Blogg. se ?!


Hur tänker ni igentligen på blogg.se ?

CHIAO!


DAGENS!


Haha driver me texten för ni som inte förstog de!

CHIAO!


Lite sent.

Hejsan bloggen!
Lite sen uppdatering kanske? Men jag kom hem vid 18.15 och då var jag ju tvungen att käka och så sen skulle jag duscha, och nu för en stund sen var jag nere och snackade med mamma, plus att vi slutade liksom 3 så. Men nu uppdaterar jag iallafall. Skolan var väl okej, första 2 timmarna var det träslöjd, eftersom att det har varit helg och allt så var ju alla allmänt trötta liksom, så det var ganska lungt och så. Sen visade Jonas H värsta grymma tricket eller vad, haha. Senn var det typ rast och så sen gled man igenom dagen typ. Sen va Felix jävligt irriterande när han tog Jespers jäkla hatt och satte den på mitt huvve hela tiden jag menar usch, så jag sparkade honom och så för att han hade varit så dum, haha. Sen jöklades jag lite med Tobbe stackar haha not. Sissta lektionen var Amanda me, för hon var tvungen att vänta på mej och Sofia. Jusst Wilma låste in sina nycklar i sitt skåp så klantig som hon är så som tur var hade jag ett lås hon fick låna eftersom att vaktis fick knipsa upp det. Men efter skolan drog vi hem till mej och sen till fotbollen där Karro & Johanna var. Jag har inte träffat Johanna på så länge inte Karro heller så de va ju kul!
Men shit va det här vart långt, snacka segt att läsa men nu ska jag sluta skriva så jag skriver mera sen!

CHIAO!


Yeah!


Hejsan alla!

Ville bara säga att jag har nytt besöksrekord! Det kanske inte är så mycket men det är iallafall mitt högsta!
Det är 28 unika läsare, nästan 29 unika, haha nej skojjade men det är ju nästan 30 unika! Igår var det 24 unika så visste har det gått upp lite eller hur? Men fortsätt läsa min blogg!
Ville bara säga det!

CHIAO!


MICHAEL JACKSON



R.I.P.
29/8 1958- 25/6 2009
Grattis i efterskott!

Black Or White

Heal The World

Smooth Criminal

Billy Jean

Beat It

Bad

Thriller

The Way You Make Me Feel

Man In The Mirror

ABC (Jackson 5)

(Det funkar inte för tillfället att lyssna på låtarna)
CHIAO!


Är tillbaka!

Hellu!
Nu är jag tillbax från skhlm. Pappa som hade ovat att följa med sa at han inte kunde nu, usch va trött man blir på sånt, visst? Aja vi fick iallafall skjuts in dit av Sofias snälla pappa. Vi gick in på newyorker och kollade, och jag hittade dom sötaste höst skorna ever, så pappa ska följa med dit nästa gång och köpa dom åt mej haha. Sen gick vi till gina där Sofia köpte lite grejer. Sen gick vi till donken och käkade lite, men igentligen frächt jag menar nu när det är svininfuensan och allt så man bör vara försiktig! Ah sen gick vi in på JC och kollade lite men vi hittade inget.Sen gick vi runt lite, sen tillslut köppte jag iallafall en liten väska från NewYorker, ett halsband på rean från NewYorker och ett bar örhängen från accent. Sen skulle vi ta bussen hem. Det vart lite fel, vi fick gå på 2 bussar innan det vart rätt, haha lite pinsamt.. Men det gick iallafall bra sen. Sen när vi väl kommit till TC igen fick vi skjuts hem avv pappa.
Jag skriver mera senare!


CHIAO!


Ska tagga!

Godnatt!
Nu ska vi stänga av datan och fixa sängen och sånt, men vi ska nog inte sova än (?) Klockan är ju bara 10. Men jag skriver mer imorn, om inte Sofias data dampar för man kan typ inte skriva inlägg (?) Det kanske är blogg jag venne.
Men jag skriver iallafall mera imorn!

CHIAO!


Vilken?!


Vilken hårfärg ska jag välja?! Jag ska snart tona håret och jag måste ha hjälp med en hårfärg!
Så 1an,2an,3an eller 4an? 1an är från höger (ashley tisdale)

CHIAO!


Är hos Sofia!


Hejsan bloggen!

Nu är jag och Sofia hemma hos Sofia, vi fick skjuts av mamma hit, så tack mamma! Ah jag ska ju slagga hos Sofia inatt. Idag vaknade vi vid 8-8.30 tiden. Men vi gick och la oss vid 11 så det kanske var därför. Vi va jätte trötta igårkväll. Nu ska jag kanske ta kort på Sofia och hennes syrra så jag måste dra!

