe. Sen efter skolan drog jag och Amanda hem till henne och nu väntar vi på Emelie. I hope we will have fun.
Men nu ska jag köa bouble strugle med Amanda, hehe.

PEACE OUT!

Spanska.

Hola, hehe.
Just nu har vi Spanska. Innan det hade vi prov. Jag tror det gick bra men anars är det pappas fel, hehe. Jag fick värsta krampen i armen, jag skrev 3 sidor typ, usch fett jobbigt! Men nu ska jag gör något annat.
Chiao, hehe.

PEACE OUT!

Morgon.

Yes it's morning. Jag får skjutts av mamma idah, yippie! Så jag kunde ta det lugnt imorse. Nu ska jag bara träna lite till till provet sen ska vi åka eller vi åker typ tio i. Men ja.
Skriver mera sen.

PEACE OUT!

Dagen.


Hello.
Just nu kollar jag på mammas pojkar. Det är skit bra. Dagen har varit bra. Efter skolan gick sötnosen Amanda med mig hem och vi chillade och umgicks. Sen följde hon med på träningen men hon kunde tyvärr inte va me på träningen för hon har ont i ryggen. Det var hårt men det gick bra, vi hade ju fys. Men det gick bra. Sen kom faster Anna hit hon skulle hämta nått kött som pappa köpt. På lördag kanske det bli bio 2012 med Amanda, Emelie och Emelie, kanske någon mera.
Nu ska jag fortsätta se.

PEACE OUT!

HISS/DISS



1. Föräldrar! Yes jag hissar föräldrar. Nu kanske folk tänkerker emh what?! Men ändå det är nog dom som älskar en mest i hela världen, det är dom som ställer upp för än, dom jobbar ju för att man ska få mat på bordet, det är inte fy skam de inte! Plus det va dem som gav dig livet. Visst kan dom vara jobbiga, rent ut sagt förjävliga ibland men det hör liksom till.
Nej men allvarligt HISS på föräldrar!

2. Äkta vänner! Behöver man ens förklara?! Finns det något bättre än äkta vänner. Dom som finna där no mather what! Det är det man vill ha inte folk som kommer och går, som finns där ibland, när det passar dom,  som går till någon annan hela tiden. Man vill ha en vän man kan lita på, som inte lämmnar en, som finns där. Det är dom man har livet ut. Jag har stött på "vänner" som dissar och sviker, man märker i längden vad som är rätt och fel. Har du en äkta vän, håll i den hårt, det finns för få sånna!
Stor fet HISS på äkta vänner!

3. Julen! Me loves julen! Jag vet kallt, antgligen snöregn mm. Men när snön kommer så blir man ju glad, allvarligt, det är inte precis så att man bah- Fuck, fan, fan, fan när snön kommer, inte den första riktiga snön. Sen "väntan" på julafton jag tycker det är super mysigt! Med allt pyssel, musik och annat hit och dit, och julklappar me loves! Sen att man umgås med familj vänner släkt är jätte mysigt!
Jag HISSAR julen högt!


1. Folk som tror sig vara något! Usch hatar sånna! Folk som går runt och tror att dom "bestämmer" hur det ska vara. Skaffa ett liv vafan. Det är fett töntigt att gå runt och tror att man bestämmer, när folk igentiligen viskar och säger "eh vad håller han/hon på med?! Fett störd! :S" Förlåt mig nu, men gå och hacka på andra måste ju vara såååå roligt? Det är sjukt töntigt, kolla på dig själv först, ska jag hämta segel för att du ska förstå? Assu åååh blir sjukt frustrerad på sånna som tror att dom bestämmer, bara för dom har hittat på i sin hjärna att dom är något?!
Jag DISSAR dom HÅRT

2. Grupptryck! Vilje styrka folket! Om ens "vänner" t.ex. säger här jag har en cigg testa!, och då kanske man tvekar, då säger "vännerna" ååh fett feg och allt. Så testar man. Även fast man inte vill, annars får man kanske inte va med i "gänget". Bara en fråga ömh vad är det för vänner?! Emh assu kan man ens kalla sånna för vänner? Nej grupptryck är bara för dåligt. Stå på er hallå?! Säg nej om det inte passar, gå där ifrån gör något! Något du inte ångrar dvs. Men hallå det finns bättre folk än så. Fall inte för grupptryck stå på dig och säg nej!
DIIIISS på grupptryck!

