Hejdå!

Godnatt!

Misslyckad bild, Kramar Sofi & Sofia hehe! OBS inge smink!
Nu blir det  här sissta inlägget på ett tag, om jag nu inte mobil bloggar då da. Jag och Sofia kommer ha det bäst i jämtland men det tar ett tag att åka dit så BOMBA med SMS!
Hörs om en vecka kan jag iallafall lova!

Chiao!

SES!


Nu ska jag och Sofia ut en sväng sen ska vi se på Paris Hilton my new BFF!
Seyah bitches!

Chiao!

Sommar, sommar, sommar!

Hejsan älskade blogg och läsare!

Jag&Sofia igår!
Just nu sitter jag på Sofias rum, Sofia duschar. Vi håller på att packa för imorn ska hon med mej till Jämtland! Jippie, jag ville inte dit men mamma tvingade mej, så jag frågade om Sofia fick följa med och de fick hon! Så vi åker imorn vid 8 halv 9 tiden, det tar ju 8 timmar .. Pappa och Anders har turen att få vara hemme hela veckan hehe.. Sofia ska sova hos mej idah eftersom att det blir sån tidig avfärd. Ah igår va jag med Alice och Sofia vi hade jätte rolig vi badade och såg på film mm. Vi badade ganska mycket faktiskt, en hel del hehe.
Vi vaknade typ vid 11 och jag och Sofia stack hem till henne vi 13 eller något. Nu kom Sofia tillbaka så vi ska packa vidare nu! Kanske bloggar senare ikväll och kanske mobilbloggar i jämtland men annars hörs vi om en vecka!

Chiao!

R.I.P.

Michael J Jackson- Will you be there


R.I.P. Michael J Jackson!
We miss U and your songs!
Michael dog i hjärtatack i torsdags, R.I.P. kanske den största artisten hitills!
Den bästa dansaren är nu borta, han som alltid har funnits, är nu borta..
Michael Jackson är en Legend!
R.I.P.

SVERIGE... I'm back!

Godmorgon älskade bloggen och alla underbara läsare!

Någon av dagarna på hotellet!
Nu är jag då äntligen tillbaka från Malta! Haha jag saknar solen såklart, men det fanns inga söta killar där, buhu.. Hehe nej men jag saknar väl ändå Sveriges söt killar så mycket hehe.. Men mest saknade jag mina söta vänner Amanda, Sofia, Alice. Jag hade fan aldrig kunat vara där i 2 veckor! JAG HAR SAKNAT ER! Ah hotellet var väl ganska najs, 3 pooler, ett gym, ett spa, ett spel rum, många trappor, små hissar, tröga anstälda & kanske viktigaste av allt KACKELACKOR! Ah tyvärr kackelackor, fast inte i vår lägenhet men i Fridas hehe.. Tyckte synd om dom faktiskt.. Aja jag badade i havet iallfall ett par gånger, i ett hav fanns det brännmaneter där pappa och morbror brände sej, stackars stackars! Och mina älskade brillor har fått utstå smärta.Jag, Elin och Frida (kusinerna) va på ett vattenland och åkte rutchkanor och grejer vi såg även på en delfin show och en sjölejon show!
 Det har iallafall hänt mycket spännande men jag orkar inte skriva allt, jag kanske gör de sen.
Planerna idah blir att vara med Sofia och Alice hos Alice och bada i poolen och sola!
Så jag skriver mer sen!

Chiao!

Rize and shine

Godmorgon bloggen min och läsarna!

Bild tagen av mej på flygplanet påväg till Grekland (Karpathos)
Ja upp och hoppa var det för mej vid 9 tiden, suck. Har inte så mycket att skriva.Men nu ska jag ta och platta håret och bruscha tänderna, skriver nog mera senare!
& förrästen tack till ALLA som svarade på min fråga, jag uppskattar det jätte väldigt mycket!<3

Chiao!

Body Language!



Släkten + Midsommar!

Hejsan bloggen och läsarna, nu är jag tillbax!

Vi fick sol, fick ni?!
Hah nu äntligen, hehe driver men nu är jag iallafall tillbaka från Norrtälje. Jag hade ganska roligt där med kusinerna och släkten, mest kusinerna hehe. Vi kom dit vid 9 halv 10, jag fick alltså gå upp vid 7 tiden usch det var hämskt buhu.. När vi kom dit var jag social och pratade med alla, eller halv sov hehe. Jag har ju en liten kusin som är 11 månader så henne umgicks jag med haha hon är så söt, så fort man spelade upp en låt började hon små gunga lite, alltså dansa för er som inte förstog.. Sen åt vi Midsommar lunch oså. Sen ville alla barnen höhö inte direkt men några åka skrinda typ hölast, men jag ville inte, höhö för stor.. Sen gick vi ner till Midsommarstången och kollade när alla dansade runt granen höll jag på att skriva höhö, nej stången menar jag. Sen köppte vi några lotter men vi vann inget, buhu.. Sen så gick vi upp igen och körde kricket mm. Vi gjorde inte mycket mer den kvällen. Idag körde vi typ också kricket, jag vann aldrig men, otur i spel, tur i kärlek? Aja sen så hjälpte jag min lilla kusin Sandrine att gå, så vi umgicks ett litet tag och kollade på när dom andra körde kricket, hehe.. Sen åkte vi hem och vi kom hem för typ 20 minter sen.
Skriver kanske mer ikväll!
Chiao!