CHIAO!


Vem bär den bäst ?


Vem väljer du?

CHIAO!


Ändring!

Hejsan!
Nu är jag hos Sofia. Vi ska få skjuts hem av pappa sen, eller  han ska hämta oss här sen. Hon ska ju sova här, såklart, haha nej skojja. Men imorn eller på söndag ska vi till skhlm. Mem jag ska ta och berätta lite om dagen. Vi började med något minns inte vad, sen hade vi spanska med alice och amanda, kulkul. Sen var det idrott, vi skulle orgentera, hmm roligt.. Jag, Wilma, Sofia,Felix och Oskar va en grupp, men vi gick mest efter alla andra och typ livade upp stämmningen, haha. Sen fick vi vet att vi inte ska ha sovmorgon till 10.20 utan då ska vi ha slöjd, och sen så får vi gå hem 12.35 på fredgar. Men jag skrver mera senare!

CHIAO!

Har fått schema suckers!


Tjabah tjena!
Ja idag var det somsagt skola. Vi fick ju vårt schema idag och jag vart jätte nöjd! På måndagar börjar vi 10.20 då en 3dje del av klassen har hemkunskap. Sen slutar vi 15.15. Sen på tisdagar börjar vi 8.10 och slutar 13.25. Sen på onsdagar börjar vi 8.10 och slutar 12.25. Sen på torsdagar börjar vi 8.10 och slutar 13.30. Och på fredagar börjar vi 8.10 och slutar 15.10 då har vi slöjd de sissta två timmarna då de i hemkunskaps gruppen går hem. Super bra schema va?! Istället för "don't you wish you'r girlfriend was hot like me blir det don't you wish you'r schema was bäst like mitt!! " Haha fett feild haha. Men över till dagen som var okej, fick alla böcker och så, så det vart ju inte mycket till lektioner liksom. Sen efter sklan drog jag och Sofia till gulan och därefter till Amanda sen till mej. Sen hade vi fotboll som gick lite sådär haha jag har ju sträckt typ min fot (?) så jag ska inte spela match imorn.. Men annars har det varit bra. Jag har duschat nu och ska snackat med sofia nu så jag skriver mer sen!

CHIAO!

Godnatt hörsimorn!

Jappjapp!
Nu ska jag stänga av datorn och se på tv och fixa mej, för det är ju en dag imorgon också, juppjupp, men nu måste jag kila!
Skriver mera imorn!

CHIAO!

VEM?!


Vem är din absoluta favorit av dessa stora bloggare?

CHIAO!

Nu är jag här istället!


Hejsansvejsan!

Jusst nu är jag hos Alice. Jag och Sofia stack till Alice och Amanda var ju också där. Vi skulle visa dem en grej. Så nu är jag här och pappa ska snart hämta mej.
Så jag skriver mera sen.

CHIAO!

Hos Sofia.

TJABBAH!
Idag vare ju värkligen fint väder, tycker ni inte det? Jag fick iallafall skjutts till skolan av Amandas mamma Fia, TACK! Det regnade ju och jag ville inte ha världens fulaste ruffs till skolfotot liksom! Men när vi kom till skolan fick vi väna ett tag på Sofia och Alice så vi va lite med Ellinor tror jag ? Men sen var det matte lektion, sen SV mm. Sen hade vi iallafall skolfoto, jag stog på mellan raden framför Tobbe typ som höll på och det var skit irriderande! Jaja skolfotot gick nog bra jag fick se lite av det. Sen fick man vänta i år på att få ta enskilt foto.. Jag såg mitt det vart skit fult -.- Aja det får väl funka iallfall. Sen slutade vi vid 13.00 och då drog jag hem till Sofia. Och nu har kollat igen gamla foton mm.
Jag skriver  mera sen!

CHIAO!


DAGENS!



Linne- H&M
Kofta- Kappahl
Jeans- VeroModa
Örhängen- Kappahl
Halsband- Vasastar
Armband 1- Malta
Armband 2- Grekland

CHIAO!


I <3 MUSIC




CHIAO!

Jogging!


Jag Amanda och Sofia ska börja jogga! På onsdagar, ca 2 kilometer nu i början sen när vi börjat vänja oss blir det såklart längre! Men vi gör det här för att få bättre kondition (stavning?) Så nu ska vi börja nästa onsdag tror jag!
Man måste ju få bra kondition när man spelar fotboll 2 ggr i veckan och dans 1 ggr i veckan!

CHIAO!