3. Tonårshormoner! Åååh, assu ibland blir jag bara för sur. Vi har ju fått bärbara datorer, jag skulle slagga hos Sofia för inte så länge sen, jag vart så sjukt sur på datorn att det var nära att jag slängde ut den genom fönstret. Jag blir skitlätt sur, arg och frustrerad. Det är skitjobbigt! Umgivningen blir ju inte heller direkt glad. Så alla som är i närheten av mig ganska ofta få mig inte sur, man vet aldrig vad som händer!
DISS, DISS, DISS på tonårshormoner!

PEACE OUT!


Ska käka.

För det första, jag orkar inte skriva om dagen, den var inte direkt spännande. Efter skolan gick jag med Frida och Emma en bit typ halva, det regnade, en hel del, inte så roligt, jag blev ganska blöt, men sen kommer min älskade storebror och han skjuttsade mig hem! I love u brother! Inte alltid men ibland. Fast moppen var blöt där jag satt så det såg ut som om jag hade skitit ner mig haha. Men ja nu ska jag käka, sen se andra avenyn på datan sen plugga, sen....

PEACE OUT!

I meet you soon.

Mystisk överskrift, jag kan vara lite "mystisk" ibland, hehe. Nej men grejen är att jag ska duscha! Ni fattar? "I meet you soon". Jag snacka lixom me duschen, badom pssssh. Hahah fett tråkigt. Men ja nu ska jag duscha.

PEACE OUT!


M U S I C




PEACE OUT!


JAG ÄLSKAR CHOKLAD!


ME LOVES CHOKOLATE!
Jag älskar Marabou choklad, det är så hemskt gott, fan att det är så onyttigt! Fast jag gillar inte apelsinchokladen dåra men resten tror jag (har inte smakat alla jööö) är super goda!
Wierd inlägg men jag ville förmedla detta!

PEACE OUT!


Idag.


Blir ett snabbt inlägg om idag.
Vaknade hemma hos Sofia. Vi fick väldigt brottom på morgonen då vi segat lite väl mycket. Hade matte fick nya platser, jag blev inte nöjd. Sen hade vi fysik med någon vikare. Sen hade vi tråkig engelska. Sen på svenskan fick vi veta att vi har sovmorgon imorn, igen. Oh jusste stackars Adde fick sin mössa doppad i toan. Jag tyckte jätte synd om honom då. Ah iallafall bilden är från uppvisningen, proudmary dansen. Visst klär jag i rött?
Jaja ska kola 2 and a half men nu.

PEACE OUT!


Dansen.


Hejhej.
Jag skrev inte igår för att jag inte orkade eller hade tid. Dansuppvisningen gick jätte bra, var inte jätte nöjd med två av platserna jag fick, men det funkade. Ja bilden är på Mig, Sofia och Amanda på hipphopdansen. OBS ignorera våra face. Ja sen fter dansen sov jag hos Sofia. Hennes pappa hade spelat in alla danserna så vi såg på dom, och gud va vi arvade ibland! Hennes syster Alice som var på överving bah - Vad är det som är så himla kul?! Haha. Ja jag hade i allafall skit kul hela söndage, så tack för de allihoppa!
Skriver inget mer ska plugga nu.

PEACE OUT!


D A N S .


Ska ha Dansuppvinsing idag. Är sjukt taggad. Nu ska jag borsta tänderna sen typ ska mamma krusa håret mitt sen ska jag nog över till Amanda. Måste snacka med henne btw.

PEACE OUT!


Igårkväll.


Chacha!
Japp, igår va jag ju med Amanda, vi var i TC för hon skulle hämta ett par örhängen av hennes kusin. Sen så typ när vi hade kommit hem kom hennes mamma och hämtade henne. Sen då gjorde jag inte så mycket, sen på kvällen skulle vi över till grannarna och typ käka middag mm. Det var väl kul. Vi kollade på gamla dagisfoton haha gud va små och söta vi var! Såg även en skolkatalog året innan jag började sexårs så jag gick på dagis då, gud va söta alla var! Sen gick vi "barnen" över hit, vi såg typ comedy fight club, hål i väggen, Smekmånaden och Die hard 4. Ja sen var jag så trött så jag slaggade. Ja idag är det dans uppvisning! Yeees.

PEACE OUT!


Har den här tills vidare.