Midsommar=Norrtälje

Godnatt bloggen och söta läsare!

Ja Midsommar, den spenderar jag på landet i Norrtälje, med släkten på pappas sida så det blir väl, som alla andra år i mitt liv, hehe.. Där är jag bara en natt sen på lördagen åker vi hem. Jag kommer blogga när jag kommer hem från Norrtälje, så ora er inte! Men nu ska jag tänka på refrängen och kanske stänga av datorn. Imorn åker vi tidigt så jag måste lägga mej en rimlig tid, men inte nu, nej hehe..
Skriver på lördag!
OBS alla svara på frågan! Det är ett måste, hehe..

Chiao!

DAGENS FRÅGA!

OBSERVERA att ALLA måste svara!
Okej här kommer den!

Ska jag ha lugg eller liksom lång snelugg? Jag har ingen bild på mej i lugg så föreställ dej mej med lugg!
Annars har ni ju hur många bilder som hälst på mej så som jag har det nu men snälla, vad ska jag ha?!
Ska klippa mej snart!

Chiao!

What a feeling!



Kanske kanske inte?!

Hejhej bloggen och läsarna!

Mina och Amandas chokladbollar sommar 08!
Jag och Sofia, som har kommit hit nu och vart här i kanske 2-3 timmar funderar på om vi ska ta och göra chokladbollar? Men vill ni veta något kränkande och rasistiskt, i 7 sorterskakor boken heter chokladbollar, gissa vad? jo negerbollar, är inte det hur jäkla kränkande som hälst?!  Men aja jag kanske går och klagar på komunen eller nått, haha nej skojjar men det är ju fett dåligt att dom heter de?
Men nu ska jag gå och fråga mammsen och vi kan ta och göra CHOKLADbollar.
Skriver mer sen.

Chiao!

Torsdag, torsdag, torsdag!

Godmorgon bloggen min!

Jag för några veckor seeen..
Så nu har det gått en vecka på somarlovet, har den varit bra, svar hyfsad! Vädret kunde varit bättre men jag har alltid varit sysselsatt med något..
Aja jag vaknade för kanske en timme sen, gick upp tog en dusch och satte mej här för att fixa mina naglar! Dem vart rosa, höhö..  Nu sitter jag och Sofia och funderar på när hon kan komma hit, hem till mej för alla som inte förstog, hehe.. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända sen men något lär det väl bli?
Skriver mera senare, när Sofia har kommit hit!

Chiao!



 


Min SOLIGA dag!

Hejsan bloggen och älskade läsare!

Jag orkar inte skriva så mycket så jag gör det kortfattat!
Dagen började av Amandas larm som ringde 3 gånger vid 8.30, suck.. Sen sov vi till halv 11 och gick sedan upp för att göra frunch, pannkakor! Dom vart jätte goda! Sen gjorde vi oss iordning och gick ner till ICA för att möta Sofia sen gick vi ner till TC.. Jag köppte en BH och tre par trosor, och en tandborste. Sen fikade vi lite, där var det svindyrt men ändå. Sen lunkade vi hemmot! Gud vad fint väder de var! Sen när vi nästan var hemma hos Amanda kommer en kille, nämner inga namn, killen går i vår skola fast nu har vi slutat den skolan men ändå, han ska alltid kaxa och hålla på, så Amanda sa något till oss så garvade vi och då spotade han på Amanda, vilket pucko va?! Amanda hade min tröja, så jag funderade på att bränna den men det ska jag inte för jag värklgen älskar den tröjan! Aja jag e så sjukt trött på han!
Sen var vi hos Amanda och hoppade lite mm. Sen gick jag hem för att äta, sen nu sitter jag här!
Imorn ska jag nog bada hos Alice, hehe..

Chiao!

Outfit - länge seen!


Så här hade jag påväg till TC
Uppvikta mjukisar (SSS)
Linne
Tjockis
Ballerinor
Diadem

Sen vart det för varmt så då böt jag till shorts!

Min favoritöåååt!




Bada,Bada, Bada, hehe!

Hejhej bloggen och läsarna!

