31/8

Tjena!
Idag har jag spelat fotboll, match på hemmaplan. Tyvärr så förlorade vi men vi spelade riktigt bra om jag ska vara ärlig. Dom vann med 2-1 fast vi var värda ett mål till vi hade en stålpe oxå (den gick nästan in). Men det spelar ingen roll lite lessen blir man juhe fast jag hade iaf riktigt kul, och det är väl det viktigaste? Efter matchen träffade jag min Bästis familj (hennes syrra spelar oxå fotboll och dom hade oxå match) Så mamma och Fia (Amandas morsa) snackade lite sen så stack vi hem. När jag hade tagit en dusch så åkte jag och mamma till TC och handlade jeans till mej. Jag fick två par ett par på H&M och ett par på Lindex. Sen har jag bara varit hemma. Jag städade rummet oxå. Aja skriver nog mera imorn Puss&Kram/ohs.
Här är byxorna -->
 
H&M 198:-                                      Lindex 249:-

29/8

Tjenare!
Idag vaknade jag typ halv sju och gick upp och såg på tv. Sen skulle jag gå ganska tidigt för jag skulleha språkval och jag visste inte hur lång id det skulle ta att gå dit så jag gick hemmifrån halv 8. Sen i skolan var det ganska chill. Sen var jag Amanda, Esther oc Kevin på vårt första storråds möte fast nästa gång ska bara jag och Amanda för vi ska va på HT och dom på VT. Sen var jag Amanda och Alice hos Amanda och spelade lite data och så typ. Sen gick vi till Alice och lekte typ fotomodell eller ngt hah et var iaf kul. Sen hade jag och Amanda 30 min på oss att gå till Amanda och hämta kläder för hon ska slagga hos mej men vi gick från Alice till Amanda hon packade och sen så gick vi till mej på drygt 25 min.nu ser vi lite på tv.
Skriver kanske imorn Puss&Kram/ohs.

28/8

Tjena!
Idag vaknade jag typ samma som igår var ngt piggar men annars i stort sätt lika. Idag skulle alla som jag brukar gå me gå på "flex" (förklarar senare) alla utom Amanda men hon bor ganska nära skolan och det gör inte jag så jag fick typ gå själv. Fast det var ganska bra eftersom att jag inte hittade mina hemma nycklar när jag skulle låsa för jag var juhe själv hemma fett stressad jag vart dåe. Men men hittade dom till slut i min väska *SUUUCK*! Aja sen kom jag till Amanda lite för tidigt så jag fick vänta lite... Annars så häde det inte så mkt mera i skolan förutom att vi hade våran NO lärare Per för sissta gången (både bra och lite dåligt) Sen hade vi slöjden oxå jag gjorde klart min örhängen dom vart ganska bra. Efter skolan gick jag med Alice hem till henne vi balade chockladbollar, dom vart jätte goda. Sen gick vi hem till mej för att äta och sen så gick vi på träning det var jätte kul. Aja nu sitter jag hemma har precis duschat och pratar med min Bästus Amanda<3
Sen var det väl inget mera Puss&Kram/S


Dagens låt


Jessy Mccartny-Beautiful soul

27/8

Tjenare!
Idag vaknade jag typ vid 06.20 veckar klockan SUCK aja låg kvar i sängen tills min pappas väckar klocka ringer då klockan är 06.30 så då gick jag upp och såg på tv till typ tio i 7 då käkade jag frulle och min lillebrorsa hade ett typ udda pussel som jag vill terra så jag höll på med det till typ 20 över 7 då sprang jag upp och gjorde mej i ordning sen gick jag för att möta alice i skogen och vi träffades vid kl 7.37 typ så vi hade lite brottom och kom försent till Mikkan och Amanda fick vänta och så det vart lite stressigt kan man säga men vi han  som tur är. Sen var det ännu en tråkig dag i skolan fast gympan va kul :) vi körde fotboll. Sen efter skolan gick jag, Amanda och Mickis. Amanda skulle med mej hem och Mickis bor på vägen till mej. Jag och Amanda käkade toast och sen satt vi vid datan och gjorde lite olika... Sen åt vi pannkaka mummms. Aja sen hender det väl inte så mkt mera skriver väl isånna fall dåe :P
Puss&Kram/Sufi


Älskar den hära låten<3


Ashley Tisdale-Suddenly

Fynden

Tjenare!
Har inte skrivit på ett tag men vill visa vad jag köpte i Södertälje.
      

Vem har snyggast outfit?