Tjabba, jag orkar inte blogga just idag, har ingen lust när jag inte trivs med designen.. Men jag ska ha den här till Linda har tid att göra en åt mig, hon gör jätte fina designer! Men jag bloggar nog mera imorn.

PEACE OUT!


Amanda slaggar!

Fredag den 13, btw hejsan.
Sorry för dålig uppdatering, jag har inte pallat bara. Dagen har väl varit bra. Först hade vi so sen spanska, då skulle såklart brandlarmet gå igång, yes, kunde ha varit bra, men lärarna tycker ju att man ska frysa ihjäl där ute och man får absolut inte hämta sin jacka nej nej. Fock tänkte jag när jag stog där och hacka tänder.. Sen hade vi idrott men jag var inte me för att jag har ont i armen och dom körde basket liksom. Men jag var inte ensam på bänken söta Nicole och Michelle var ju där. Vi lyssnade typ på musik bara och Michelle messa me någon sexa som Nicole absolut inte fick veta något om och jag fick inte säga något, haha. Ja sen hade vi ömh lunch och sen typ biologi. Sen slutade vi men jag satt och kollade på Amandas bildlektion. Guud deras klass var jätte lugn då, antar att den inte alltid är så, hehe.  Men det var roligt! Sen gick vi hem till Amanda. Vi hade skoj as usual. Sen åkte vi hem till mig och åt osv. Nu ska vi fortsätta se på idol.
Skriver imorn.

PEACE OUT!

Dagens outfit



Cardigan- Kappahl
Linne- H&M
Jeans- JC
Hallsband- Amanda

PEACE OUT!



Vet inte, bryr mig inte, räkna inte me det.


Ska berätta om dagen lite snabbt måste duscha sen!
Sprutan måste ha påvärkat min hjärna på något sätt för imorse när jag skulle värma min macka, den va fryst, så då tänkte jag när jag satte på tiden att det var mitt glas med oboy så jag satte brödet på 1 minut och 10 sekunder och jag brukr ta typ 30-35 sekunder på brödet, sen när det är 20 sekunder kvar kommer jag på de liksom, det vart alldelles hårt, uuäck, sen satte jag i bara en kopp i micron istället för en kopp med mjölk i, snacka dum! Skolan har varit okej, men Frida har skadat mig idah, ajj hörru. Menmen haha det var så kul en grej men kan tyvärr inte skriva de här, det tar för lång tid. Men ja efter skolan så gick jag och Sofia hem till henne och pluggade, sen när Amanda hade slutat gick vi hem till mig, sen till henne och åt oså, sen kom pappa och hämtade mig. Imorn ska Amanda sova hos mig eller jag hos henne, we dont know.
Skriver mer imorn.

PEACE OUT!


T O N Å R I N G E N!


PEACE OUT!


M U S I C

C H R I S    B R O W N


Kiss Kiss


Run it

Wall to Wall

PEACE OUT!


We got the power.


Jepp, we got the power!
Okej vi sitter på lektion typ so tror jag, vi ska skriva en "berättelse" om några gamla grekiska gudar, suck. Överskriften är we got the power! Hehe. Ja men nu måste vi börja, fuck.
Skriver mera sen.

PEACE OUT!


Spruta.


Tjabba tjena folket.
Sorry för att jag inte har skrivit något idag, jag har inte pallat. Dagen har varit bra. Wilma va i Danmark hon fick åka privatplan fett lyxigt! Ja men jag och Sofia hade de bra ändå, fast vi saknade Wilma, hehe! Nej men vi hade biologi, engelska mm. Och viktigaste av allt jag tog svin sprutan!!! No influensa här tack! Men det gör fett ont, det tog typ 3 timmar eller kanske 4 innan den riktiga värken kom, assu jag kan inte ens lyfta armen, fan! Sen efter skolan gick jag och Sofia hem till henne, det har hänt skumma saker där så hon ville inte vara själv, sen när jag skulle åka hem följde hon me. Vi såg HSM 3 och körde på datan haha de va fett kul! Imorn ska jag nog vara med Amanda, i hope.
Skriver kanske mera senare, ska plugga till provet imorn.

PEACE OUT!


Kebaben är Helig.