Bild från sommaren 08, på bilden jag och Bästavän<3
Notera
, 16 juni, första doppet för 2009!
Någon mer än jag som kände för att bada? Och som faktiskt också gjorde de, typ 2 gånger? Jag gjorde de! Höhö, Jag och Alice blev sams med Amanda och Sofia som då också kom till Alice. Vi hoppade lite stutsmatta och så, sen så bestämde vi oss för att bada i Alice nya pool! Hehe jag var 3a på att gå i, Alice och Sofia kom i ganska fort sen var det min tur då, jag och Amanda gick i typ samtidigt jag kom i före henne men ändå.. Sen solade vi och dracka varm obóy samtidigt, hehe bra blandning eller?! Sen hoppade vi lite mer stutsmatta och badade en gång till. Det var typ 18 grader i vattnet, ganska kallt tänker ni kanske men guuud så mycket varmare det va andra gången, då doppade jag mej först, hehe *smått stolt*.. Sen var vi (jag, Amanda, Sofia) tvungna att gå hem. Så nu är jag hos Amanda och ska sova här! Jippie! Vi kommer ha det bäst!
Imorn ska vi nog till Alice och bada igen, om det blir bra väder, igen!
P.S Välkommen solen, du har varit efterlängtad och saknad!<3

Chiao!


Sol, vind och vatten!

Halloj bloggen min och alla läsare!

Jag och Alice, mars 08!
Just nu är Alice i duschen och jag sitter här dåra. Ätligen fick man en liten smak på sommarens sköna sol, och gud va mysig och härlig den var! Jag och Alice var ju såklart ute och solade ett tag på stutsmattan. Det var jätte skönt! Igår gick vi väl och la oss vid 1 men sommnade nog 2 halv 3, hehe.. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu och senare men vi kommer nog på nått, jag skriver iallafall mer senare!
P.S sorry ifall bokstäverna blir fel, man ser nämligen inga bokstäver på Alice tangentbord så det är därför  som det kanske bir fel, alla tangenter har inte bokstäver, höhö.
Men skriver mer sen!

Chiao!

Nu ska vi..

Hejsan bloggen och alla läsare!

Nu ska jag och Alice gå hem till henne igen för jag ska sova där! Idah va vi i TC jag köpte två BHar och Alice köppte en tröja! Men nu måste vi rusa jag skriver mer imorn!
Jusste Alice har fixat sin pool eller dom har byggt en pool och den är klar nu, dom värmer den jusst nu så vi ska kanske bada!
Men vi hörs imorn!

Chiao!

Till min älskade vän Alice<3

Godmorgon min älskade blogg och läsare!

Gammal bild på mej och Alice, Mars 08 tror jag, höhö

Nu ska jag fixa håret, borst tänderna, dra på mej kläder och sedan dra till Alice. Vi ska kanske eller förmodligen åka till TC. Men jag skriver nog mera sen!

Chiao!

Nu ska jag gå till min vän Duschen

Hejsan bloggen och läsarna!

Nu tänkte jag gå och träffa min lilla vän duschen,
syns sen!

Chiao!

Regn, regn, usch och fy och blää!

Halloj älskade blogg och läsare!

Jag <3 Min ÄLSKADE spegel, tack för att du skapades!
Ska detta vara sommarlov?! Jag tycker att än så länge har sommarlovet sugit, vad är det här för skit väder egentiligen.
Jaja
nog om det, min dag började av att jag vaknade av något kl 9.40. Så kanske 10 i 10 gick jag upp och käkade lite frulle. Sen vart tiden lite kort så jag fick stressa med sminket så det vart bara lite lätt med mascara. Sen vid halv 11 åkte jag, mamma, min kusin Frida och Jonis min lillebror in till skhlm. Fast det var bara jag och Frida i skhlm eftersom Jonis skulle på bowlingkalas om mamma skulle till Kungenskurva, onödig införmation jag vet.. Jag och Frida gick runt ett jäkla tag innan vi hittade något. På två timmar hittade Frida bara ett par shorts och sen dom tio sissta menutrarna köppte hon, ett par skor, en väska, smink mm, två linnen och toffsar. Ganska bra jobbat eller?  Sen kom mamma och hämtade oss så åkte vi hem. Vi var tvungna att käka lite, så det vart korv, igen.. Sen var vi uppe och kollade på bilder från Grekland och Spanien på datan, haha väcker gamla minnen.. Sen gick vi ner, tog glass, jordgubbarna vi köppte och doppade dom i chokladsås, hemgjord chokladsås då! Det var supergott! Sen nu stack för 5-10 minuter sen. Imorn ska jag nog va me Sofia och Amanda, jag planerar att ta med dom ner till TC men vet inte än, höhö..
Jag skriver nog mera sen. Ha det bra tills dess!

Mina inköp, (klicka på bilden för at få den större)
Chiao!

Jag har..

Hejsan älskade blogg och läsare!


Nu har lilla jag fixat min vän Sofias blogg http://pperffas.blogg.se , jag tycker du kan kolla in resultatet.
Om just du vill att jag fixar din blogg så lägg då en kommentar!

Chiao!

Mot Sofia!

Hejsan hoppsan!