  
Vanessa Hudgens        Miley Cyrus           Ashley Tisdale

21/8-22/8

Tjena!
Jag han tyvär inte skriva igår för jag var med Alice och var på fotbolls träningen. Förrästen det gick jätte bra på träningen. Det regnade en del men det var jätte kul ändå. Jag och Alice gick till träningen så vi vart lite blöta på vägen dit men det gjorde inget. Efter träningen var jag riktigt trött så jag orkade inte gå in på datan.
IDAG!
 
Idag kom Mickis till skolan det var kul jag har typ inte träffat henne på ngra månader eller ngt. Jag och Amanda hade juhe kommit med i storådet men eftersom att en i vår klass varit ledig så ville den vara med så vi skulle göra om och rösta och så och då var det 5 som deltog jag Amanda och tre till. Men tyvärr så kom inte jag och Amanda med utan det vart två andra så jag och Amanda deppade hela dan jag vet det kanske e lite kånstigt men vi ville så gärna vara med så vi blev helt typ knäckta på lektionen och började typ gråta men men det är typ över nu fast jag vill juhe jätte gärna vara med i storrådet men shit happens. Amanda fäljde med mej hem efter en riktigt deppig dag i skolan men när vi kom hem åt vi glass och kokor så det vart bättre. Ngn mera än jag som var lessen idag? Aja imorn kanske det blir bättre för jag ska allt gå och shoppa med Alice Amanda & Sofia :).
Puss&Kram/ohs.

TRÅKIGT!

Namn? Sofi
Vart vill du bo? Home sweet home
Hur många barn vill du ha? 2 kanske 3
Vill du gifta dig? Med den rätta
Rullar du spaghettin eller skär du den? både &
Har du ätit sushi? jupp men det var ingen favvo precis
Favoritglass? Mras ofc
Favoritmat? pappas buritos lätt 
Vad är du i stjärntecken? fisk
Silver eller guld? silver
Festa loss eller mysig hemma kväll? Just nu mysig hemma kväll
Ögon och hårfärg? blåaögon & typ cendré´
Vispgrädde eller chokladsås? chokladsås kan inte äta vispgrädde
Humör? trött

SKULLE DU HELLRE

Pierca näsan eller tungan? näsan
Vara seriös eller rolig? rolig mohaha
Dricka röd eller grön mjölk? defenitift grön 
Tatuera dig eller göra piercing? piercing
Brinna upp eller drunkna? drunkna
Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar


SVARA ÄRLIGT

Tycker du om någon? Jupp
Sol eller måne? SOL!
Vinter eller höst? vinter
Vänster eller höger? höger alltid.
Soligt eller regn? soligt
Vaniljglass eller chokladglass? vanilj


HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA


Kysst någon?
på kinden.
Sjungit? alltid....
Blivit kramad? jupp
Känt dig fånig? ja!,
Saknat någon? mm
Dansat galet? haha faktiskt i skolan
Klippt håret? nej?
Gråtit? nästan imorse.
Ljugit? nej.
Blivit kysst? på kinden.


GREJER

Har du någonsin blivit jagad av polisen? nupp.
Har du en hund? nej
Sover du helst själv eller med någon? MED!
Tror du på spöken? ja faktiskt
Saknar du eller älskar någon just nu? både saknar & älskar alltid.


20/8

Tjenare!
Sry att jag inte skrev igår men jag kom hem kl typ 20.20 efter att haft en jätte rolig dag med tjejurna<3 När jag kom hem pallade jag lksm bara inte. Nu har iallafall två dagar gått i skolan det är juhe höstlov om 10 veckor ngn mera än jag som längtar? Man kan juhe frtsätta vänta. Det har iallafall vart ganska chill i skolan hitills men vem vet imorn kanske vi kmr ha versta dagen lksm :( hoppas inte det... Aja idag var jag med min bästus Amanda efeter plugget assu vi hade skit skoj vi åt glass och checkade teven och dansade :) Vi hade superskoj... Nu sitter jag hemma och lyssnar på min typ nya favvo låt I kissed a girl Katy Perry :) Aja skriver förhoppningsvis imorn då kommer jag vara med min Alice och så ska vi på fotbollsträning :)
Puss&Kram/Sufi