Ja överskriften, kebab är min favvo rätt och jag har sagt några gånger kebaben är helig, så ja värför inte?
Bilden är för två dagar sen, tänkte ta en bild på mig och Sofia från idag men nej, snorungen hade raderat alla utom två, vafan behöll dom sämsta, smart Sofia... Haha, nej ska inte vara för taskig mot dig. Vi hade iallafall fys, snacka jobbigt, nu vet jag hur dom feta på made känner sig citerad av Amanda. Det var hemskt jobbigt iallafall. Usch ja, och nu ska jag plugga till matte provet tills kl nio då jag ska se på House, me loves!

PEACE OUT!

At Sofias place!


Haha random bild på mig, garvar för att jag och Sofia tog kort samtidigt så det lät fett högt!
Jaja, skolan var väl okej, hade ingen idrott idag, oh no, haha. Sen på fysiken spamade Frida och Pernilla mig, Wilma och Sofia med samtal, fuck off! Haha nej men gav ju såklart igen sen haha. Sen typ håller jag och Sofia på att säga thiwhiwhiw hela tiden, fråga inte värför det bara är så, vår humor you know? Jaja Amanda kommer väl förhoppningsvis snart annars möter vi henne på träningen. Juste jag och Sofia har fått värsta garvanfallen hemma hos Sofia hela dan, haha.
Skriver mera efter träningen.

PEACE OUT!


M U S I C

O L D  M U S I C
Belinda Carlisle- Heaven is a place on earth


Micheal Jacksson PAul Mccartney - Say Say Say


Y M C A - The Village people

PEACE OUT!


Kort.

Hinner inte med nogån bild, orkar inte heller.
Yes, ska borsta tänderna snart, sen typ vet ja inte, hehe. Efter skolan drar jag iallafall hem till Sofia, sen kommer Amanda också, vi har ju innomhusfys eller va de nu va. Ja jag skriver antagligen mer hos Sofia.

PEACE OUT!

I'm so so sorry.


Cha cha!
Yes i'm sorry for bad update! Har inte hunnit, stressiga måndagar bara. Dagen har varit okej, vart klar med mobbkaninen jag gjorde på slöjden, vart ganska ful om jag ska vara ärlig. Så jag har sovmorgon nästa måndag, kanske ska slagga hos min sötnos Sofia då. Ja annars har det varit ganska chill i skolan, sista lektionen gjorde typ jag och Sofia ingenting vi garvade bara haha. Vi hade värsta samtalet och allsången på vägen hem, haha Sofia du förstår nog i hope. Sen mötte vi Amanda och gik hem till mig. Vi gjorde massa då eller massa och massa, de vi hann. Sen var det ju träning, gick sådär, sen kommer pappa och hämtar mig fast jag sagt att jag inte skulle ha skjutts (?) Snacka seeeg. Men ja tack ändå?
Pallar inte skriva mer tyvärr.

PEACE OUT!


M U S I C



PEACE OUT!


Morning sunshines.

Godmorgon.
Ja detta får bli ett kort inlägg för jag måste fixa mig sen skjutsar mamma mig till skolan, för Amanda den skitungen har ju sovmorgon till typ 11 något! Fett stört att inte vi har de, jag ska kalga! jaja ska brusha tänderna nu. Haha Alice ringde precis, stackarn glömde att hon hade sovmorgon.

PEACE OUT!

Home again.

Hejsan, nu är jag hemma igen.
Haha kan nog inte säga äntligen, jag var ju inte precis borta länge. Det var inte heller speciellt jätte roligt, jag pluggade eller ja, skrev om so grejen, läste, såg på teve för de mesta, sen var jag tvungen att va ute lite då min bror varit ute med bonden som bor vid oss och dom hade varit på typ "jakt" och skjutit en älgkalv, jippie, inte direkt såg mest hemskt ut. Sen gjorde vi massa annat också, pallar inte berätta.
Skriver kanske mera senare, annars imorn.

PEACE OUT!

Skit kul.

Okej vi satt i klassrummet ganska många, jag och Sofia längst bak, framför oss en Jonas och framför honom Tobbe. Tobbe håller i ett blått rör och ska typ låssas slå Sofia, men han Jonas satt ivägen så Tobbe skulle skoja med honom, så han tar upp röret och typ skriker åt honom "Flyttar dig, flytta dig!" helt såhär galet skrek han, så Jonas som satt framför oss blev skiträdd typ värsta nervös och skyndade sig en bit därifrån, snacka om att vi garva HAHA! Stackarn, men Tobbe sa sen att han skojja, men ändå lite kul att han trodde på de och blev så rädd!

PEACE OUT!

På söndag.