Nu tror jag iallfall, att jag och Amanda ska gå till sötisen Sofia och vara där ett tag. Det blev ju inget Sydpolen eftersom att det strulade till sej med skjutsen.. Men jag skriver säkert något hos Sofia, så Don't miss me!
Hare bra tillsvidare och som Markoolioo säger, jag kommer tillbaka, oroa er inte!

Chiao!

Älskar den här låten!


 

Vem bär den bäst?

paris-hilton-vanessa-hudgens.jpg image by xxxdisneygurlxxx
Jo godmorgon förresten, jag unndrar nu dåra, vem bär den här klänningen bäst?
Paris Hilton VS Vanessa Hudgens
                                                                           

Godnatt, bitches!

Godnatt bloggen min!

Godnatt, bitches!
Kl är snart tolv och både jag och Amanda (som slaggar här inatt) Känner att det kanske är dags att gå och lägga sej för att orka ännu en härlig dag på det underbara sommarlovet.. Höhö.. Imorn är planerna att åka till Sydpolen men SB, Brallis o Mandusen, men det kommer säkert inte att ske, höhö.. Men vi får allt ta och se imorn, om det blir skitväder så vem vet då kanske vi syns på Sydpolen?

Chiao!

I'm Singing in the rain!

Hejhopp!

Jaa regn kan man minst sagt säga, på första dagen på sommarlovet så har inte vädret varit så speciellt bra än, hoppas det blir bättre imorn!

Ja idag har jag och Amanda bara slappat fixat en ny blogg åt henne, http://AmanDiiiTaH.blogg.se kolla in den ni! Sen har vi sett lite på TV och annat.. Och sen fick vi gå hem till mej, åt lite och nu kollar Amanda på TV, och jag, ja sitter ju här. Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska göra? Får väl se då, antagligen höhö.. Men nu ska jag fixa en grej på Amandas blogg så hörs vi kanske mera sen!

Chiao! 

Godmorgon Sommarlov!

God morgon eller godförmiddag?!

Jag&Amanda för ett tag sen..
Aja jag vaknade kl 8.22 så då messade jag lite med sötnosen Sofia, men jag vart trött och somnade om. Jag och Amanda, eller Amanda typ väckte mej kl 10.45 så då låg vi kvar i sängen en stund men sen gick vi iallafall upp. Amanda fixade frullen och jag fixade soffan, höhö.. Sen såg vi på Extreme home makeover medans vi åt frullen. Sen gick vi och tog på oss kläder..Nu ska vi nog chilla lite eller gör något? Sen ska jag iallfall var med kusinen Frida, var det tänkt.. Kan väl berätta lite om kläderna, jag orkar inte lägga ut en bild så jag beskriver istället.
Såhär ser jag ut:
Slitna jeans: H&M (gjort själv)
Linne: H&M
Cardigan: Kappahl
Scarf?: Lindex
Hårsänne: Lindex
Örhängen: Smycka Guld

Chiao!

Hos Amanda

Hejsan, eller go kväll!

Nu är jag hos Amanda vi kom typ precis hit.. Jag ska sova hos henne, kanske uppenbart eftersom att kl är halv tio och vi kommer hit nu men iallafall.. Imorn vet jag inte riktigt hur det blir, jag ska va me Amanda iallfall på förmiddagen och sen tror jag att jag ska vara med min kusin Frida.
Men nu tror jag vi ska fixa Amanda blogg!

Chiao!

SKÖNA SOMMARLOV!!

Hejsan älskade bloggen!

Min avslutingsros plus kort! Som lyder:
Lycka till i framtiden.

Jag och Amanda kom hem från skolan för kanske 10 minuter sen, och vi slutade då själva skolan och allt kl 10.00, men vi behövde vänta på pappa som skulle skjutsa hem oss.. Sen ville man ju naturligtvis säga hejdå till allt och alla, jag menar nu lämmna vi Kassmyra.. Förgott! Och nu har äntligen SOMMARLOVET börjat solen skiner hos mej, kan det bli bättre? Solen kom faktiskt fram en liten stund under avslutningen!
Jag kommer ju sakna min lite stökiga men ändå roliga och mysiga klass, Hast la visat baby! Nu börjar jag i 7an i Broängen, till hösten dåra, nu ska jag njuta av mitt sköna SOMMARLOV!!

Chiao!

SKOLAVSLUTNING!

Godmorgon bloggen min!

(Bild från Google)
Ja jag vaknade av att söta Amanda skickade mej ett SMS kl 20 över 7.. Usch och fy glömde ställa klockan buhu.. Vädret är väl? Ja som man kanske hade anat, skit väder! Aja hoppas att det kommer lite sol istället för regn(?) Nu måste jag skynda mej och skriva ut ett kort åt Esther så vi hörs mer efter avslutningen!

Chiao!

Vi vann! Delvis..

Hejsan!

