Right round!

Hejsan bloggis!

Fotboll<3MEJ
Det får bli ett kort inlägg om dagen för jag e trött och ska snart stänga av datan. Iallafall vi hade en väldigt kort dag började med idrott sen någon blandad lektion (?) Bild sen LUNCH sen skulle vi ut och sjunga?! Själv sjöng jag inte utan lyssnade till hela skolans barns vackra stämmor.. Och det lät väl sådär? Efter det så gick vi hem fast vi var tvunga att gå tillbaka en bit för att möta Viktor som skulle ge oss godis, vi åt upp allt hans (tjockisar och tjuvar heh :$) Sen gick vi hem till mej en stund för att sedan gå vidare till Alice. Sen var vi på lite fotboll sen nu sitter jag här.
Men nu måste jag tagga..

Chiao!

SKANSEN!

Nu har jag laddat in bilderna från idah, så here it comes!

Smyg fotto på tåget.

Fotto på mej.

Fotto.

Fotto på mej påväg till sockervadden.

Sofi o Sofia älskar sockervadd<3

Amanda me.

Fåglar.

Björnar.

Slöa sälar.

Amanda,Sofi,Alice, Sofia försöker få till en rolig bild?

Ursäkta min min(a)

Alice,Sofi,Sofia,Amanda går runt.

Alice posar.

Sofia,Sofi, Amanda tar paus från orgentering.

Utsikt.

Fanns många fler men orkar inte slänga in fler xD


In town!

Hejsan people!

Äntligen grönt!
Idag mår jag ju himmla mycket bättre! Jag bråkade med mamma igår, men nu har mamma bett om ursäkt för att hon blev så arg och hon tyckte hon var dum. Och jag har även blivit sams med Alice som jag också har bråkat med. Så nu är iallafall jag glad och nöjd!
Iallafall idag kom jag till skolan som vanligt och vi satte oss i klassrummet ett tag. Sen bar det av till bussen som gick mot TC sen tog vi tåget därifrån till Stockholm sedan buss från stationen till Skansen. Vi fick vänta utanför vid Entrén ett tag men sen fick vi iallafall äntligen komma in. Vi blev indelade i grupper sen var det bara att börja. Jag var med Sofia och Amanda och det gick jätte bra för oss vi kollade på massa djur och hade jätte roligt. Sen när vi var klara åt vi. Jag hade med mej Chiabattabröd med sallad gurka och köttbullar i, en risifrutti och ngn saft. Det var jätte mysigt. Sen gick vi och kollade runt på Skansen, köppte en sockervadd och en lite "sand" ödla. Sen åkte vi hem och det var värkligen hur varmt som helst. Efter skolan följde jag med Amanda hem och vi hade superskoj! Imorn slutar vi kl 13.00 och har inga lektioner efter kl 10.30?
Lägger in bilderna senare.

Chiao!

TRÖTT PÅ ALLT!

Hejsan små älsklingar..

Allt va så lätt när man va liten och inte behövde oroa sej för nått?
Jag e inte alls pigg på något nu känns som om allt bara kommer och jag pallar inte det. Kan man inte få försvinna några dagar? Bara ta det lungt och komma bort från allt.. Aja dagen i sej har väl varit sådär kan inte säga att jag e riktigt nöjd men ändå. Ingetning var speciellt bra speciellt inte NOn men den pallar jag inte bry mej om just nu. Gud va rolig jag låter heh. Sen idrotten var väl okej kunde ju ha gått bättre. Efter skolan höll jag på att dö av vad säger man ilska. Jag blev så arg och lessen jag tror vad som helst hoppa ur munnen men jag bryr mej inte just nu både jag och personen tänker nog inte prata me varandra på några dagar. Men efter det gick iallfall jag hem och Sofia och Amanda följde med. Vi såg på filmen I AM LEGEND. Gud så bra den är men ganska sorlig och lite läskig ibland.. Sen stack jag på träning och tjejerna hänkade på. Träningen gick inte heller bra eller i början men inte mot slutet. Jag gick iallfall hem och tog en dusch åt lite och satte mej här. Imorn är det orgentering inne i staden Stockholm alltså inne i eller på? Skansen i allafall. Hoppas att det iallafall går bra.

Chiao!

TILLBAKA

Hejsan!


Påväg hem från SKHLM
Nu är jag äntligen tillbaka från en lång blogg paus och jag ska fösöka uppdatera mej här varje dag. Ni kommer även att hitta mej på Mandan o Sofins blogg. Vi får väl se hur det kommer att gå med bloggandet.

Hejdå!

P.S Designen är bara tillfällig jag ska ändra den när jag hinner.

RSS 2.0