Hos Amanda!

God morgon bloggen!
Ja nu är jag hos Amanda, jag har ju sovit här. Och vi har studiedag!!! Det är jätte skönt, man kan chilla hela dagen. Vi funderar på att göra pannkakor till lunch men då måste vi köpa mjölk. Men vi får se.
Nu ska jag kolla lite på andras bloggar!

PEACE OUT!

Ojoj

Tjabah bloggen!
Ojoj jag har inte kunnat uppdatera pga att jag inte har någon data. Vi gör ju om i mitt rum så jag har ingen data förens på typ torsdag eller fredag. Nu lånar jag sötisen Wimas data, tack sweetie. Ja nu har vi håltimme sen har vi spanska, sen ska jag med Sofia och hämta hennes söta syster på dagis. Sen ska jag och Amanda hem till mig.
Skriver mer sen när jag har Amandas dator, hehe.

PEACE OUT!

hello!

haha sofia här ^^
förlåt sofi för jag loggade in på din blogg, du ska få uppdatera här imorn om du vill :)
sofi inte har tillgång till data eftersom
1. sofis data har krashat (hon uppdaterade ett cpprogram och datan decka)
2. hon gör om i rummet och har drf flyttat sin data och kan drf inte sitta vid den, och blogga.

men ville bara uppdatera lite här, hoppas du inte blir sur sofi ;)
jag älskar dig min sötnooooooooooooooos! <3

Dåligt.


Hejsna bloggen!

Ja det har varit dåligt med uppdatering idag. Det beror på att vi rensar i rummet, så nu har jag bara en skrivbordslampa och datan på skrivbortet och mina bokhyllor är tomma, i fönstret har jag bara en blomma och på byrån har jag bara musik anläggningen. Imorn ska jag ta ut allt ur garderoben också.
Ja sen imorn ska jag och frida till skhlm, för vi ska shoppa (uppenbarligen?!) Haha. Ja men nu ska jag se på film och käka gooodis.

PEACE OUT!


Ny dag.


Godmorgon bloggen!

Jag har ju faktiskt varit vaken länge, men jag har inte orkat uppdatera än. Jag har tagit ner tavlor och spikar imitt rum och sen lite senare ska jag börja ta ner grejer från mina hyllor och damsuga av allt mm. Eftersom att jag precis har varit sjuk och så så ska jag inte vara med någon idag, men imorn ska jag och frida till skhlm. Längtar!
Men nu ska jag fixa lite grejer.

PEACE OUT!


Natti, Natti.

GODNATT!
Yes time to say, Godnaight. Jag ska inte sova än men jag ska se på tv, och jag vill inte värma upp mitt rum och dra på energi med min datar. Haha jag är en sån miljövän, inte sant? Haha nej men nu ska jag stänga av.
Hörs imorn, då ska jag fixa i mitt rum för jag ska snart tepetsera om!

PEACE OUT!


NYTT!

Ja allihoppa.
Nu har lilla jag gjort ändringar, och ja headern är inte den snyggaste men den får va tills vidare. Jag hade ingen bra ny bild och så på mej osv. Men vad tycks? Jag tänker nog ha såhär ett tag jag kanske byter färg men annars är jag nöjd.

PEACE OUT!


Käk.


Tjenare, tjenare bloggen!
Ja jag är på lite bättre humör nu och mår också bätre i halsen, så om det hade varit skola imorn hade jag kommit, men det är helg . Ja nu ska jag käka lite. Jag är inte hungrig, jag har ju inte käkat frukost idag och är inte hungrig än, så nått fel är det väl på mej? Och nej jag har inte anorexia eller bulemi (hur det nu än stavas) eller ätstöringar. Men nu ska jag fixa en billy's pizza så ses vi sen, i guess.

CHIAO!


PITBULL




CHIAO!


Vill ha!


Jag vill ha uggs! Dom är snygga och säkert varma och mysiga när det är kallt ute!
Ett par uggs är mitt måste i vinter/höst!

CHIAO!


- SJUK -

Godmorgon bloggen!
Ja, visst jag känner mej bättre idag, men jag hade aldrig orkat åka och se på teater.. Och ja Esther kommer till skolan, och ja jag kommer inte va där, fan! Jaja det är smällar man får ta, men jag orkar inte! Jag tänkte såhär:
Fredag en lektion sen teater, då kan jag vara sjuk för jag missar inget viktigt då. Såklart ska jag missa att Esther kommer till skolan. Såklart! Jag har inte träffat henne under hela sommaren, kul..
Aja bloggar igen när jag är på humör.

CHIAO!


I guess i'm sick..


Tjena bloggen!
Ja jag är sjuk. Jag var inte sjuk en ända dag i sexan så jag antar att det var dags nu? Jag har inte kunnat uppdatera förens nu för nu orkar jag. Min lilla MAC data är paj, så den är på lagning, och jag är sjuk. Jag har legat i sängen och glott på teve från 3 tills nu.
Ja jag uppdaterar kanske mera sen.

CHIAO!


MUSIC


Keri Hilsson ft Kanye West & Ne-Yo - Knock you down


Rihanna ft Jay-Z & Kanye West - Run this town


Jay Sean ft Lil Wayne - Down

CHIAO!