En bild från början av 6an, som nu äntligen är slut!
Först å främst vädret katastrof! Vad är det här?! Regn.. Imorron ska det iallfall inte regna, tror jag. Hmm.. Mest molnigt tror jag. Bättre än regn iallafall?..

Idag började iallfall med sovmorgon, ganska najs höhö.. Sen så gick jag till skolan och mötte sötisen Amanda. Vi testade banan till klädsatffeten (jag, Amanda och Sofia) för att liksom veta vad vi skulle få göra sen liksom.. Sen gick vi in i klassrummet, och va där ett tag vi gjorde typ inget, snackade bara om lagen till kampdagen taktiker mm.  Sen gick vi iallfall ut och "värmde" upp eller nått hehe.. Först var det klädstafetten haha, den vart väl sådär, vi kom iallfall 2a där, efter att kevin hade sprungit in ett bord amanda tappat kjolen, jag glömde sjalen mm.. Vi var nog skönaste i klädstafetten iallfall tycker jag!  Sen var det dragkamp, vi kom 2a där med, men vi skulle ha vunnit lärarna fuskade men vad ska man göra åt de? Dom fuskar jämt.. Sen var det den hemliga grenen som var en slags stafett på sprkcykel, där kom vi först haha, vi ägde ut dom, eller inte men ändå! Så vi vann dåra, allt hela skiten höhö! Efter alla tävlingar gick vi och åt, sissta lunchen buhu, nej inte direkt, det ska bli kul att lämmna Kassmyra, äntligen.. Sen var det fotbolls matchen, den efterlängtade.. Vi vann inte mot lärarna, men inga lessna miner vem vill vinna på fusk?, lärarna vill tydligen det, hmm..
Efter skolan gick jag Amanda och Sofia till ICA för att köpa något till läraren.. Sen gick vi hem till mej i regnet, suck.. Men nu är vi iallfall hemma hos mej och ska fixa oss, för vi ska ha som en avslutning nu på kvällen så ska vi bara sjunga imorn sen hem..
Nu måste jag dra för ska platta håret och fixa Amandas och även mina naglar!
Skriver mer ikväll och jag hinner! PUSS, hej!

Chiao!

Liten ändring..

Tjenare!

Jag gjorde en liten ändring på designen så här blev det, vad tycks? Om det vart skit så får jag göra om det, men inte idag för nu ska jag mysa lite i soffan. Skriver nog några rader imorn.
Jusste om du vill att jag fixar din blogg så säg till i en kommentar eller så!

Chiao!


Jag ber om ursäkt!

Helloj!

Ja när bloggade jag senast ? I söndags var det nog ? hmm.. Aja i skhlm vare jag Alice och Sofia. Vi hade jätte roligt haha. Jag visar nere i inlägget vad som kom med mej hem. Vi åt på donken höhö, vi garvade så jäkla mycket att folk tittade på oss hehe.. Men vi brydde oss inte iallafall.. Sen kom Alice låtsasmamma Anne-lie och hämtade oss. Jag och Sofia gick hem till henne. Sen kom mamma och pappa och hämtade mej för vi skulle käka hos mormor och morfar.
Igår var det skola. Vi började kl 9.30, alltså sovmorgon extra skönt.  Jag gick hemifrån vid 5 i nio för jag skulle lämmna ett par saker hos Amanda. Esther, jag och Amanda gick till skolan sen och kom väldigt lagom tycker jag. Vi städade typ bara sen åt vi lunch, gissa vad, gissa vad, jo PIZZA! Det var super gott! Sen efter lunchen fick man gå hem. Jag,Sofia och Amanda gick hem till Amanda och sen gick vi på träning. Träningen gick ganska bra tycker jag. Efter träningen stack jag och Amanda hem till henne för jag skulle sova där. Vi hade de super mysigt höhö..
Sen idag gick vi upp vid halv nio guuud vad skönt de va att få sova ut! Sen gick vi till skolan och gjorde ingenting. Det var sexornas avslutningslunch så de fick vi äta. Det var förrätt, någon chokladsoppa med annanasbitar på en pinne. Den var ganska äcklig måste jag faktiskt erkänna. Varmrätten eller huvudrätten var ugnstekt fläskcarré med klyftpotatis, sallad och vattenmelon, på köttet var det en klick kryddsmör. Det var så gott! Jag åt upp typ allt! Efterrätten var två kulor glass, en äppelsorbé och en mangosorbé, pannkaka med hallonsylt i och på. Det var ganska gott. Sen sjöng två lärare, dom sjöng och spelade jätte bra! Efter skolan gick jag Amanda och Sofia till TC. Där träffade vi Viktor W så vi snackade lite med honom. Vi hade jätte roligt. Visar vad jag fick med hem därifrån också. Sen gick jag och Amanda och hämtade hennes syrra Olivia, sen gick vi hem till henne. Jag skulle äta hemma och pappa kommer hem sent så jag fick gå hem, suck.. Aja imorn är det kampdag hoppas det går bra!


