Dagens låt


Nelly Furtado- Man eater

30/9

Tjena!
Idag kände jag värkligen att det bliit höst när jag vaknade så var det frost på bilarna och grästen osv. Det var -1 när jag vaknade tror jag och när jag gick till skolan var det -0. Det var skit kallt. Iskolan var det inte ngt särsklit speciellt vi hade redovisning om ngra kungar från 1500 talet till 1700 talet. Sen efter skolan gick jag Amanda, Sofia och Alice till ICA för att handla muffins till imorn haha "te time". Sen efter det stack jag och Amanda till Amanda och gjorde varma mackor i ugnen. Dom vart jättegoda. Sen gjorde vi inte så mkt mera. Smnart ska jag gå och sappa mellan idol och top model vilken tycker du e bäst? Aja ses kanske imorn.
Puss&Kram/S

Dagens låt


Cilin dion- My heart will go on (Titanic)

29/9

Tjenare!
Idag vare ganska chill dag i skolan inte så mkt som hände typ matte prov sen så typ på måndag ska vi ha ngt "te party" på engelskan lite udda men så länge man får äta kakor och så så e jag nöjd man ska typ få ta med sig ngt så jag ska ta med en stor muffin :D mmmmuuumms. Aja sen hade vi lite idrott den var kul vi hade typ i halvklass vi gjorde lite olika roliga grejer. Nu sitter jag och Alice hemma hos mej och ser lite på tv oså sen ska vi på träning. Puss&Kram/Sufi
 

Bra låt


Girlicious- Baby Doll

TRÅKIGT

Vem ringde dig senast? Alice<3
Vem kysste dej senast? Amanda på handen <3
Vem kramade dej senast? Alice<3
Vad har du för bh på dig just nu? Haha
Vad har du för trosor på dej just nu? Haha :o
Låten du senast lyssnade på? Girlicious Baby Doll
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? "Nej" /Alice
Vad brukar folk få för intryck av dig? : Inte den blekaste
Har du någon gång klätt dig horigt? Nej
Har folk kallat dig slampa? Inte riktigt
Har du kallat någon för slampa?: Typ
Har du slått någon riktig hårt?:  eeh,ah 
Använder du parfym?: Ja
Vilka slags killar faller du för? Dom som har hela paketet :P
Vad kollar du på först hos en kille?: Leendet oftast
Vill du ut och festa nu?: Nu? Nej inte alls.
Vad är klockan?: 16.
Vilken färg har din mobil?: Svart,vit,grön
Vad ska du göra nu?:  Chatta med mina sötisar<3
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Knska det kanske.
Är du social?: Händer väl.
Känner du att du orkar en fråga till?: Ah. 
Vad tänker du när du vaknar?: J*vla väckarklocka
vardag : rolig :P
Helg : ROLIGARE
Kan du gå utan smink?: Mhm på helgrena.
Några syskon?: japp.
Svär du?: Jävligt ofta :P
saker jag ångrar?:  alldeles för mkt :/
Antal männsikor du skulle ge ditt liv för?: jätte många
Är du lycklig?: Lycklig? varge dag.
Har du svårt att sova på natten?: Beror på.
Din bästa kompis?: Amanda, Alice, Sofia<3
Den som du sms:a med senast?: Alice<3
Den som  du ringde dig senast?: Amanda<3
Något jobbigt som har hänt dig dom senaste två åren? Många vet vad svaret är.
Hur mår du?: Smått trött.
Senaste sms:et du fick och vad stod det?: Love yah<3