Funderar

Tjabbah bloggen!
Ja här sitter jag och funderar. Och nu undrar ni såklart, vad funderar hon på nu då ? Ja jo det är så att jag funderar på att byta bloggdesign eller liksom ändra fäg och header. Vorre det något? Hmm ah kanske det, vi får se.
Ja jag har väl inte skrivit något sen skolan? Nej det har jag inte. Så resten av skolan var väl ganska ja lugn kan man säga. Vi hade bara matte och biologi tror jag. Vi hade haft diagnos som sagt och jag fick 37/38, så jag är nöjd. Och såklart så ändrade jag och Sofia tidenpå tavlan för 3 gången och det gick hem, ofc! Jag och Sofia är ju bäst!
Men nu ser jag på Tyra Banks så ska tagga.

CHIAO!

Rast


Hello bloggen!

På bilden är det ju jag, bara jag, för Sofia den muppen ville inte va me! Men ja nu har vi haft biologi och så och jag har jätte ont i halsen, jag funderr på att gå hem, men det blir inte bättre för att jag är hemma, men jag kanske är hemma imorn om det inte har blivit bättre.
Men nu ska jag tagga.

CHAIO!


Vill inte..


Godmorgon bloggen.

Ja imorse när jag vaknade ville jag inte gå upp. Jag hade fruktasvärt ont i halsen, men det är lite bättre nu så jag ska till skolan. Vi har ändå en kort dag idag. Men om det blir värre ska jag gå hem. Ja det var väl inte mycket mera att berätta än det ?
Nä så jag skriver mera i skolan om jag inte har gått hem.

CHIAO!


Teve 4

Tjenare tjenare bloggen!
Nu ser man på idol där det är paus. Det är alltid lika spännande och se vilka som stannar och inte. Jag gillar Erika eller vad hon nu hette, hon är skit bra! Ja om jag ska berätta vad jag har gjort sen senaste inlägget så har jag kollat på tv, nästan deckan framför tvn och åkt till biltema. Och jag har forfarande ont i halsen.
Men nu börjar det igen.

CHIAO!

Tusday's great


Hola amigos!
Jag är hemma, all by myself, ooh scary haha nej skojja! Wellwell skolan var väl rätt okej. Vi hade idrott idag, men jag kunde inte vara med eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Det var baseball så mej gjorde det inget att jag var sjuk (?) Sen på håltimmen gick jag, Sofia, Ellen, Wilma och Michelle till gulan. Vi hade ganska kul, tycker ialllafall jag, hehe. Men ja sen var det bara spanska så sen drog jag hem.
Och nu ser jag på Extreme home makeover, ibland börjar jag gråta för det är så sorgligt, haha.
Men nu ska jag ta något att käka så jag skrver mera senare!

CHIAO!



Svenska Hollywood fruar

Tjabbah tjena bloggen!
Ja gissa vad jag ser på? daah, svaska hollywoodfruar ofc! Haha nej skojja men ganska uppenbart om man kollar överskrfiten (?) Jaja. Jag har forfarande ont i halsen, så jag undrar om jag ska vara med på idrotten imorn ? Hmm. Om det är orgentering kan jag nog medverka men det beror på. Vi har en håltimme imorn så jag kanske måste gå och köpa halstabletter på ica, men vi får se. Men nu måste ja kila, ska lägga mej tidigare ikväll eftersom jag är lite sjuk.
Skriver mera imorn!

CHIAO!

Duschen next!

Tjobree! fett lamt haha.
Nu ska jag iallafall gå och duscha, så får vi se om det händer något spännande när jag kommer tillbaka, haha. Jusste jag såg inspelade topmodel, tur att inte Fo åkte för jag hejjar på henne! Jaja nu måste jag duscha!

CHIAO!


Ont i halsen -.-


Hellu bloggen!
Ja som överskriften lyder så har lilla jag ont i halsen. Jag är inte sjuk eller man är väl sjuk om man har ont i halsen antar jag? Men inte så pass sjuk att jag stannar hemma. Men jag kan dock inte gå på träningen, för det är inte bra att anstränga sej om man har ont i halsen. Okej nog om det. Dagen var väl okej. Jag vart klar med min hylla på slöjden, haha. Men ja sen det var inte så mycket mera, jo Wilma och Andreas Å hade någon slags catfight haha det såg jätte roligt ut jag och Sofia garva ihjäl, sen kom läraren och fick lack på Wilma, haha, sorry Wilma. Jaja det var det jag skriver nog mera senare!

CHIAO!


Poirot

Hellu bloggen!
Ja jag har inte uppdaterat mycket idah för jag har haft fullt upp med match och dans mm. Matchen gick ganska bra 1-1 vart slut recultatet. Jo någon tjej rusdae in i mig så det kändes som om mitt knä hoppade ur led, men det gjorde det såklart inte men jag vilade iallafall. Sen spelade jag hela andra halvleken. Men det gick bra ändå. Sen var det dans som också gick bra. Sen var man ju hos släkten fast på pappas sida, det var kul.
Nu har jag ont i halsen för att jag inte tog det lungt så jag ska nog inte gå på träningen imorn. Men får se imorn.
Så jag skriver nog mera imorn!

CHIAO!

Fotbollsmatch (?)


Godmorgon allihoppa!
Sovit gott? Jag har iallafall de, förutom nu på morgonen.. Jag har lite ont i halsen och jag ska ju spela match idag, och dansa.. Hoppas det går över alltså! Ja annars hade jag inte mycket mera på hjärtat?
Men jag skriver nog några rader efter matchen.

CHIAO!


Trööött!

Hejsan bloggen!
Gud jag är så tröööött! Kanske för att jag inte sov så mycket igår, ah antagligen. Men ja hos mormor och morfar var det väl kul haha, vet inte hur man ska beskriva det. Men vi käkade kräftor och allt de där, och sen kollade jag och Frida på foton från 1994-2001 haha gud va kul det var och som vi garvade, haha. Kul att minnas vissa saker. Gud va söt man var när man var liten hehe. Just nu messar jag med bästa Linda och bästa Amanda.
Skriver mer imorn, Godnatt!