Skolfoto!

Förlåt för dålig kvalité på bilderna!

CHIAO!



Circus Cirkör (?)


Hejsan bloggen!

Jag har inte hunnit skriva förns nu, ja va ju hos Sofia efter skolan eller cirkusen som var så himla rolig! Öh NOT! Aja det började med ganska seg skoldag assu inga direkta lektioner men ändå liksom lektioner. Sen var det fisk, såklart tisdag=fisk ?! Ah vi åt iallafall 10.25, ganska tidigt eller hur ? Ja sen hade vi rast en stund. Sen skulle vi åka buss vi åkte med HB eleverna, haha vi var 6 personer att trängas på 5 säten och vi skulle ha bälte! Ah det var Tobbe Maxi och Jonas H som tjockade åt sej 3 platser så jag Sofia och Wilma fick dela på 2 platser, ganska rättvist, eller? Ah sen när kom vi dit så gick vi ner och köpte läsk sen gick vi in och skulle få se på Cirkus Cirkör, JIPPIE jag menar INTE! Ah så satt vi där och tråkade med de höga musik och den konstiga handligen, sen var det paus 20 minuter, ojdå trodde det var slut liksom.. Sen satte det igång igen.. Vi kom iallafall tillbaka till skolan 16.10 typ så då gick jag hem till Sofia.. Jag åt inte något förutom en näktarin mellan 10.25-18.10 , en näktarin liksom, en!
Men jag ska slänga in en outfit på dagens och vad jag ska ha imorn vi ska ha skolfoto då!

CHIAO!

GODNATT!


Ska stänga av datan nu så hör av mej imorn! Ska på cirkus, hurra, värkligen! Ses imorn!

CHIAO!

4 månader på pricken!


Hejsan allihoppa!

Nu har jag iallafall duschat och är ren och fräch! Ja somsagt idag var det skola. Vi körde igång lite nu mer "på riktigt" sådär hade liksom lektioner, vi har ju inte haft det än. Men idag hade vi lite matte, den var faktiskt typ nästan rolig ju, fett konstigt? Och vi hade liksom diagnos, vem vet kanske håller jag på att bli sjuk? Haha!  Sen hade vi någon filmningsgrej där man skulle svara på några frågor sen skulle vi få se det igen i 9an, haha jag kommer garva ihjäl mej! Fan va jag skämde ut mej! Men det kommer bli kul att kolla på iallafall. Sen efter skolan gick jag Sofia och Amanda hem till Amanda och åt lite typ mat (?) sen spelade vi monopol. Sen gick vi såklart på träningen och nu sitter jag här.
Jag skriver nog lite mer imorn, eller senare!
Jusste, onödig info, men om exakt 4 månader är det julafton det är ju 24/8!

CHIAO!

DUSCHEN = NEXT!

( Bild tagen från Linda )


Låtar!

Denna låt förknippar jag med en vän: Jag diggar dej
Denna låt påminner mej om sommaren 09: Rap das Armas
Denna låt kan jag slappna av till: Hero
Denna låt vill jag dansa till: Smooth Criminal
Denna låt blir jag glad av: Life is Life
Denna låt väcker minnen: Stupid Shit
Denna låt har jag lyssnat mycket på denna vecka: Paparazzi
Denna låt tycker jag mycket om: Sweet Dreams
Denna låt betyder mycket: She's Like The Wind
Denna låt rekomenderar jag: Say Say Say

CHAIO!

Grillade!

Tjenare!
Jag va me Amanda och grillade med hennes släkt inte hela ofcourse men en liten del. Jag ska langa några bilder på mej och Amanda när vi är så coola och cyklar på Fellis cyklel!
Ha en bra dag, haha eller kväll (?)



Moi!

Balla va ?!

Ignorera mitt face!

Värsta skjyssta Felli fick va me, haha!

CHIAO!


Vet inte?

Hello!
Matchen gick bra även fast vi fölorade, andra halvlek hade vi ju ändå de mesta av spelet så jag e nöjd! Jag var inne hela matchen, jag är ju mittback och ingen av de andra mittbackarna var där så jag fick spela hela tiden, och det gick jätte bra!
Just nu sitter jag med telen i handen och snackar med Mandan. Men jag får ta och skriva lite mera senare, ska fixa lite i mitt rum!

CHIAO!

Match idag!

Godmorgon!
Hejsan bloggen, ja idag, söndag är dt match på vallen. Hoppas vi vinner eller vadå ? Såklart man hoppas på de! Jag och Amanda vaknade vid 9-9.30 tiden. Och vi tror att Sofia kanske kommer hit men vi är inte säkra. Men jag skriver lite mera efter matchen.