Halloj allihoppa.
Min dag har varit bra. Började med so, sen typ spanska och sen hade vi idrott, vi körde innebandy mot HB, vi förlorade stort haha! Sen hade vi lunch, satt me Sofia, Ellen, Sarah och Wilma. Sen skulle vi ha biologi, men hon kom försent det var helt galet i klassrumet, haha, roligaste grejen hände, berättar om den sen. Sen hade vi tråk biologi gjorde ingenting, hehe. Men ja nu måste jag packa, ska till småland, skriver igen på söndag.
Miss me.

PEACE OUT!

Får skjuts.

Godmorgon.
Ja, idag slipper jag gå till skolan, utan idag kommer mamma att skjutsa mig och Amanda. Men jag måste borsta tänderna nu.
Skriver mer senare.

PEACE OUT!

M U S I C


Jordin Sparks - SOS

Miley Ciyrus - Party in the USA

Sean Paul - So fine


PEACE OUT!

Jag är den jag är.

Jag vill vara..
Den som folk ser upp till, som folk vill vara, men framför alt vara vän med. Jag vill va den som folk skrattar med, den folk vill nämna, den folk är stolt över att ha som vän, jag vill va den man vill vara med altså inte den man är med för ingen annan kunde.. Den man längtar efter att få vara med, den som skapar många minnen roliga dagar och mycket skratt. Jag vill att folk ska se på mig och le, att folk ska tycka om mig för den jag är, och se mig för den jag är, jag vill vara den folk hört talas om den som så många snackar bra om, Har du träffat Sofi? Hon är grymt snäll och skit kul osv.. Jag vill va den man litar på, den man berättar allt för, den man kan räkna med när allt känns som skit, den som folk ringer eller snackar med när den mår dåligt. Den folk vill sova över hos, vill ha hemma hos sig. Jag vill vara den, den personen, jag vill vara en äkta vän!
Och till alla mina vänner, jag kanske inte alltid är på topp, men jag försöker vara den bästa jag kan vara, tro mig det är så, jag lovar att ni kan lita på mig, om du berättar något för mig och säger, berätta inte för någon! då gör jag inte det, jag har förändrats sen fyran femman kanske t o m sexan, jag är Sofi, jag är någon att lita på!

It's snowing outside.


Halloj.
Ja som på bilden så snöar det, okej inte just nu men det gjorde det b la när jag gick hem. Och till skolan, Så ja praktiskt taget hela dan har jag gått med en sjö i skorna. Kulkul, inteinte. Ja mitt hår vart iallafal inte lockigt, vilket var bra eftersom att jag hade plattat det imorse. Ja skolan gick väl bra i guess, vi hade "aula tid" imorse as usual. Såg på någon tråkig film om roms stormaktstid blabla bla. Sen hade vi lite andra tråkiga lektioner, men vi fick sluta typ 20 minuter tidigare på spanska, great! Sen hade vi lunch de var kul, Wilma la sig på golvet som en snigel, sen vart det de här me snön igen, osv osv. Sen hade vi ingen matte heller. Sen fick jag gå hem all alone igen eftersom att jag måste plugga osv.
Skriver mera senare.

PEACE OUT!


Fort.


Godmorgon.
Jag måste skynda mig lite nu, har lite brottom med lite saker, sen måste jag messa Amanda.
Skriver mer efter skolan.

PEACE OUT!


H-A-H-A


Kan bara säga haha! Fett fult!

PEACE OUT!


H-A-H-A


Kan bara säga haha! Fett fult!

PEACE OUT!


Jag är ett underbarn!



Hejsan gott folk!

Japp så som det står på överskriften så är moi ett underbarn! Det var nemas problemas på samtalet det gick skit bra, haha trodde att jag skulle typ få skäll för att jag snackade så mycket, men jag fick bara beröm, mycket mer än vad jag hade förväntat mig också! Shit jag vart väldigt nöjd iallafall, jag vart nog det bästa barnet i famlijen iallafall!

PEACE OUT!


M U S I C



PEACE OUT!