CHIAO!


-Kräftor-


Tjo bloggen!
Nu använder jag min stationära datorn, den som jag är mest van vid. Just nu är jag själv, Amanda gick för en 30 minuter en timme sen nånting. Ja klockan fem ska jag eller rättare sagt min familj till mormor och morfar. Ja jag har inte så mycket mera att skriva, såå..
Ja jag skriver kanske mera senare!

CHIAO!


Godmorgon babes!


Godmorgon bloggen!
Nu sitter jag och Amanda i min säng och håller på med datorerna, as usual haha. Ikväll blir det kräfskiva hos mormor och morfar då med morbror och familj. Jag vet inte riktigt vad jag och Amanda ska göra nu men något kommer vi väl på ? Antagligen haha. Men nu ska jag fixa med några grejer så vi får höras senare!

CHIAO!


Natti natti


Gókväll goa och glaá och sura (?) Haha.
Ja nu hade jag tänkt att stänga locket (?) på datan och vara social mot Amanda hehe. Vi såg filmen She's the man, den e bra och Channing Tatum är med, ååh han är så jäkla het! Usch va jag dreglade, haha! Sen dom spelar ju mycket fotboll så man får se han utan tröjja, me likes! Haha! Jaja men han är gift .. Men nu ska jag allt vara lite social,
så skriver mera imorn!

CHIAO!


Ska jag eller inte?

Tjena bloggen!
Jag undrar över en grej, ganska starkt. De är så att jag funderar på att byta till Amandas klass, om det går såklart. För assu ja de har blivit jobbigt i min klass och jag kommer inte ha någon att vara med så jag funderar på att byta till MMB alltså Amandas klass men jag vet inte, jag vill ju inte gå i MM men jag vill ha vänner eller iallafall någon att vara med? Det här är skit jobbigt, snälla hjälp!

CHIAO!

Hemma!


Tjabbah bloggen!

Nu är jag och Amanda hemma hos mej, hon ska slagga här. As usual haha! Jaja skolan var väl okej. Vi hade idrott, vi skulle orgentera As Usual! Assu jag gick inte i någon riktig grupp utan vi va först 14 pers sen 9 och jag gick bara där mitt i klungan och snackade lite med några men messade mest med Amanda och Frida och lite med Linda. Jag hade typ ingen att gå me.. Sen gick vi såklart vilse, alltså Vilse. Jag hade fan lust att ringa polisen när vi hade snurrat runt i skogen i en halvtimma. Sen kom vi nästan till vårsta eller nått så vi kom försent till maten.. Sen slutade vi efter maten tror jag haha men alla gick så då gjorde jag de me (?) Sen gick jag och Amanda till benne, Emelie O och TS, Xantia och Elin var redan där. Sen typ köpte vi pizza oså. Sen när vi var klara gick jag och Amanda hem.
Ikväll blir det mer bloggning så kika in senare!

CHIAO!


Spanska=tråkigt!

Tjabbah bloggen!
Nu har vi bajs spanska. Vi har ju den här andra och han e trågig! Men vi sitter i vårt klassrum jag Amanda och Sofia sen är de några andra här också. Men jag sket i uppgiften jag kan ändå och den e så tråkig, haha. Men nu ska jag vara social med mina söta vänner!

CHIAO!

New Moon


Nya bitar av New Moon! Fan va jag längtar!

CHIAO!

IDOL

Tjatja!
Just nu ser jag på idol. Och ja det gick sådär på fotbollen, assu jag var bra me jag hade ont i tån som fortfarande är svullen, och i mina vader efter skoljoggen. Undrar om jag kommer kunna vara med på idrotten imorn? Jaja får känna efter imorn. Haha kom just på, när vi skulle gå hem från skolan, jag, Sofia, Wilma, Jonas H och Jonas L vi hade ett roligt samtal påvägen hem, haha Wilma smakade Jonas Hs klubba och hon bah jag har ont i halsen jag åste smaka din klubba Jonas. Så fick hon de och sen gav hon honom den och då åt han den sen kom han på bah men öh Wilma du hade ju ont i halsen och sen ger du klubban till mej?! Haha sen fick vi värsta samtalet om de och saliv syskon haha. Sen hade vi en seg spanska lärare han hade lite konstigt namn och snackade typ bara engelska, och så va han skit seg och snackade jätte seeeeegt!
Menmen, nu ska jag fortsätta se på idol, skriver mera imorn!

CHIAO!

Fotboll!

Tjabah bloggen!
Nu ska jag snart gå på fotboll och tjejerna är här. Så det blir ett snabbt inlägg för vi ska gå om 10 minuter eller mamma ska skjutsa. Men ska dra nu, skriver mera sen!

CHIAO!

Idol 2009


Hejsan eller gokväll kanske!
Nu kollar jag på idol eler det vart precis paus. Jag har precis duschat så nu är jag ren och fräch, och sitter i min rosa fluffmorronrock! (Som man ser på bilden). Ja hmm ba det något mer att säga ? Vi hörs imorn igen och då ska jag slänga in lite musik också.

CHIAO!