Från skhlm!

Från TC
Chiao!
 

Godnatt!

Hejsan!

Nu är kl 22.05 och vi har sovmorgon imorn till halv tio. Jag måste rusa för det är Poirot där nere och de vill man ju inte missa höhö.. Lägger in biler på det jag köpte imorn, och berättar även om dagen då.

Godnatt!

Skhlm

Hejsan bloggen!

Nu är jag hos Sofia och vi ska snart hämta Alice sen ska vi till skhlm. Jag hoppas på att få med en eller två bikinisar med mej hem, ett linne eller 3/4 ärmtröja kanske en midjekjol. Det är de jag har tänkt mej men det kanske blir ändringar.
Skriver mer sen, när vi kommit hem.

Chiao!

Nationaldag!

Hejsan bloggen!

Sveriges nationaldag, wiiih..
Nu är klockan 10 över sex och jag kom hem från Alice för ca en timme sen. Jag sov ju hos henne som sagt, Hon och hennes mamma Lotta kom och hämtade mej vid 22.15 så då åkte vi hem till Alice. Vi tänkte se på en film så det blev Twilight om jag kunde drömma. Alice är typ galen i den, hon är nog inte den ända? Men filmen var rätt okej, jag tyckte den var ganska kort och slutet var inte så bra tycker jag. Men den var helt okej. Vi gick och la oss vid 0.40 men vi somnade vid  3 tiden. Sen vaknade vi vid 11. Vädret var väl lite halv taskigt det var mulet på förmiddagen och sen regn. Vi lyckades iallfall hoppa lite stutsmatta innan regnet. Vi var och handlade lite godis också. Sen när vi hade kommit hem så spelade vi kort hehe. Ja sen lyssnade jag och Alice på lite musik, sen var jag tvungen att gå.
Imorn så ska jag Sofia och Alice till SKHLM och shoppa lite, men skriver nog några rader imorn.
Ni kanske har märkt att jag har en ny header, fin ?

Chiao!

Smoothie!

Hejsan!
Jag och min älskade lillebror *host* hehe nej skoja bara.. Men vi gjorde iallfall smoothies och dom vart skit goda så tänkte skriva receptet!

Sofi's Egna!

Till 3 pers!
Ta 5 skopor glass
En banan
1½ matsked kakao
2½ matskedar florsocker
ca 1 matsked cremefresch
Blanda!
Toppa med en liten "skopa" glass, kanske 1 eller 2 frysta hallon!
Lycka till!

Chiao!


Grattis gumman!

Hejsan!

Alla grattar Karro som fyller 13 idag! GRATTIS GUMMAN!
Min dag började segt.. Jag ville inte gå upp ur sängen men eftrsom att jag skulle till Amanda tidigt så var jag ju tvungen.. Jag kom till amanda 7.20 för vi skulle ha spanska i Broängen sissta gången, hehe yes! Det var en ganska chill spanska lektion, utan större ansträngning. Vi gick tillbaka till skolan och såg på planet earth, suck.. Det var ju inte så intresant så jag messade ganska mycket med esther som tyvärr är sjuk, eller så hade jag diskitioner med Alice och vi pratade inte så lågt hehe.. Efter de hade vi Nordamerika prov, jag tycker att det gick bra. Våra lärare sa att det var som en diagnos, de ville se hur mycket vi har lärt oss och så. Sen behövde jag och Amanda gå in i 5 B för att göra en trivselankät, och gud vad pinsamt tyckte jag först hehe men det var 6 stycken sjuka så det gick bra. Lunchen var ingevidare tyvärr så det fick bli en lååång inne rast istället.. Efter skolan gick jag Amanda och Sofia hem till Sofia först sen vidare till gulan och sen ICA sen tillslut gick vi till Amanda. Vi kollade på TV körde typ inomhus fotboll och lite annat, vi hade ganska kul hehe.. Sen kom pappa och hämtade mej och nu sitter jag här. Jag kanske ska slagga hos Alice men jag vet inte än, kanske kanske inte..
Skriver kanske mer, annars skriver jag imorn!

Chiao!

HISS/DISS

välkommen till Hiss & Diss!


Hiss nr 1. Gina Tricot bekinisar! Dom får extra plus av mej +. Dom är super fina tycker jag och kostar 79:- st ett rimligt pris enligt min åsikt! Så jag Hissar Ginas bikinisar!

Hiss nr 2. Sommarlov! Vad vorre livet utan det efterlängtade sommarlovet? Svar INGET! Man lever ju för sommaren och att vara ledig, kunna ta igen sej, va med kompisar, sola, bada ha kul är inte det de bästa av allt? Sommarlovet är SUPER enligt mej och jag längtar hur mycket som helst för om en vecka vid den här tiden är det? Jo SOMMARLOV!