CHIAO!

SOMMAR 09

-gjorde du något i sommar som du aldrig gjort för?
Jo såklart!

- vilka länder besökte du?
Malta!

- vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas?
Haha hela sommaren haha

- största misstaget?

Va för tråkig -.-

- har du varit sjuk eller skadat dig?

 Nej assu inte liksom allvarligt

-Bästa köpet?

Allt haha, skulle jag köpa något som inte var bra?!

- Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder mest tror jag
- gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker/personer
-vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009?
Rap das Armas, When it was good, tror jag mest på dom haha 
 -va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Vanligt tror jag xD
- vad önskar du att du gjort mer?
Träffat flera, jag varme samma hela tiden, fast det var ju såklart oxå kul men men..
- vad önskar du att du gjort mindre?
Varit inne -.-
- hur tillbringade du midsommarafton?
På landstället med släkten :)
- bästa boken du läste i sommar?
Twilight. HELT KLART!
- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Va me brudarna såklart!
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Kanske de, haha troligtvis
- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009?
Shorts, linne cool tsha sött halsband haha
- vad fick dig att må bra?
 Vännerna :)<3

- vem saknade du?

 De jag saknar vardagligen.

-de bästa nya människorna du träffade?
Träffade nog ingen ny -.-

- sommarens besvikelse?
Vädret framför allt!

- sommarens bästa?
Vännerna<33


Förlåt!

Godkväll!
Ja jag skrev ju inget igår. Förlåt för de! Jag sov somsagt hos Amanda och nu inatt ska hon sova hos mej. Det finns igentligen inte så mycket att berätta.. Vi hade kul hos Amanda, käkade godis såg på film eller ah typ. Imorn har vi match, hoppas de går bra! Men skriver nog några rader iallafall imorn innan matchen!

CHIAO!

Ska tagga

Godnatt bloggen!
Nu tänker ni säkert, va?! såhär tidigt klockan är ju bara tio i nio!. Självklart ska jag inte gå och lägga mej utan jag ska bara stänga av datan, fixa och dona lite med annat inför morgondagen och skriver såklart mer imorn!
Kram på er och sov sött!

CHIAO!

Skolan


Hejsan allihoppa!

Ja nu har jag precis kommit hem från träningen, eller precis och precis haha den slutade 18.00. Men idag var de ju skolan ofcourse, skolan är bra och så och bra att man slipper gå ut, och allt sånt med skåp och grejerna e bra men idah fick vi göra världens tråkigste grej ever! Vi vart indelade i massa olika grupper alltså av alla 7or, 8 och 9 MM, jag var i grupp nr 6 så vi hette "extra sex!" Haha vi kom inte på något annat. Sen skulle man göra massa grejer i gruppen som var jätte tråkiga, man skulle lösa mettekluringar, hitta någon lapp eller nått i en bil (?) 7 st i gruppen skulle hoppa (pallar inte förklara hur) Sen skulle man dricka cola och gissa om det var eldorado cola, cocacola eller pepsi, man skulle ringa till någon i antingen göteborg skåne eller va de va, be den ringa typ nummret till expidition (stavning?) och säga lag*, jag går och fiska.. Det var tråkigt! Sen skulle vi ta kort och allt så imorn ska vi göra bildspel, men vi tog liksom inga kort typ, usch det var jobbigt!
Skriver mera senare!

CHIAO!

Dagens!


CHIAO!


DANCE to the MUSIC




CHIAO!

Första dagen!

Tjena allihoppa!
Nu har jag gått igenom hela dagen, haha nej jag skojja. Men nu eller för kanske  4 timmar sen. Jag orkade bara inte skriva på bloggen. Men imorn kanske jag kan skriva lite på morgonen. Men vi kom iallafall till broängen vid 20-25 över 8 så vi fick vänta ett litet tag men det tog inte så långt tid iallafall. Sen fick vi typ en massa info och grejer sen visade dom oss till vårt klassrum. Vi fick typ 1000 papper sen fick vi våra skåp. Och sen fick vi dra. Imornska vi börja 8.30 igen och sluta 14.00 vilken vi kommer göra på fredag också. Men vi ska typ bara gör något med resten av åk 7 och 8 och 9 MM typ (?). Men jag skriver nog mera ikväll och kanske lägger in outfitet för idag,

CHIAO!


TWILIGHT

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD




CHIAO!

Oj så... KORT!