18/8

Tjenare!
Idah har jag vart hos Alice med Amanda och Sofia. Det var skit kul. Vi dansade och bakade och tog massa kort osv vi hade skit kul assu. Vi bakade muffins fast dom vart brända :(. Vi dansade lite till Girlicious stupid shit.
Vi var inne lite på datan först. Alice och Amanda fick åka och handla lite grejor till baket så då fick jag och sofia sätta igång. Fast jag ritade på en sån här vit tavla eller vad det heter så det tog ett tag för oss att börja. Men men. Sen fick jag knalla iväg hem till mej för jag skulle på fotbolls träning och behövde lite mat i magen innan jag stack. Sen när jag kom hem hade jag ftt en ny data skärm så jag är väldigt glad just nu för jag har längtat efter den. Just nu diggar jag till Girlicious låte Like me och njuter av den sissta stunden av sommarlovet. Ngn mer än jag som vill ha ngra fler veckor sommarlov? Aja men men nu längtar jag till halloween för då är det juhe typ höst lov :P. Jag ska fixa en grej nu så Puss&Kram/ohs.

Dagens bilder -->
 

Vem av Olsen tvillingarna har snyggast outfit?

 
Mary Kate       eller            Ashley

Läs!

Denna tog jag från http://sessankarro.blogg.se/ Den var juhe fett bra!
När hon verkar blyg
- Säg att du älskar henne
När hon springer bort ifrån dig
- följ henne
När hon tar sitt huvud nära ditt
- Kyss henne
När hon bråkar och slår dig
- håll henne intill dig
När hon är tyst
- Tänker hon hur hon ska säga " Jag älskar dig"
När hon ignonerar dig
- Vill hon ha din uppmärksamhet
När hon försöker sticka iväg
- Håll henne om midjan & släpp aldrig taget
När du ser henne som värst
- säg att hon är vacker
När hon skriker på dig
- Säg att du älskar henne; men du måste mena det
När
du ser henne gå
- Smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja
När hon är rädd
- håll om henne och säg att allt kommer bli OK för hon är ju med dig
När hon ser ut som att något är fel
- Kyss henne & säg att det inte är något att oroa sig för
När hon håller din hand
- lek med hennes fingrar
När hon säger att hon fryser
- Kom närmre!
När hon går iväg med ett långt avstånd
- Gå upp brevid henne och prata med henne
När hon flirtar med dig
- ignonera henne aldrig
När det bara är du & Hon i ett rum
- be henne stanna lite längre

Tråkigt

Namn: Sofi

Piercingar: öronen

Tatueringar: nopp

Längd: 155 plus
Skostorlek: 36-37   

Hårfärg: typ cendré

Är du kär i någon: kanske

Önskar du att du bodde någon annanstans: nej har det bra här 

Tänker du på självmord: APSOLUT INTE!!!

Tycker andra att du är attraktiv: tror så?

Använder du droger: APSOLUT INTE!!!

Röker du: NEJ! kommer inte det häller!

Vilket shampoo använder du: Sunsilk eller head&sholthers

Vad är du rädd för: sånt som är läskigt

Gillar du att tvätta: nopp

Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja självklart 

SENASTE..

Film du hyrde: ingen aning?

Film du köpte: länge sen

Låten du lyssnade på: stupid shit Gilricious

Låten du hade på hjärnan: Like me Girlicious
Låten du laddade ner: Ashley Tisdale låtar och Jesse Mccartny

Personen du ringde: Alice<3

film du tittade på: Ingen aning

Personen du tänkte på: Amanda<3

FÖR ELLER EMOT...

Långdistansförhållanden: för

Utnyttja någon: emot

Självmord: emot

Att använda droger: EMOT 

Sex före äktenskap: för

Köra onykter: emot

Förhållanden: för

FAVORIT..

Mat: Pappas Buritos

Låt: Head strong & Like me

Sak att göra: Va me kompisar typ

Sport: Fotboll & Dans

Dryck: Fanta...

Kläder: Mysdress

Film: Ingen aning?

Bil: Ford

HAR DU NÅGONSIN:

Gråtit över en pojke: Vet inte? 

Gråtit över en flicka: kompisarna

Ljugit för någon: Typ

Varit i slagsmål: kommer ite ihåg troligtvis nån gång?

Blivit arresterad: nopp

ANTAL..

Gånger du varit kär: 3

Gånger ditt hjärta brustit: Ingen aning? 

Har ngns hjärta brutist pågrund av dig?: Inte den blekaste?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Vet inte ett par ni vet Sofis mode :P

Ärr du har på kroppen: pallar inte räkna

SENASTE..

Personen du fick mail av: Amanda<3

Personen du fick brev av: Ingen aning?

