Osäker?

Hejsan!
Jag har ett litet problem jag vet nämnligen inte om jag ska fortsätta blogga här eller bara köra på MandanoSofin. Jag vet inte jag har inte så många läsare och jag tänker ändå mest på våran blogg. Så jag vet inte om jag ska lägga ner med den här bloggen eller inte... Skriv vad du tycker! 

Dagens låt



Ciara- Get up

Ingen rubrik

Hejsvejs!


(mina små kaniner för ca 4 år sedan)
Nu har min gäster (släkten) gått för ett tag sen och vi ska alldeles strax äta. Hur som hälst jag har fått pengar och presentkort, mobil, smycken mm. Jag är totall nöjd med min födelsedag..Den som börjar lida mot sitt slut, men jag längtar ganska mycket till imorn inte för skolan för att jag får comviq imorn. Nu är det snart Amandas tur att bli en odräglig tonåring(a). Om ca 5 dagar är det ju hennes tur, lilla gumman. Jag har inte mycket mera på hjärtat, ni? hur som hälst imorn är det plugget igen. Lite tråkigt men så är det. Ha det bra.

Kramar Sofi

Happy birthday

Hali hallå!

Idag fyller jag 13 år *jippi*. Haha hur som hälst jag kan inte skriva så mycket idag för
1. Jag fyller år (mycket att stå i)
2. Måste städa mitt rum
3. Måste plugga
Och allt detta på min födelsedag "/. Aja det gör inte så mycket. Än så länge har jag fått min nya mobil T700 (jätte fin) Jag har även fått, presentkort H&M 150:-, Pärlor tänger mm så jag kan göra smycken, Typ handuk eller något hah fint var det iallafall jag har också fått en liten "gubbe" det är en prydnads sak som min lillebror har gjort själv. Det fick jag av familjen av kompisarna fick jag:
Sofia, Jätte gulliga örhängen, choklad och ett presentkort på H&M 100:- 
Amanda, Två par jätte fina örhängen,
Alice, En jätte fin väska och vad var det 8 stycken choklad kakor.
Haha lite roligt tyckte jag att det var, det var ju tillochmed min favorit (dukat). Men nu måste jag fixa och greja lite för sen kommer en del av släkten hit och ska "gratta" mig.

Hej hopp!


Öppnar Amandas present,

RSS 2.0