OBServera att mitt hår var slitet, jag valde inte detta!
Snacka om att jag ska vårda mitt hår nu, SOM FAN!
Öh förrästen ser jag inte typ ut som ett litet barn?
Tips: vårda era hår!

CHIAO!


Sno stilen av...


The Hills stjärnan Heidi Montag!

CHIAO!

Klipp, Klipp!


Thats right! Jag ska klippa mej om en halvtimma så jag slänger in en bild sen på resultatet.
Pussar!

CHIAO!

Min klädsel!


Tsha- H&M
Jeans- Veromoda
Örhängen- Kappahl (tror jag)
Pärlarmband- Ur&Penn
Nitarmband- Gjortsjälv

CHIAO!


I Love Music!


Lady Gaga - Paparazzi

Britney Spears - I U seek Amy

Eric Hassle - Hurtful

CHIAO!

Ganska tidigt, eller?

Godmorgon bloggen och läsarna!
Ja visst är det tidigt kl är 5 över 8, helt sjukt men imorn är det ju skola som sagt. Så jag har ju blivit tvungen att vänja mej så jag gick och la mej halv 11 och mitt mobillarm ringde 7.30, SUCK! Menmen.. Idag har jag iallafall fullt upp! Jag ska..
1. Klippa mej.
2. måla naglarna, noppa ögonbrynen.
3. Fixa kläder till imorn.
4. Duscha.
5. Ha min skönhetssömn (a)
Haha det där sissta va på driv men aja. Jag skriver nog mera sen, jusste sorry för att jag inte skrev igår efter träningen, jag hade så fruktansvärt ont i svanskotan så jag kunde knappast sitta eller gå, för när jag gick gjorde det skit ont och det såg ut som om jag hade skitit på mej, haha. Men skriver mera sen!

CHIAO! 

Dresscode


Min outfit för idag!

CHIAO!


Ain't no sunshine when she's gone


Godmorgon,godmorgon!

Igår gick jag och la mej vid 23.00 för jag måste ju vänja mej vid skoltider och så, så jag gick upp vid 8.00 nu idah för att senare kommer jag att få gå upp vid halv sju sju tiden, jobbigt! Men thats life, right? Och jag har ju bara 6 år kvar i skolan, roligt.. Haha nog om det! Idag kanske jag ska klippa mej om inte blir det iallafall någon gång den här veckan iallafall! Dagens planer bli att (två allternativ står jag inför)
1. Gå och klippa mej sedan vara med Sofia och Amanda, sedan dra på fotbolls träning. Eller..
2. Möta Sofia och Amanda vid något tillfälle(?) Sedan hämta Sofias lillesyrra på dagis och sedan dra på fotbollsträning.
Ja vi får allt se, intesant? Men jag skriver iallafall senare på bloggen så ora er inte! Haha..
Kyss!

CHIAO!

HISS/DISS


Nu är det dags för en HISS/DISS lista igen, va sägs om det? Haha det var ett tag sen men nu har jag minsann något att hissa och även dissa!



1. TWILIGHT! Twilight det är den bästa boken eller ja böckerna jag har läst ever! Just nu läser jag 3dje boken och jag försöker läsa lungt och försiktigt alltså långsamt för att inte läsa ut boken så snabbt som jag läsate ut 2an alltså på 3 dagar. Jag har ju även sett Twilight filmen och tänker gå på premiären av New Moon! Så tack Stephenie Meyer för att du skrev sagan om Bella och Edward! 
Fet assu värkligen en FET HISS!

2. FÖRÄLDRAR SOM BETALAR! Ja det är riktigt mysigt när föräldrar betalar, jag menar om man vill ha typ en tröja så säger t.ex. mamman äsch jag betalar! Visst? man blir glad liksom, och då får man juhe tröjan i princip gratis så det är ju fantastiskt bra med föräldrar som betalar, haha! Fast inte alltid behöver dom betala då blir man ju fett bortskämd haha!
HISS på föräldrar med gott hjärta!

3. KOMPISAR SOM STÄLLER UPP! Assu det är igentligen något av det viktigaste igentligen, jag menar tänk efter om man har det jätte jobbigt och mår dåligt, och så har man dendär vännen som ställer upp i vått och tort! Som inte viker undan utan faktiskt ställer upp och hjälper, stöttar, skyddar mm! Sånna kompisar är det väl man vill ha? Eller?! Jag tycker iallafall det! Det är ju bättre att ha få äkta vänner än många falska!
Så jag HISSAR alla vänner där ute som ställer upp!