Skoljogg


Tjabbah bloggen!
Idag var det skoljogg ja. Jag gick till skolan med Alice och Sandra och så mötte Sofia mej vid entrén. Vi hade typ bara engelska, sen skulle vi hämta lappar och gå ner till brosjön. Där nere stog vi med handbollsflickorna, hehe orkar inte rabbla upp alla. Men sen typ snackade vi med killarna i klassen och typ missade starten haha fett segt. Sen skulle jag springa med Sofia, Alice och Sandra men jag och Sofia sprang fortare än dom så då sprang vi själva. Sen träffade vi Linda N så då gick vi ett tag med henne. Sen på andra varvet så ville Sofia gå men jag ville springa så då sprang jag själv, hehe sorry Sofia. Sen var det prisutdelning, Antonia vann av flickorna i 7an och min bror kom 2a av alla som sprang, grattis grattis. Sen skulle man gå tillbaka och käka lunch så då gick jag och Sofia med Pernilla och Frida. Sen gick jag och Sofia hem till henne. Och nu har vi hämtat hennes syster på dagis.
Så nu vill Sofia ha datorn så skriver mera sen.

CHIAO!


Ska gå till skolan nu!

Godmorgon bloggen!
Nu ska jag allt dra till skolan. Det är skoljogg idag så jag ska inte ha med mig Macen. Men hoppas det går bra på skoljoggen, vi ska springa två varv, suck.. Menmen it is what it is.
Skriver mera när jag är hos Sofia!

CHIAO!

Hur tänker man?

Tjabbah bloggen, nu vill jag bara skriva av mej lite!
Jag hoppas att personen detta är riktat till kollar men det gör den säkert inte.. Jaja jag känner att jag måste få skriva av mej lite om dagens händelse så jag kommer liksom inte använda några namn men.. Assu det är såhär att jag blev typ sur eller ah inte besviken direkt men liksom ett exempel bara nu, vi säger att, nej jag kom inte på något, försök att förstå ändå, utan min dåliga förklaring! Ja jag blir trött och sur på folk som säger saker men inte "håller" de assu det var inte så jätte allvarigt i det här fallet men man blir j ändå besviken (?) Jag menar har man stått och väntat i en kvart tio minuter på något när man hade 2 planer men valde ett framför ett annat för att få vara med kompisar... Ja och när man har stått där och väntat, och väntat så tillslut får man ett SMS kan inte komma liksom, inte kul... Då gick båda planerna in i helvettet. Assu klart man blir sur, visst det skulle du också bli? Speciellt om man är hungrig! Jag vet att du inte skickade fel sen, hur stor sannolikhet är det att du skickar ett SMS, blev ni sura på mej? O: när jag har gått förbi dej och ignorerat dej, och inte satt mej vid sama bord som dej på lunchen? Och 2 minuter efter får man visst ett SMS (jag hade inte svarat på det första) där det står Ojj skickade fel.. Jag menar det är bullshit, man får fråga saker. Jag hade inte lust och svara eftersom att svaret var uppenbart men om du ändå vill veta, så ja, ja jag blev sur, klart man blir sur? Men jag vill inte bråka, inte nu iallafall.. Men jag måste få vara sur åtminståne ett tag? Men jaja..

CHIAO!

Hells Kitchen

Tjabah bloggen!
Just nu sitter jag och kollar på Hells Kitchen. Dom har precis fått stänga för att dom var för soppiga. Assu vissa av gesterna beställde pizza? Haha lite ägda. Men ja det var väl inte mycket mera jag hade på hjärtat? Jo jag har skaffat farmville på facebook haha, de är ganska kul men man måste passa tider, noga! Jaja nu ska jag inte pladdra på för mycket, jag kanske lägger ut bilderna för idah.
Skriver mer sen tror jag.

CHIAO!

Hos Sofia!


Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma hos Sofia, vi slutade 13.25 eller lite tidigare men vi gick inte hem just då. Vi skulle ha käkat lunch på Benne men det vart inte riktigt så, men shit hapens i guess? Jaja jag och Sofia ska käka något nu så jag får skriva lite mera senare!

CHIAO!

U like music? Me to.


R Kelly - The worlds greatest


50 cent ft Justin Timberlake - ayo technology


Shakira - Underneath your clothes


Somebody like me

Hello bloggen!
Nu har jag duschat och så efter träningen hehe, lite sen men aja.. Jag märkte inte förens nu att Sofia älsklingen hade skrivit ett gästinlägg, haha! Jaja skolan var väl okej, jag blev klar med min hylla som jag håller på med på slöjden men jag fick inte ta hem den (?) Ah sen hade vi lite allmänt tråkiga lektioner, sen skulle vi ha svenska sista lektionen och då hade jag och Sofia ändrat tiden på tavlan så det stog liksom 14.45 istället för 15.00 så Pia köpte det så vi fick sluta en kvart tidigare, haha tjockt blond! Sen har ju Jesper börjat bli lite konstig ?! Eller mycket aja han höll på innan lektionen så ja alla satt där som frågetecknen eller gömde sej hehe! Sen efter skolan var det träning och allt de där hehe helt oitresant!
Skriver mera sen eller imorn!

CHIAO!


Gästinlägg

Nu är det sofia som skriver.
sofi sitter och tjockar i sig en hel nökräm VI fick.. ååhh :@
aja skitsamma har lektion tio i så hon skriver nog mer sen.
puss!

Ska käka!


Hola bloggen!

Ja jag har ju vart på dansen och så nu, jag kom hem för en timme sen men jag pallade inte skriva då. Men det gick väl sådär på dansen vi fick typ göra affrodans(?) våran riktiga tränare var typ sjuk, så ja.. Men jag hade liksom ont i benet efter matchen så jag kunde inte anstränga mej så mycket, så jag satt brevid ett tag. Men jag ska typ käka nu och sen ska jag ta och duscha.
Så det blir nog mer bloggning sen kanske, det är ju Top Model och ensam mamma söker ikväll, hehe så vi får se!