Hiss nr 3.
Äkta vänner! Det är något alla borde ha! Tanken att prata med någon om allt, bara kunna ringa personen och prata om vad som helst, få lita på en person! Den personen som inte snackar skit och går en bakom ryggen! Den som peppar en in till det sissta, den som får en att må som bäst, den personen är värd lite mer! Den är guld värd! Min vänner är äkta vänner och jag skulle ge allt för dom! Jag hoppas jag är en äkta vän för jag vill värkligen vara som ni, mina vänner en äkta vän!



Diss nr 1. Facebook! Jag fattar absolut ingenting! Jag kan inte ladda upp bilder, jag kan inte få en profilbild, jag kan inte kommentera jag kan inget! Ge men en manual eller något! Det är inge bra instruktioner och det tar år att ladda upp bilder (om man nu har turen att hitta dit dvs) Så om ni vill se mer bilder kolla min Bilddagboken (Soffuhs)
Nej en fet DISS till Facbook!

Diss nr 2. REGN! Usch och fy, nu är det ju somsagt 1 vecka kvar till skolavslutingen och det ända jag kan se är tunga gråa moln och regn! Är det väkligen så det ska va?! JAg känner inte någon sommar anda iallfall..
Usch på regn!

Diss nr 3. Sura föräldrar! Inget att ha! Bara för att dom är kuriga och griniga behöver det inte gå ut på dom stackars barner! Jag menar bara för dom har en dålig dag så vill väl inte vi ha det ? Det är inge kul att vara hemma om stämmningen är spänd för mamman eller pappan är tjurig?
Nej sura föräldrar kan skaffa sej en komedi eller något!

Detta var min HISS/DISS håller du kanske med? kommentera då!
Håll utkik efgter mer HISS/DISS!
Chiao!

Hemma!

Hejsan svejsan!

Från vänster, Maten, min 1a glass, min 2a glass och min 3e glass!

Imorse trodde jag faktiskt att det skulle regna så jag tog med mej ett paraply i jackärmen (hade inte väskan idah). Första lektionen var rätt chill, vi hade lite blandade saker, sen vare lunch fiskpinnar igen, suck. Efter lunchen vare slöjd, jag han klar med min fisk grej assu jag typ broderar, jag slänger in en bild på den och alla andra saker som jag lyckats åstakomma. Kl 12.45 gick jag Amanda och Esther till skolan "entré" och väntade på att alla i storrådet skulle komma. Vi skulle få en överraskings grej för att vi varit med i storrådet och sådär. När vi blivit "upproppade" gick vi iväg till bussen. Sen tog vi bussen till TC, tåget från TC till Centralen, tunnelbana från Centralen till Åkeshov tror jag. Sen gick vi ett tag på gatorna sen svängde vi in på en väg och där fanns det en skylt med texten Laser games. Så vi gick in där och alla fattade ju då att vi skulle köra Laserdome. Jag va i lag gul, de som vann assu. Det var först gången för mej så jag höll mej till Amanda men sen tappade jag bort henne! Men det gick bra jag var inte sämst iallfall hehe.. Efter att vi hade kört två spel så gick vi för att äta. Påvägen stötte vi på 3 st studenflak, jag och Esther skrek skit mycket! Sen kom vi in på de stället som vi skulle käka på. Alla fick grillad kyckling med skivad ungstekt potatis och någon sås. Sen till efterrätt fick man ta hur mycket glass man ville med vilken topping som helst MUMS! Jag tog 3 glassar sen dog jag nästan höhö. Sen gick jag Amanda,Xi och Elin ner till lekrummet och typ brottaddes hehe.. Sen efter ha varit där ett tag snackat mm tog vi tåget hem. Pappa hämtade upp mej och Amanda på parkeringen och skjutsade hem oss. Imorn är det fredag de är den sissta fredagen i 6an YES!

Chiao!

Onsdag- från regn till sol!

Hejsan!

Bestefar og Jeg, på danska hur rolig som helst haha!
Min onsdag började med dugg regn. Idag riskerade jag att få lockar i håret vilken inte var så farligt ändå. Första lektionen var idrott. Eftersom att det regnade eller typ regnade hade jag hoppats på att få ha inne idrott men nej. Vi skulle köra baseball. NEJ! Det är inte kul, jag fattar absolut nada.. Det gick inte så bra för mej heller om jag får säga det själv, jag är mycket bättre på brännboll, så de så! Aja efter idrotten läste vi bok, den barnsligaste ever Lasse Maja? Vår lärare är med betoning på lite barnsligt! Usch! Sen hade vi extra slöjd, Tobbe den jäkeln snurrade på en sån här spak på stolarna så stolarna åker ner, just på min stol så jag skrek satan! Så jag kastade ut honom höhö.. Sen hade vi lunch, okej men inte bra.. Idag såg vi också på film Nationaltresiur (stavning ?) Den var lungt bätttre än Djungelboken. Sen fick vi gå hem efter den. Jag Amanda och Sofia gick hem till Amanda och såg I taket lyser stjärnorna. Den var jätte bra! Sen gick vi för att hoppa lite på stutsmattan. Sen kom papi och hämtade mej. Så nu är jag hemma!
Imorn kanske jag inte bloggar förns kl 19.00 om jag nu kommer blogga alls, för jag ska in till stan och kommer hem vid sex sju tiden. Men vi får se!