1. DISS nr 1 blir SJÄLVMÅL! Öh självmål borde inte få finnas, jag tycker att om det blir självmål i t.ex. fotboll borde de inte räknas jag menar det är faktiskt pinsamt att göra självmål intesant? I know thats life, men jag tycker inte att det borde räknas iallafall..
DISS på det!

2. STÖKIGT RUM! Assu det är inte supertrevligt att komma in på sitt rum efter en jobbig skoldag och det är värsta stökigt jag menar snacka lugn och ro! Eller? Inte! Nej jag blir bara sur när mitt rum är stökigt, dammigt mm. Speciellt när mamma säger "städa nu" Då blir man ju bara trött och seg och det kanske inte är så bra? Och det är ju faktiskt svårt när man är tonåring att inte stöka ner, det är lätt hänt att kläder ligger på golvet läxor och annat tjafs på skrivbordet mm.
Så ah nej DISS på stökigt rum!!

3.RYCKTEN/SKITSNACK! Ah jag tycker nog det är skit alltihopp! Om man kommer till skolan och folk går och viskar och pekar och sedan får man reda på att värsta rycktet har startats som inte är sant liksom! Sjukt irriterande med folk som inte står ut med att andra faktiskt har det bättre/ är bättre på något, att folk alltid ska trycka ner andra? Det är sjukt tycker jag! Skitsnack är täntigt och fånigt framför allt mesigt! Och hör sedan! Kom med äckta vara vafan!
DISS på alla ryckten! & allt skitsvack!

Det var allt för mej!
CHIAO!


Me LOVES Twilight!


Twilight New moon trailern!

En skön parody på Twilight New moon trailern

CHIAO!

I'm so Happy!

Hejsan allihoppa!
Gud jag e så glad! Jag har fått 2 par jeans av mamma, THANK YOU! Fast matchen hade ju kunnat gått bättre jag gjorde iallafall mål! Fast självmål dårah, haha. Men jaja otur i spel tur i kärlek, eller? Ah på onsdag börjar skolan iallafall, jag tycker att det ska bli kul att få börja i en ny skolan men jag kommer ju sakna gamla klassen, att sova ut på mornana och att vara ledig när det är varmt och skönt. Men jag ser faktiskt fram emot hösten! Jag & Sofia har bestämt oss för att vara mer nyttiga av oss. Sådeså! Men jag skriver nog mera om de senare!
Puss på Rumpan!

CHIAO!

Sofia fixar!


Nice surprice va?!
HAHA!!

CHIAO!


Köpte jag idag i TC...


Detta var allt och så åt jag och Sofia på donken också, hehe.
Ska tagga och möta Sofia nu så skriver mera ikväll, hon ska slagga här!

CHIAO!


15/8

Godmorgon!

Jag & Amanda sommar 08 och 09.
Ja nu är det bara 4-5 dagar kvar av sommarlovet, mitt har varit fantastiskt men det kunde tagit mer tid och varit lite bättre väder emmelanåt. Menmen somsagt onsdag=skolstart, tråkigt men kanske lite spännande med en ny skola såklart! Haha hoppas inte 9orna mobbar mej, min brosa har lovat att han ska göra det, suck.. Men nog om det och till planerna för dagen istället. Jag och Sofia har planerat att dra till TC idah, och Amanda kanske ska me. Men aja jag skulle till mormor och morfar först med mamma. Men jag skriver mera senare!

CHAIO!

Ni kanske har märkt?..

Hejsan bloggen och läsarna!

Ni kanske har märkt min förändring i bloggen ? Haha om inte, så ja då har det väl blivit öhm fel? Men ja, vart det bra? Inte världens största förändring men ändå, så vart den bra?

CHIAO!

När vi två blir en!



Kolla på mitt mestervärk, haha..


CHIAO!

Svärdfiskar, usch!

Godmorgon bloggen!

Jag hade värdlens konstigaste/läskigaste dröm, svärdfiskarna bet mej, ussssch!
Aja vi vaknade för kanske 10 minuter sen, då berättade jag om min konstiga dröm, usch den var så läskig.. Men nu ska vi typ upp och käka frulle sen ska vi väl käka lunsch ngn stans. Men skriver mera sen!

Chiao!

Hos Sofia

Hejsan bloggen!

En bild från ikväll.
Just nu är jag hos Sofia, och Amanda är också här.  Vi ska slagga hos Sofia inatt. Haha jag satt och garva ihäl här för kanske 2 minuter sen. Haha ganska tråkigt men det var kul jusst då. Men jag ska bara lägga in ett kort inlägg. Skriver imera imorn.

Chiao!

Hehe

Kvällkväll, öh hej förrästen!