CHIAO!


Brist på överskrift!

Tjabbah bloggen!
Gud jag är ganska trött och seg idag.. Frida slaggade ju, vi gick och la oss vid 12 tror jag. Vi såg på  filmen Stepmom den är bra! Ja sen vaknade jag vi 8.30 eller något. Sen kom mormor och morfar för dom skulle lämna lillabrorsan som hade sovit hos dom så ja dom va hos oss ett tag. Frida stack väl hem vid 12 någon gång, hon och hennes syster ska hälsa på deras mormor och morfar. Så ja det är väl vad som har hänt, nästa helg ska det bli kräftskiva dåra hos mormor och morfar och jag och Frida kanske ska shoppa men inget bestämt än. Ja jag ska ha dans halv 4 så vi får väl se om jag möter upp Amanda och Sofia.
Hörs senare!

CHIAO!


HISS/DISS

Jag kände för lite HISS/DISS nu så here it comes!


HISS nr 1. Hösten! Ja nu har det börjat med höst nu ja. Haha alla tycker väl om hösten, det blir såklart kallare men vem bangar för nya skor och kläder?! Nej jusste ingen. På hösten köper man ju nya höstskor kanske ny jacka, vantar, mössa, halssduk mm. Ja och så blir det ju såhär mysigt också när det blir mörkare hehe. Sen är det ju snyggt och mysigt med hösten bara.
Så HISS på hösten!

HISS nr 2. Twilight Edward! Ja nu snackar jag inte om Robert Pattinson utan hans roll i twilight, Edward alltså. Ja som alla tjejer förmodligen tycker så är han såklart snygg och världens sötaste pojkvän! Jag menar vem tackar nej till att ha honom som pojkvän? Okej lite creapy att han e vampyr men annars är han ju urgullig och snäll, omtänksam kanske lite överbeskyddande men ändå världens sötaste ju! Lyckos Bella haha!
FET HISS på Twilight Edward!

HISS nr 3. Idol! Ja nu har ju äntligen idol börjat! Gud vad man har längtat?! Haha det som är absolut roligast är ju adition (stavning?) assu när dom tar ut alla som kommer till slutadiotionen. Men jag menar hur kul är det inte att se på alla som sjunger falkst och tror att dom e bra och sen får rådamp när jurryn säger nej? Haha jag tycker det är jättekul och jag har värkligen längtat efter Idol!
Så FET HISS på Idol!



DISS nr 1. Svininfluensan! Ja finns det någon som tycker om svininfluensan?! Det tror jag knappast, jag menar ingen är väl sugen på att blir sjuk och få större risk att dö? Nej det skulle iallafall inte jag se fram emot! Det är inte så kul att ha infuensa för då är man ju såklart sjuk och man har feber och ja man får större risk att dö, nej usch och fy! Svininfluensan kan ömh hänga sig! (?)
FET DISS på SVININFLUENSAN!

DISS nr 2. omogna killar! Ja omogna killar, usch assu jag tänker på några speciella nu som alltid ska hålla på och störa och vara allmänt jobbiga och störda! Men alla killar har ju någon gång varit riktigt omogna, assu shit nä det går inte och förklara min frustration på omogna killar, jag kan säga en sak, känner man för att vara omogen runt mej kan man fan gå någon annan stans!
FET DISS på omogna killar!

DISS nr 3. prov! Jag kanske får bra resultat på prov, men det är så jobbigt att plugga och stressa bara för att man ska ha prov! Nej det tycker jag inte om, och speciellt inte eftersom att man blir så nervös över resultatet. Oförberedda prov är ju värre såklart men inga prov är bra! Okej jo kanske i längden men ändå..
DISS på prov!

CHIAO!


Some music




CHIAO!


Saturday night


Tjabah bloggen!
Jag har inte hunnit uppdatera förens nu, jag hade visserligen tid imorse men då kollade jag bara på andras bloggar och bdb. Ja jag har varit på IKEA med pappa och lillebror. Jag köppte tre prydnadskuddar och två förvaringskorgar. Sen köppte vi ju andra saker också men det är oviktigt. Sen nu senare kommer Frida komma hit och slagga här, skojskoj!
Men jag få uppdatera lite mera sen.

CHIAO!


The Tyra Banks show


Hejhej bloggen!

Just nu sitter jag i soffan här hemma utan Sofia, buhu. Hon hade för ont i halsen så hon ska inte spela ikväll. Jaja hoppas hon kryar på sej. Skolan var helt okej, det vart chickenbitch till mat det var ganska gott. Sen på tdrotten var det somsagt fotboll, ja jag ägde väl kan man säga? Haha nej inte riktigt, hehe. Men nu ska jag fortsätta se på TyraBanks show sen på TopModel,
så vi hörs senare efter matchen antar jag?

CHIAO!


Slutat!


Tjabah tjena!

Nu har vi slutat, jag och Sofia fick vänta lite på Amanda för hon skulle få en grej så vi ska snart gå hem till Sofia och hämta hennes grejer och sen drar vi till mej.
Jag skriver mera senare!

CHIAO!


Godnatt babes


Natti Natti bloggen!
Nu ska ja låta min bebis vila och så ska jag chilla framför teven och messa lite, ofcourse! Hehe, imorn kommer bästis till skolan igen för hon var sjuk idah, stackarn.. Men imorn kommer hon iallafall! Så det blir mera uppdatering imorn gullungar.