Utväcklingsamtal 16.00


Halloj.
Ja skolan var rätt okej, vi jobbar typ om droger på biologin och grejer. Sen hade vi sånhära bildspel från skansen det där, det var skit kul, vi visade vårat idag, ibörjan alla höll på att dö av tråk typ, nej inte riktigt men nästan sen typ när vi började snacka om hästen började alla typ garva hehe. Ja sen fans det ju vissa bildspel som man satt och typ snackade om annat och vissa bildspel snackade man om annat fast om bilspelet och garvade! Sen vissa kollade man ju på dåra men inte alla. Ja sen kom mami och hämtade mig, thank you! Sen klockan fyra är det samtal dåra. Hppas det går bra! Sen fyller ju sötnosen Ellen år idag, gratta henne på ett eller annat sätt!
Ska göra annat nu.

PEACE OUT!


Gå till skolan.


Godmorgon.
Ja jag ska gå till skolan om typ 15 minuter. Innan dess ska jag nog fixa mitt hår lite och brusha tänderna. Bilden är ifrån igår ganska najs va? Nej men nu ska jag fixxa mig lite.

PEACE OUT!

Kusin Vitamin.

Tjabba tjena.
Har inte skrivit idag förns nu för att jag helt enkelt inte tänkt på det. Ja dagen har varit okej. Efter skolan fick jag gå hem i det kalla vädret, buhu mig. Nej driver bara men kallt var det iallafall, all by my self. Men sen när jag kommit en bit så frågade jag Frida om hon hade lust att göra något om hade tid osv, och yes det hade hon. Så då gick jag till Kusin vitamin. Det var bara vi hemma så vi snackade lite käkade godis och jag hjälpte henne med lite grejer på facebook. Sen skulle vi käka kötbullar, eller vi skulle rulla och steka dom, det gick väl lite sådär, men dom blev jätte goda ändå. Sen kom pappa och hämtade mig. Och nu är jag hemma.
Orkar inte skriva mer.

PEACE OUT!

Klädseln.



Jeans - JC
Linne - H&M
Tröjja - N.Y
Halsband - Fått av Amanda
Örhängen (syns ej) - Accent

PEACE OUT!


S O F I


I'm saying godnight!
Haha kanske undrar över överskriften men det va så att jag inte kom på något sen så ja är det ju min blogg också, så ja det är bara att gilla läget, haha. Vill inte låta kaxig men.. Ja nu ska jag fixa mig sen kolla på teve ett tag.
Skriver mera imorn.

PEACE OUT!


She has a competition


Nu är jag med i Beccas tävling, så wote for me!

PEACE OUT!


Sorry.


Hejsan allihoppa.
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, har inte hunnit eller orkat, haha. Men ja skolan var ganska chill, alla var på kramhumör idag efter lovet kändes de iallafall som. Ja jag har varit på träning den gick välldigt bra, det var värkligen svinkallt i början funderade på om det var någon bra ide att komma men ja sen blev jag varm som en brasa vafan. Det var ganska kul också,  och nu har jag käkat oså så nu ska jag hoppa in i duschen.
Jusste många har lagt märke till min nya hårfärg, tack för alla snälla ord!

PEACE OUT!


Haloween helgen.


Ja det har ju varit haloween och allt dedär. Jag och Sofia sov ju som sagt hos Wilma. Men först var jag hos Sofia ett tag, medans Wilma var och hyrde filmen vi skulle se. Sen vid kanske halv fyra eller något gick vi till Wilma. Då var vi där ett tag och snackade, framförallt garvade, shit har inte skrattat så mycket på en kväll på länge. Sen gick vi iallafall till benne och åt. Haha jag och Wilma skrämde upp Sofia på vägen. Sen kom vi hem och fixade i ordning för filmen. Sen så skulle vi ju kolla på den, gud jag var fett rädd. Den var super läskig, men jag vågade inte kolla på det läskiga, så Wilma och Sofia fick förklara vad som hände medans jag kollade bort, haha. Sen skrek dom en gång och man hörde liksom på musiken att det blev läskigt, så när dom skrek blev jag så rädd att jag grät haha, vilken liten fegis jag är. Ah sen typ hade vi skit kul rästen av kvällen, jag och Wilma skrämde Sofia lite till osv. Sen sommnade vi med kläderna på och utan att borsta tänderna vid 2 tiden. Och vaknade vid 10 tiden. Sen gick dagen, och sen var jag hos Amanda. Och nu är vi hos mig. Och imorn är det skola, it sucks.
Skriver mera senare.

PEACE OUT!


GODNATT.

Ja, nu säger jag godnatt, vill sova nu, har ingen tandborste, undra hur vi löser det, hmmm?

PEACE OUT!

RSS 2.0