Chiao!

Dagens!


Imorse hade jag munkjacka från NewYorker och skinnjacka från H&M
Tsha- Cubus
Cardigan- Kappahl
Jeans- JC
Örhängen (inte me på bilden)- Accent ?

Dagens!


Förlåt för dålig kvalitet på bilden!
Linne- H&M
Munkjacka- NewYorker
Jeans- JC
Halsband- Vasastar
Örhängen- B. Young
Eftersom pissigt väder äver skinnjacka från H&M!

Kärlek till tisdagar!

Hejsan!

JAG&SB för någon menut sen!
Tisdag trodde aldrig att jag skulle säga detta men, det var faktiskt en bra tisdag! Förutom myrorna som befinner sej i skolans matsal..

Ja min tisdag började med regn, suck. Från sol och stekande värme till regn och kyla.. Usch hade ingen lust med förstörd frilla så jag hade luva på mej hehe.. Jag såg lite gothik aktig ut höhö men det kan inte hjälpas, extrema tider kräver extrema åtgärder! Men jag kom till skolan välbehållen iallfall! Jag Amanda och Sofia gick in tidigare än vad man får för att mitt hår inte skulle bli förstört hehe.. Till min stora glädje fick vi veta att vi slutar 13.10 istället för 14.45 JIPPIE! Hela dagen vart ju räddad? Och det var fiskpinnar, ingen äcklig fisk björkeby! Haha och istället för lektionen efter rasten och innan lunch FILM. På måndag ska 6:orna i skolan få pizza! YES! Jag och Amanda ska dela på en Capriccosa hur den nu stavas. Vill ni veta något roligt, en kille i min klass tog pappret med alla pizzorna på och vi visste inte hur pizzan stavades så vi trodde att Capriccosa stavade ungefär så här Quaprieschouschiuwiea. Höhö. För att driva med läraren assu. Dagen var iallfall strålande bra! Förutom vädret!
Efter skolan gick jag,Amanda och Sofia till Tumba träningscenter för att anmäla mej till deras dansgrupp. Han som stog i "kassan" va fett rolig haha. Efter det gick vi hem i typ regn? Vi gick till Amanda by the way! Vi hade skitkul, eller det tycker iallfall jag. Amanda och Sofia skulle skrämma mej så jag låste in mej på toan och va där i typ 15-20 minuter hehe. Förlåt Sofia förresten! Sen var Sofia tvungen att sticka så då vart det bara jag och Amanda. Vi käkade lite och såg på TV, sen kom pappsen och hämtade mej. Nu sitter jag här och webbar med min sötnos Sofia!
P.S Grattis Esther 14 år idag!<3

Chiao!

My outfit!


Dagens klädsel!
Linne- H&M
Cardigan- Kappahl
Shorts- H&M
Halsband- Kappahl
Armband- Fått av Alice
Örhängen (inte m på bilden)- Accent

Monday you can fall apart!

Hejsan gullungar!

Från söndags efter vatten kriget del 2!

Jag började min dag med segande jag var så sjukt trött! Skönt att det snart är sommarlov! Aja idah var en rätt slapp dag. Vi hade lite tema NordAmerika sen typ rast. Sen skulle vi få köra fotboll på lektionen men vi fick tydligen inte de men vi gjorde de ändå.. JAg menar det var skit bra väder. Så jag Alice,Amanda,SB,Tobbe,Maxi och Felix drog till en fotbollsplan och körde. Sen messade Esther och sa att alla väntade på oss vi var 15 minuter försenade oouups. Så vi gick in.. Sen vare lunch som var typ ganska äcklig vi hade typ matkrig hehe.. Vi är barnsliga jag vet.. Det började iallfall me att Tobbe slängde massa oliver på mej så jag kastar ju tillbax såklart? Sen kommer lärare och skäller på oss men vi slutar ju inte. Sen så kom Tobbe och smetade in en oliv i nacken på mej i håret och allt! USCH! Jag höll på och dö men jag fick hämd hehe.. Sen blev vår lärare sur så vi fick sluta.. Efter sissta lektionen fick vi slutat 30 minuter tidigare höhö.. Då gick jag och Amanda hem till henne och väntade på att Sofia skulle komma. Sen när hon hade kommit gick vi hem till mej. Sen stack vi till fotbolls träningen och den gick väl sådär.. Det var skit varmt..
Imorn ska jag nog va me mina söta kompisar och ha super kul!

Chiao!

RSS 2.0