CHIAO!


Music in my heart!


CHER - Walking in Memphis

Maria Carey - Hero

Eamon - Fuck it


CHIAO!

Snart idol igen!


Hellu bloggen!
Nu har jag duschat och så efter träningen, jag kunde inte riktigt spela liksom 100% för jag har så fruktansvärt ont i min stortå assu det värker, värkligen! och tänk värk i tån in i en trång fotbollssko, mysigt mh visst! Aja skolan var väl okej, vi fick typ sluta 35 minuter tidigare, yeah! Ja vi hade några grupper ja roligast i min grupp var klart Wille! De andra var lika tråkiga som en påse nötter (?) Ja men jag och Wille hade iallafall kul. Jusste på rasten tog Tobbe mitt tuggummi assu det låg på bordet. Jag ville ju ha det liksom så tar han det och käkar på de sen när han var klar och jag hade rå dampat på honom så tänker han kleta in det i mitt hår och i min hand (?) hur tänker han igentligen?! Dummefan. Aja efter skolan gick jag och Sofia hem till mej för vi skulle ha träning såklart. Vi skulle möta 97 killarna i elvamanna match (vi var blandade men ändå) fyfan va pinsam jag fick liksom va topp hur pinsamt får de bli? Jag menar dom e ju fett bra och jag kommer där liksom, usch nej no more!
Aja jag skriver mera senare, kanske!

CHIAO!

SKÖNASTE IDOLSÖKANDE EVER!


Skönaste idolsökand ever hahah!
Jonathan Rittmo & Martin Joviken.


CHIAO!

Skolbloggning igen

Hejsan!
N har vi rast vi har precis haft svenska. Vi gjorde något i den här pages typ demokrati - diktatur. Det är de vi jobbar med just nu. Det gick ganska bra men det är svårt att hitta bilder.. Kvart över ska vi ha so så det blir ett litet kort inlägg nu innan jag ska börja. Sen nu nyss kom Frida och bad om min data men hon får den sen, hehe.
Skriver mera sen, troligtvis.

CHIAO!

Candy Shop!




CHIAO!




Lektionsbloggning!


Hellu bloggen!

Nu ha vi matte lektion! Hahah bästa hitills jöh. Vi fick veta vad vi fick på mattediagnosen, och jag vart ganska nöjd faktiskt, jag fick 27/29! Ah men man ska inte skryta.. Rasterna har varit fett roliga, Linda och Johanna kom och då vart det ju jättekul, ofcourse (?) Jaja vi slutar typ snart och då ska jag dra hem till Sofia, skojskoj!
Haha kolla sötaste bilden tagen typ nyss!


CHIAO!

09:09 9/9-09

NU ÄR KLOCKAN 09:09 9/9-09, tänkte bara säga det!

CHIAO!

Skolbloggning!


Tjabah tjena bloggen!
Nu är jag i skolan, vi har preci haft engelska och vi fick sluta lite tidigare. Jag, Wilma och Sofia sitter me våra datoren, ofcourse? Haha.. Men snart ska vi ha typ halvklasser men vi vet inte vilka grupper (?) Något jobbigt, men det löser sig nog. Haha, aja nu ska jag fixa lite på bdb så skriver mera sen.
Jusst snart är klockan 09:09 den 9/9-09 haha fett segt!

CHIAO!

Hemma


Hello, bloggen!

Hur mår ni då ? Jag mår iallafall finfint förutom att det kliar i örat och halsen bla. Det är skit jobbigt! Aja idag var en lugn dag. Som började med So, haha jag tycker de e jättekul att se alla 6or komma på spanska, dom ser så rädda ut dom flesta, men det var ju jag också hehe. Men iallafall sen hade vi Sv, inte världens roligaste men ganska chill. Sen var det idrott, vi skulle springa 4x500 m. Alltså 2 km. Sen körde killarna typ idioten eller något och vi kollade på när dom flåsade hehe. Sen var det lunch, jag och Wilma tog bara makaroner, det var korv. Sen gick vi till gulan eftersom att vi har 1½ timmes håltimme. Sen hade vi spanska och sen gick jag och Sofia hem. Vi har sett så många äckliga djur idag! USCH! Vi ska nog snart gå till Amanda,
jag skiver mera senare!

CHIAO!


The pics



CHIAO!


STRESS!

Tjabbah allihoppa!
Ja det vart ingen uppdatering förns nu, hehe sorry. Mitt internet fuckade upp sej i skolan, så jag kunde inte använda MAC datorn, assu alla som en avensjuka, ni behöver inte vara det, man måste bära på en jävla massa skit bara fram och tillbaka från skolan, vi använder den ju knappast ens, och sen är den bara skit, assu min fuckar upp sig hela tiden, är sjukt trött på skiten! Aja den är bra ibland.. Men nog om det och tillbaka till dagen!
Det började med att jag försov mig 30 minuter och jag skulle gå hemifrån 7.15 för jag skulle vara hos Amanda lite tidigare, men såklart försover man sig och får stressa igenom morgonen, så fick jag damp på mitt hår, tänk jag hade värkligen lust att klippa av det! Men aja, sen hade vi iallafall 2 timmars slöjd, kulkul, haha inte så värst. Sen hade vi lite blandat och en håltimme. Frida fick låna min data idah haha för hon ska kanske köpa godis åt mig imorn så då måste jag ju va snäll, visst ? Aja efter skolan gick jag, amanda och Sofia hem till Amanda. Vi käkade, såg på tv och dansade, sen var vi på en jobbig träning så jag kommer få värsta träningsvärken imorn!
Men nu måste jag sluta skriver, lägger in lite bilder iallafall!