Personen du fick sms av: Sofia<3

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag

Saken du köpte: Örhängen

Vad har du gjort idag: Spelat fotboll

Var det kul: japp förutom att vi förlorade

Hur tidigt stiger du upp:  10.15 eller ngt skolmornar 06.30

Gillar du att slåss: Om jag är riktigt jä*la arg så kan det vara skänt att få ut ilskan

Vad ska du göra idag: chilla rästen av kvällen men imorn ska jag va med amanda,sofia,alice<3

Är du seriös: Japp

Vad är du allergisk mot: Ngt i sjöar 

Var har du ont: Just nu mår jag bra

Använder du hårspray: Beror på frisyren

Kan du stå på händer: Japp men en kort stund då

Håkan Hellström eller The Ark: Ingen hälst men The Ark tror jag

Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Vet inte

Salt eller socker: socker

Gillar du ketchup: japp

Är du glad nu: aa

Var du glad igår: aa

Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ngra

Vad dansar du till: Bra musik

Stockholm är: Finast på kvällen

Göteborg är: Finast på dagen

Kan du sjunga: Lite falskt ibland äsh jag vet inte bedöm själv

Mer värt än guld: Amanda<3

Spaghetti eller makaroner: Spagetti

Ett land jag helst vill besöka: Frankrike


Vilka?

 
   Girlicious                    Pussycat dolls
Vilka är bäst Girlicious eller PCD?
Själv tycker jag att Girlicious är jätte bra!


17/8

Tjena!
Idag har jag spelat fotboll :D Det var jätte kul fast vi förlorade:( Fast det var min första match för sesongen så...
Och de så faktiskt mkt mkt äldre ut en oss de flästa iaf. Sen har jag inte gjort så mkt mera idag. Det är juh såt skit väder men jag sofia amanda och kanske alice ska göra ngt idag.
Jag kommer nog skriva mer idag.
Puss&Kram/Sofi

Vem e sötast?


 Corbin B        Orlando B    Justin T        Jesse M         Zack E


Vem gillar du bäst?

Vanessa Hudgens eller Ashley Tisdale

Gårdangens bilder

Tjenare igen!
 
Jag och min Bästus i skogen!
  

16/8

Tenare!
Igår slaggade jag hos Amanda om jag inte skrev det igår.
Vi var som sagt i TC så här kmr mina fynd.
   
Ett par örhängen från Vasastar och plånbok oxå från Vasastar.
Idag!
Idag var jag hos Amanda vi kollade på film på morronen sen så dansade vi lite sen ringde vi Sofia för hon skulle komma över. Så vi gick och mötte henne sen dansade vi lite vid skolgården. Sen vart vi hungriga så då stack vi till Amanda och gjorde pannkakor. De vart jätte mummsiga. Sen dansade vi mera...
Vi hade superskoj:D. Okej det var typ allt Puss&Kram/Sofi

Lexand<3

Tjena!
Det här är ngra bilder från Lexand.
   
 
Puss&Kram/ohs.

15/8

Tjenare!
Igår kväll kom jag hem från Lexand det var jätte kul där!!! (Bilder kommer lite senare) Vi kom till Lexand i Tisdags då så gick vi ner till sjön och kollade runt lite på kampingen medans Alice föräöldrar satte upp tälten. Jag och Alice fick ett eget tält. Senare på kvällen gick vi ner till stranden allihopa och sen kom vi till ett hopptorn men det var typ stängt de hade tagit bort pinnarna till trapporna "SUCK" tänkte vi. Sedan körde vi minigolf det var kul fast jag förlorade men jag fick en hole in one iaf! På natten regnade det jätte mkt så jag och Alice somnade kl 02.00 typ. Det var lite synd för vi skulle upp tidigt till vatten landet. Men det gick. På vatten landet fanns det inte en ända varm dusch eller ngn värmekälla det fanns en dusch utomhus som var svin kall... Fast vattenrutshbanorna var jätte roliga. På en bana fick man sitta i en ring assu tyå däck lksm iaf så åkte man i en typ flod upp för kanter osv, jag och Alice hölli varandras händer och i en typ backe ramlade jag av mitt däck så jag landade i Alice knä och så hände det tre gånger typ. Men det var ändå kul... Sen åkte vi massa annat och sånt oxå. Men nu ska jag dra för jag och Amanda ska till TC.
Puss&Kram/S

12/8

Tjena!
Nu äre så att jag drar till Lexand med Alice kommer ha det skit bra! Jag kommer tälta där i två nätter så jag kommer hem på torsdagkvällen skriver nog då om jag orkar...Kommer sakna Amanda jätte mkt hare jätte bra tills dess!!!
Puss&Kram/ohs.