Dagens låt


PCD- Sway

Blandat

Tjena!
Ja nu vare ngra dargar sen sisst orkade inte skriva så mkt i helgen men nu äre söndag igen. Tänkte berätte vad som har hänt i helgen. I fredags hände det inte så värst mkt jag slaggade hos Alice vi hade kul vi såg en film som jag inte vet vad den heter men den vart riktigt kul. Sen hadejag värst konstiga drömmen men den var rätt lång så jag pallar inte berätta. Aja sen vaknade jag och Alice vid nio ngn gång. Vi skulle spela fotboll det gick inte så bra, vi förlorade med 3-0 :(. Sen mer mot kvällen åkte jag och Alice till filmkedjan för att handla godis. På gulan träffade vi Mickis och Titti vi bestämde tt vi skulle göra ngt och knallade till ICA. Sen så stack Titti och Mickis till Titti för Titti skulle hämta ngra grejor då plockade jag och Alice upp Amanda,Sofia typ vid ICA och stack tillbax till Filmkedjan där vi sedan mötte Mikkan och Titti igen sen var vi vid filmkedjan och lite överallt sen så stack alla hem till sig fast typ två och två Mickis och Titti till Mickis, Jag och Amanda till Amanda, Alice och Sofia till Sofia. Sen slagade Amanda hos mej men på kvällen såg vi Titanic den var super sorglig :'(. Sen så skulle jag och Amanda städa mitt hus för att käna lite pängar sen stack vi till hennes dans. Det var det mästa.
Puss&Kram/ohs.

Låt jag hörde på radion :P


Linkinpark- In the end it doesn't even matter

25/9

Tjenare!
Idag vaknade jag vid halv sju. Det hände inget speiellt idag vi hade lite slöjd ett no-prov lite olika. Fast Alice och jag hade lite smått roligt och böt namn, kläder plats osv. Det var kul fast lite jobiggt men mer roligt. Nu är jag och Alice hos mig och ser på lite tv och lyssnar på lite musik. Sen ska vi på träning halv sju.
 Aja sen var det nog inte så mkt mera.
Puss&Kram/S

Dagens låt


DJ Sammy- Heaven

Skolfotodag

Tjena!
Sry för att jag inte har skrivit men orkar ibland inte för jag har inte tid eller så men idag tog vi skolfoto. Jag fick stå på mellersta raden igen, tur för jag vill inte stå högst uppe.Men jag tror nog att det gick bra en fotot gick nog åt hälvettet för jag typ garvade. Aa sen idag så tog vi foto med storrådet det gick nog oxå bra. Det blir spännande att se sen hur det blev. Igår följde Amanda med mig hem. Och idag är jag hos Alice men vi ska snart åka på dans. Aja i måndags så var vå på röstan det gick väl sådär. Jag klippte mig i måndags oxå det vart jättefint. Aja vi ses kanske imorn.
Puss&Kram/ohs.

Dagens låt


Agnes Carlsson-On and On

Minnena med dej gmn

     

19/9

Tjenare!
Idag har jag vart i skolan. Det var väl som vanligt men sorligt det var Mickis sissta dag :(. Hon ska byta skola :'( Kommer sakna dej Älskling<3Vi gjorde typ världens kolage på tavlan. Efter skolan var jag med Mickis och Alice hos Alice det var kul imorn ska jag troligtvis till Tc med ngra tjejor det ska bli kul annras så har vi skolfoto på tisdag :). Aja det var väl allt för idag.
Puss&Kram/Sufi

Dagens låt.


Crossfire- LADY

17/9

Tjenare!
Nu har jag kommit hem från våran jätte skojjiga klassresa. Det var ganska jobbigt på morgonen för våran taxibåt som vi skulle åka till ön med skulle typ åka vid 10.00 eller ngt men vi var vid bryggan vid 9.00 eller ngt och det var kallt :/. Men sedan kom vil iaf iväg. Våran första aktivitet vart "segling". Det var ganska tråkigt faktiskt. Mrn på kvällen eller eftermiddagen var ngra bla jag och fiskade då fanst det ngn slags gungbräda där den stog jag och typ
5 till på och vi skulle typ hoppa av den men jag hann inte så jag typ flög av och landade på asset. Det gjorde så
himmla ont. Senvar jag ganska udda rästen av kvällen lksm jag rammlade av en trappa? :S. Men på morgonen efter så kom David in typ vid ja 4.50 då vaknade juhe hela stugan han och Mickis skule fiska. Sen när hon hade stukkit
så ringde juhe självklart hennes alarm kl 5.30.Aja sen hade vi kamratbanan och höghöjdsbanan. Det var jätte kul att gå höghöjdsbanan den högsta höjde var på ca 7 m. Men i slutet var det ganska tråkigt för min kompis vågade typ inte åka på en gunga som var rätt lång osv så jag och två till fick vänta i 45 minuter. Och om man gick ner från banan fick man inte gå upp. Snacka jobbit det var himmla kallt oxå men jag fick låna en av ledarnas jacka. Men till sisst var det min tur. Sen efter maten fick vi bastun och det var kul jag doppade mig två gånger det var iskallt assu värkligen.Sen hade vi disco och det var jätte kul. Dagen efter assu det dagen som vi åkte hem på så paddlade vi kanot. Det var ganska kallt lite kul men ganska jobbigt man ville juhe inte plurra lksm. Sen åkte vi hem typ men jag är super nöjd med dom tre dagarna.
Puss&Kram/ohs.