CHIAO!


MUSIC I LOVE




CHIAO!


Dance!


Hejsan bloggen!
Ja jag har ju varit på min första dans "träning" nu. Det var jätte roligt! Men jag och en tjej till var nya och i slutet skulle vi köra en dans dom hade gjort förut, liksom terminen innan. Jag var helt lost assu! Jag kunde inget hehe ba stog där och gjorde bort mej haha! Men annars var det jätte


Outfits



CHIAO!


Pajdegen!



CHIAO!


Vaknat!


Godmorgon Bloggen!

Jag och Amanda vaknade väl vid 9 tiden, men vi har bara degat i sängen fram tills nu. Vi ska snart käka frulle för jag håller på att dö här av hunger! Haha men det ska nog gå bra ändå. Jag hade en jätte udda drömm, men jag kommer inte ihåg så mycket, hehe. Idag är de iallafall dans, första "lektionen" för den här seången, hoppas det går bra iallfall, kanske en spark i baken skulle hjälpa ? Haha, men nu ska vi ner och käka så jag skriver mera sen!

CHIAO!

LINDA<3

 


Linda Norström<3Sofi Larsson
Hjärtat, vet inte hur man kan börja ? Du är iallafall sjukt underbar, och en väldigt unik person! Gud alla måste fan vela vara din vän?! Du är någon man kan lita på nomather what! Och den som ställer upp i vått och tortt, du är någon att se upp till!
Ville bara säga tack för allt Linda, du  är en sjukt underbar vän!
Love U<3

Bakat pajdeg!


Hejsan, svejsan!
Nu sitter jag och Amanda med våra datorer i knäna o fixar och donar. Ja som överskriften lyder så har vi bakat pajdeg jag och Amanda, hehe vi tog lite bilder så jag ska fixa det på photoshop sen så får ni allt se! Vi städade lite också, så nu är det fint i köket. Jusste, vi åt ju Amanda tog rester från igår och jag själv tog potatisbullar, gissa med vad! Man brukar ju äta det med typ lingonsylt, visst? Ah det gör man men dom hade inte det så det fick bli hallonsylt! Och visst vad det gott, hehe. Testa det någon gång.
Men jag skriver mera senare.

CHIAO!


I LOVE MUSIC


Natasha Bedingfield - Unwritten


Pink - Family Portrait

Singel & Sökande - Elov och Beny

CHIAO!

Godmorgon!

Godmorgon, Godmorgon hör fåglar sjunga glatt!
Godmorgon, Godmorgon i KÖR!

Ja, den sången sjunger jag och Amanda på lite glatt just nu, hehe. Vi ska nog snart upp och käka frulle, för Amanda är jääätte hungrig, tror jag. Hehe.
Men jag får ta och skriva mera senare!

CHIAO!

Photo Booth

Gokväll!
Nu sitter jag och Amanda ännu en gång med våra datorer, tar bilder, chattar mm. Men vi ska nog snart popa pocorn sen se på någon rolig film. Haha Amandas morföräldrar är ju här och dom är så sjukt roliga! Haha det är dom alltid, något alla borde få veta är att Amandas släkt har humor! Jaja imorn ska Amanda iallafall slagga hos mej det ska bli kul! Ungefär lika kl som nu!
Men jag skriver kanske mera senare, annars imorn!

CHIAO!

Är hos Amanda, nu!

Tjabah bloggen!
Nu är jag hos Amanda. Jag kom hit för ett tag sen. Vi har typ bara gjort lite grejer med datan och så men vi ska nog snart upp. Vi ska käka ganska go mat ikväll, för Amandas mormor och morfar är här och ennes morfar har ju fyllt år så. Sen ska vi väl se på film eller något ikväll, men nu ska vi nog upp!
Skriver nog mera ikväll!

CHIAO!

Dagens, kläder, tack Frida!


Munkjacka - NewYorker
Vitt linne - H&M
Jeans - JC
Hallsband - New Yorker
Armband - (?)
Hårspenne - Lindex

Inte me på bild...
Skinn jacka - H&M
Converse - fått av Alice


Pics!





Det ska va tvärt om hehe, det var dom mörka som togs idag!

CHIAO!


Nu är jag hemma!

Hejsan bloggen!
Ja nu är jag hemma. Tanken var att jag skulle dragit till Amanda direkt efter skolan, för jag ska ju sova hos henne inatt. Men hon slutar typ 15.10 så det kändes lite som om jag skulle gå hem ändå, hehe. Ja dagen har väl gått bra. Den börjde med so då vi bara höl på med datorerna, vi fick lära oss en del och så. Sen hade vi spanska, det är dom ända lektionerna som jag, Amanda, Sofia och Alice har ihopp, så det är bra. Men efter det hade vi idrott, det var svinkallt och typ regnade lite, och vi skulle köra softball! Jag tänkte bah öh NOWAY! Så vi böt inte om så vi slapp de haha, våran idrottslärare vart fett lack då. Så fick fick orgentera istället, inte så roligt men man kunde iallafall fusk, hehe. Sen hade vi lunch. Efter lunchen hade vi bara biologi sen fick vi sluta. Så ja nu sitter jag här, ska snart lägga in kläderna för idag och kanske lite bilder, men hörs senare!

CHIAO!

Nu sitter jag i soffan..


Gókväll bloggen!