Jag & Amanda en vecka sen.
Ja tråkigt info blir det just nu, suck.. Skolan startar om en vecka prick, så synd jag hade tänkt haft lite längre sommarlov men, öh nehe..  Men det är ju bara ett år kvar tills nästa sommarlov, så jag kan väl vänta, eller? Hmm.. Men aja, övergå till dagen. Jag och Amanda gick upp typ vid 10.30. Sen satt vi och kollade på film, 17 again. Sen spelade vi monopol och åt lunch. Sen segade vi igenom hela dagen, ganska mysigt faktiskt. Vi gick i "pyamas" till kanske 3. Sen gick vi hem till mej och hon ska sova här inatt. Men jag skriver mer imorn.

Chiao!


To days..


I'm look'in fabulous, right?! Haha..

Chiao!


Visste ni ?

Visste ni att Tyra Banks har gjort en låt?
Det har hon iallafall för ni som inte visste det. Under Top Model 2 sesången då Yoanna vann, gjorde de en musikvideo till hennes låt, Shake ya Body. Jag tycker den är rätt bra!
Lyssna själva.


Chiao!

Ny header (tillfällig)



(TILLFÄLLIG!)

Chiao!


Good Food!


Min & Sofias lunch
Recept ( 2 portioner) :
2 dl makaroner
3 skivor skinka
2 mellan hårdkokta ägg
Ost & salt efter behag
Sallads dressing (vilken man än tycker är god)
Sallad

Kocka äggen i ca 6 minuter!

Chiao!

I'm Tired

Hejsan hoppsan folk och annat? Haha

Bild tagen för någon minut sen.
Hoppas ni haft en bra dag? Min har vart ganska bra, hehe. Dagen började med att jag och Sofia steg upp haha töntigt som det låter, men vi steg upp och typ va inne på datan och fixade lite, hon duschade och jag noppade ögonbrynen. Sen gjorde vi lunch eller frunch egentligen men det blev bara lunch. Sen noppade jag Sofias ögonbryn och sen drog vi nog till Amanda. Sen efter att ha vart där en pyttis gick jag hem och dom på fotboll. Sen käkade jag middag, vi fick gäster och ja nu har dom dragit. Haha, snabbt och bra inlägg. Men nu så ska jag nog fixa en ny header så vi hörs imorn!

Chiao! 

Godnatt

Godnatt!


Nu säger jag&Sofia godnatt!
Skriver mera imorn..


Chiao!


Jusste!

Jusste!

Jag är med i Linda Norströms tävling rösta på mej här! Observera att alla röstar okej?
Haha pussar på er!

Chiao!

Skhlm

Hejsan bloggen, detta köppte jag i skhlm!

1. Pannband från Gina
2. Tisha från NewYorker
3. Tubtop från NewYorker
4. Tisha från Gina

Chiao!

I've got the beat!


Janet Leon- Heartache on the dancefloor

Flo Rida ( ft Will.I.am.)- In the ayer

Ashley Tisdale- It's alright It's OK

Chiao!

Sno stilen av...


HILARY DUFF!

Chiao!

I'm Home! Haha

Tjenare allihoppa!

Ursäkta mitt face! Sofia fotograf.

Haft en najs natt? Inte jag -.- 6 timmars nattsömn? Mysigt värre..
Haha men nu slutar vi prata om min dåliga natt, eller hur? Men i övrigt har väl allt gått bara bra och vi har haft kul och roat oss. Jag har liksom inte så mycket att berätta, vi badade i Alice pool, käkade godis, såg på film, spelade ett spel mm. Vi la oss vid 2 kanske och Amanda och Sofia väckte mej kl 8 tror jag. SUCK! Men det var som en jäkla bastu i tältet så vi gick och la oss på stutsmattan, inte för att det var så mycket bättre. Men ah det har varit bra iallafall.
Just nu sitter jag bara här och ska försöka haffa någon som vill slagga hära hos mej, måste passa lilleman (lillebror). Men ska försöka nå Frida. Skriver antagligen mera senare!
(lägger in bilderna sen)

Chiao!

Ska tagga ut, Chiao!

Hola bloggen och läsarna Como estas?


Idag eller snarare inatt, ska det tältas!
Jupp jupp, inatt ska jag, Alice, Amanda och Sofia tälta! No more info! Haha men vi kommer nog hare grymt kul, som alltid? Men nu ska vi typ tagga så jag skriver nog mera imorn och gissa vad? Jag kommer med bilder! Wow, haha men nu ska jag packa mina grejer, ..

Chiao!

Min outfit!



Chiao!


Snabbis.