Americas next top model 10


Vem ska vinna?

Dagens låt


Lady Gaga, Colby O'Donis, Akon-Jus't dance

14/9

Tjena!
Nu är det Söndag igen, veckan har gått ganska fort. Igår var jag med mamma och min lillebror till Skärholmen. Jag fick en flecee och nya skor. Sen gjorde jag inte så mkt mera den dagen. Idag har jag inte gjort så mkt än men jag ska göra ngt med Alice sen. Imorn ska min klass på klassresa det ska bli skit kul, hoppas jag i allafall. Aja sen går troligtvis jag och alice till ica eller ngt och handlar chips och typ godis eller ngt. Jag kommer inte skriva ngt 15-17 för då är jag på klassresa skriver säkert på torsdag och berättar vad som hände. okej men skriver på torsdag förhoppningsvis.
Puss&Kram/S

11/9

Tjenare!

Sry att jag inte har skrivit på länge men har inte hunnit... Men skriver iaf ngra rader nu innan jag knallar iväg till duschen har nämnligen precis vart på fotbollsträning. Idag var väl skolan ganska chill vi hade slöjd och det gick rätt bra och sen så hade vi typ skoljogg för att dom som inte klarade målet fick springa om och jag hade så sjukt ont i knät första gången så det vart bara två varv så fick drf springa idag igen SUCK. Sen gick jag hem till Amanda och sålde lite tidningar. Nu har jag precis kommit hem från fotbollen och ska precis inn i duschen sedan tv (IDOL). Aja Puss&Kram/Sofi


7/9

Tjenare!
Sry att jag inte har skrivit på ett tag men pallade lksm inte. Aja idag ska jag på min lilla kusin Sondins dop. Det ska väl bli kul? Hoppas det iaf. Igår var jag på kräftskiva hos mormor och morfar. Dom var supergoda. Aja skriver nog lite mera sen.
Puss&kram/S

Älskar denna<3


High School musical-Now or Never

1/9

Tjenare!
Idag vaknade jag vid 6.30. jag såg lite på tv sen så åt jag frulle sen knallade jag till skolan. Dagen var väl ganska så normal som den brukar bara att vi fick träffa våran nya lärare hon hette typ Anna. Hon värkar vl bra? Aja efter skolan så knallade jag och Alice till ICA för att shoppa ngra grejor sen så messade vi Amanda och Sofia spm skulle hem till Alice oxå att vi var hos Alice. Fast vi hade gömt oss i skogen för att skrämma dom. Så när dom kom förbi så kastade vi lite kottar ochså så kollade dom mot oss fast vi var gömda bakom ngra träd fast de såg typ Alice fast de "visste juhe att hon var hemma" fast det var hon. Sen så gick dom hem till Alice och väntade utanför dörren för att komma in fast vi var bakom dom och kastade typ stenar och så vid dem sen ringde vi och sa att dom skulle gå till baksidan, så vi kunde springa och låsa upp dörn osv men dom gick på det hah. Fast vi berättade juhe sen. Sen var jag och Alice på träningen det gick väl bra men nu ska jag gå och se på tv skriver nog imorn.
Puss&Kram/Sofi

Dagens låt


Katy Perry-I Kissed a Girl

RSS 2.0