Nu sitter jag framför datan & teven i soffan. Haha såklart, det är ju kväll (?) Jag har på mej min mysiga ÅRE tjockis, leggins och benvärmare, och såklart en stor mysig tisha. Jag har kollat lite på hm shop online occh gina shop online. Såklart kollade jag på höstens mysiga kläder, vill värkligen shoppa massa skor, kläder och jackor mm.
Men jag skriver mera senare, imorn alltså.

CHIAO!

Nyduschad och fräch!


Tjabah tjena!

Ja nu är jag nyduschad ren och fräch! Det var ju fotbollstränings som sagt. Det gick väl rätt hyfsat faktiskt. Är iallafall nöjd med vad jag lyckades åstakomma! Och imorn är det skolan igen. Dagrna har gått så himla fort, det känns som om det fortfarande är måndag, man hänger knappast med. Jaja det är väl possetivt på ett eller annat sätt ändå ?
Haha vad jag tänker till ibland, jag är ju riktigt djup haha! Jaja imorn ska jag nog slagga hos gullungen Amanda! Det ska bli kul, det var ju ganska länge sen jag slaggade hos henne, eller hon hos mej.
Men jag skiver kanske mera sen, annars kommer ju fler inlägg imorn ändå.

CHIAO!


Ska snart tagga!

Hejsan!
Ska snart gå iväg till Amanda. Vi ska på fotboll, så jag och Sofia gick hit först, för vi ska se till att min lillebror kommer in, haha. Ah vi slutade 13.30 iallafall. På fysik och biologi lektionen satt jag, Sofia och Wilma och hade fett kul haha! Vi fick typ själl och han (läraren) bad oss att gå ut om vi skulle garva mer, men vi gick inte ut iallafall. Annars har dagen iallafall gått bra.
Men jag slänger inte lite bilder sen, nu har jag juhe MACen så det får bli från min ordinarie data, haha.
Skriver kanske lite hos Amanda!

CHIAO!


RAST!

Hejsan!
Nu har vi rast igen, vi har haft spanksa nu och vi har även käkat, och det smakade såhär bebismat typ. Det var typ soppa men det smakade typ bebismat. Aja nu sitter vi här igen samma gäng och jonas H dårah och Niclas ser på.
Men jag skriver mera sen.

CHIAO!

Är i skolan!

Hejsan!
Nu är jag i skolan. Vi såg världens äckligaste film, Den heter flugornas herre. Fett äcklig igentligen. Vi ska ha lektion om typ 20 minuter så jag, Sofia, Wilma, Alice och Amanda sitter vid ett bord och är vid våra datorer, haha.
Men jag skriver mera sen.

CHIAO!

Dagens klädsel!


Tsha- Gina Tricot
Jeans- VeroModa
Munkjack (Adidas, inte med på bilderna)- Stadium
Väska- NewYorker
Nitarmband- Lillebrorsans, haha
Örhängen- Accent

CHIAO!


I LOVE


Hejsan!

Ja idag fick vi sluta 12.30 för vi fick ju våra datorer vi ska ha i skolan så, vi fick liksom lära oss dom. Så nu och framöver kommer vi att ha bärbara datorer.
Just nu e jag me Amanda hos henne. Jag har nog inte mycket mera att berätta, vi hade bara två lektioner idag. Haha när vi väntade på att få gå in i klasrumme så kastade jag, Wilma och Sofia pennor på typ, Jonas H, Maxi, Tobbe, Jim och Wille haha sen kom Adde Å och satte en soppkorg eller vad det heter på Wilmas och Sofias huvve, snacka omoget ?
Men jag skriver mera sen!

CHIAO!

Just ja!



Jag kom på de nyss, att jusst fan jag behöver ju nya skor! Jag menar det är 1 september nu, alltså typ höst, intesant? Så höst betyder ju liksom NYA SKOR! Visst? Alla tjejer gillar nya skor, även de flästa killar, så jag har letat upp massa skor men vad ska man ha då? Det är ju inne med MC boots, men jag är inte så himla förtjust i dom. Men vad ska ni ha?
Blir glad över ett svar :)

CHIAO!


NEW MOON!


Vita skor?


En sak bara. Assu jätte många hade vita skor idah fett segt. Jag, Sofia, Wilma, Maxi, Felix, Amanda, Alice, Oskar mm. Assu det är bara dom jag kommer på nu liksom. Är det något nytt att ha vita skor eller? Aja det är snyggt iallafall! Men efter att ha gått i skogen är mina skor typ lite lila/rosa också haha!

CHIAO!


Tidig.

Tjabah tjena.
Jag slutade 13.15 istället för 13.25 haha 10 minuter men ändå. Så jag fick alltså gå hem helt själv, buhu. Haha. I skolan hade vi typ so sen sv. Sen hade vi ju såklart idrott och igen orgentering. Den här gången va jag med Wilma och Sofia. Först typ gick vi fel eller något och gick upp på värsta berget sen såg vi kontrollen där nere där Maxi och grabarna va. Sen gick vi efter typ Tobbe, Maxi, Jim, Wille, Jonas H, Felix och Oskar tror jag, sen gick dom typ helt fel så vi liksom tappade bort oss mitt i skogen kul liksom. Sen typ stack Tobbe och Jim och vi visste ju inte hur man skulle gå så vi va liksom helt borta i skogen. Men sen hittade vi iallafall dit. Sen fick vi dra och käka så då tog jag Sofia, Wilma, Jonas H, Wille och Jim en omväg och snackade typ. Sen hade vi bara två lektioner och sen fick vi somsagt sluta tidigare. Och nu sitter jag här hemma själv. Men min lillebror kommer ju snart hem iallafall haha.
Skriver mera sen.

CHIAO!


RSS 2.0