Tjaba bloggen och läsarna!

En bild från igår, mina och amandas ben på deras typ vedgrej dörr, haha.

Snabbis inlägg! Ska till Amanda och hämta grejer för hon ska slagga här! Imorn blir det tältning hos Alice, alla tjejerna ska tälta. Men mer om det imorn!

Chiao!


Här kommer bilder!

Hejsan bloggen och läsarna!

Nu kommer det bilder från dagarna med Mandusen occh kanske annat, så bered er på bildbomb!


Jag & Amanda hade kul i lek parken.

Amanda fixade en ny frilla på mej en kväll.

Jag och Amanda bakade muffins, MUMS!

Amanda när vi va på dagiset.

Jag på dagiset.

Lite egobilder.





Ute med Zelda ( Amandas hund)

Haha Mandan posar

Vi hade kul, hehe

In tha park, haha

Påväg till Alice.

Peace out!

Chiao!

VARMT!

Hejsan bloggen och läsarna!

En bild från Norrtälje resan när vi shoppade!
Usch nästan lite för varmt idah är det inte? Haha bra att värmen iallafall kom. Jag och Amanda ska iväg till Alice och bada i hennes pool,ser fram emot det! Men jag har nog inte så mycket mera att berätta? Jo igår kom Amandas släkt till henne, (jag sov där enn natt till). Men henes farbror som bor i Argentina kom på besök eller han ska bo hos dom ett tag, men hennes släkt kom så det var väl kul? Haha jo men det var det. Men jag har inte tid att skriva mer så vi hörs senare!

Chiao chicas y chicos

Baka

Tjenare blogg och folk!

Hittade ingen annan så det blev den är fottad påsken 08

Hur är läget med er då? Med mej är det iallafall bra. Jag och Amanda håller på och baka muffins, mummms! De är inne i ugnen och vi ska ta ut dom om ca 1 minut. Men idag vaknade jag vid halv 11 så då gick jag upp till Amandas lillesyrra, jag vill inte väcka Amanda som sov så sött. Haha. Men nu måste jag kila!

Chiao!

At my Bestfriends House!

Hejsan bloggen och alla läsarna!

Jag & Bästis för ett tag sen typ våras/vintras.
Just nu är jag hos Amanda. Vi har hoppat lite stutsmatta snckat och fixat hennes design ett tag hehe inte riktigt färdig än men snart så. Jag ska som sagt slagga här (hos henne)  så vi kommer nog ha super kul som vanligt! Men jag skriver kanske mera senare.

Chiao!

Skön låt innan jag drar vidare.




Chiao!

Golden!


Yes där har ni min outfit Med lite guldaccessoarer!

Chiao!


Hmm?


Hon får nog ringa för jag ska iallafall göra mej klar först, mohaha. Öh nej det kändes fel?
Aja no more mohaha, assu igentligen någon mer än jag som tycker det är lite överdrivet? Aja fett tråkig haha, iallafall nu måste jag kila för jag ska brush tänderna, hörs senare!

Chiao!

SAKNAR MIN HUMORÄNGEL!

Snyft snyft..

Ja det är Esther jag saknar! Jag saknar din humor, din stil hela dej, och allt det där du är sjuk ihuvvet på ett bra sätt! Fy vad jag hatar att du och jag inte kommer träffas mycket mera, typ alls.. Fan  vi har inte setts på Hela sommarlovet som snart är slut och vi kommer inte träffas i skolan för vi går inte i samma skola.. Men aja hoppas vi ses snart för jag saknar iallafall dej skit mycket!
Kram pådej Esther!

Chiao!


Me is Home!

Hejsan bloggen och läsarna lääänge sen?

Vem har sagt att vi inte har humor?
För er som inte ser är det en sand "skulptur" av en naken tjej som är i spagat! Haha mitt påhitt(a)

Yesbox alright Sofi is home! Nu har jag vart på landet en vecka med kompisarna och lite kusiner. Jag har haft det ganska bra faktiskt, fast ett stort problem med mygg, myror och andra insekter usch fy och bläää! men jag måste visa en grej för er haha ni kommer garva ihjäl eller det gör iallafall jag. Det är ett videoklipp från måndags när jag ska göra rundat och handvolt sedan rundathandvolt på Amandas stutsmatta hehe.
En annan bra nyhet är att jag ÄNTLIGEN fått min twilight bok, 3an! Haha nu ska jag börja läsa igen hehe.
Men skriver kanske mera sen!

Hehe looki'n beautiful (stavning?) right? Hehe jag är bäst på handvolt!

Chiao!

RSS 2.0