Grattis!

Tjena!
Vill bara säga Grattis tyll min store brosha som fyller 14 bast<3

11/8

Tjena!
Lessen att jag inte har skrivit på ett tag har lksm ite bara orkat typ... Men igår var jag med amanda typ halvadagen sen slaggade hon hos mej:D. Idag har jag vart med Amanda till kl 16.00 typ det var kul :) Aja :)
Puss&Kram/ohs.


8/8

Tjena!
Jag han inte skriva så ngt igår var lksm upt :P. Men jag var me Bvän vi hade jätte kul :P.
 
  
Våran frunch och kvällsmumms :P

Idag fick jag och Amanda gå upp vid 7.15 typ (Jag slaggade hos henne)för Amanda skulle till vård centralen.
 Sen när vi var klara där så gick vi och la oss igen då var klockan typ 8.20 så sov vi till 11.30 typ sen ringde Mikkan<3. Jag och Amanda gick upp och såg lite på tv sen så lagade vi frunch det vart stekt korv med bröd.
Det var jätte gott. Sen ritade vi lite lyssnade på musik sen hämtade vi Amandas syrra hos hennes dagmamma.
Nu har jag precis ätit och ska snart slagga hos Amanda igen.
Puss&Kram/Sufi
 



Davve och Amanda<3

Tjena!
Igår var jag hos Amanda och, Davve på kvällen. Jag och Amanda spelade in en jätte rolig video den hette Mormor berättar en saga. Sen hemma hos Davve så skulle vi spela in del 2 men den vart dålig :(. Sen kom  vi hem från Davve vid typ 23.00 så då vare bara göra sig i ordning för att sova. Vid 24.00 så behövde vi gå på toa eller jag så då fick gå på toa och då hittade vi en jätte äklig natt fjärill eller ngt. Sen sov vi i alla fall. Idag har var jag Amanda och David hos Amanda och städade hennes rum sen stack vi till Davve. Hos Davve bakade vi muffins och spelade data och kollade på ngra videor vi hade spelat in. Amanda och Davve bråkade lite menmen :P. Vi träffade förrästen en Kare den var skit söt och jag bar den och klappade den. Sen rev den mej så nu har jag värsta jtte plåstret på vänster handled :(. Aja.
Skriver nog mera imorn jag ska nämnligen vara med Amanda då.
Puss&Kram /S



Alice<3

Tjena!
Idah har jag varit hos Alice för första gången sen typ ever det var as länge sen. Men jag han inte vara där så länge för jag skulle äta men jag ska sova hos henne så :). Annars så har jag varit hemma och jobbat lite(för pengar assu). Aja men jag skriver kanske mera senare. Snart ska jag och Alice till Lexand det ska bli skit kul.
Puss&Kram /Sufi

Det här hade jag på mej förrästen.



2/8

Idag har jag inte gjort så mkt bara suttit vid datan och teven jag har sjungit lite och dansat. Jag tvättade bilen oxå men det gjorde jag ju såklart för pengar:P.
Imorn ska jag vara med Amanda och Alice jag längtar gaska mkt för jag har inte träffat Alice på aslänge men men.
Innan det drar kanske jag och Amanda till TC vi skulle det idah men vi pallade inte.
Aja jag skriver nog mera imorn vi ska ha gäster nu så jag måste sluta.
Puss&Kram /S


Dagens kläder.


Det här hade jag på mej idah.

Dagens bilder


Jag och Amanda precis gjort pedikyr och manikyr.


Manikyr.


Nagelack.


Rörigt?

Det var allt Puss&Kram /S

Amanda<3

Tjenare!

Idag har jag varit me Amanda hon slaggade hos mej inatt :D.Under dagen har vi spelat spel messat och gjort pedikyr och manikyr :D.Mina tånaglar vart  lila och några glittriga och mina finger naglar vart rosa tummarna med glitter och de övriga var halva nageln glittrig. Amandas tånaglar vart rosa med svarta prickar och glitter(jätte fint) och finger naglarna vart lila med svarta prickar. Det var kanska fint väder men det oskade mkt och det vart mulet på eftermiddan. Vi lekte med min lille brorsa oxå :P. Men nu har Amanda stuckit hem och jag längtar tills imorn för då ska vi kanske till TC :9.Längtar iaf mkt<3...
Puss&Kram Sofi


  


RSS 2.0