Smile

Hejsan!

Nu har jag kommit hem ifrån Amanda och har ätit lite pankakor som jag även åt till lunch.. Lite tjatigt men pankakor är ju så gott så det var bara bra att få det flera gånger.. Nu är det så att jag och Amanda har gjort en blogg tillsammans den heter http://MandanoSofin.blogg.se. Jag hoppas ni kan titta in lite på den.. Iallafall så gör jag inte så mycket nu jag pratar lite med Karolina på msn<3.. Imorn ska väl jag och Amanda vara på dagen hon ska nänmligen hjälpa mig att göra iordning här hemma för sen kommer ju min fina gummsor till mig och så ska väl vi ha lite mysigt och se på film mm. Kommer säkert ett par bilder också.. Nu ska jag nog se lite på TV..

Hare så himmla bra.
 

Hunden på bilden heter Tilla, men e tyvärr död
Saknar dig gumman<3 

Frukost!

Hej hopp!

Nu har jag för en liten stund sen kommit ut ur den varma duschen.. Jag var inte så sugen på frukost så det fick bli något lätt, apelsin + apelsin juice.. Gillar jag Appelsin eller vad? Iallafall så nu ska jag väl snart gå iväg till Amanda, skriver kanske mera sen hare bra tils dess..

Chao!

Min frukost

Så här ser jag ut idag


260209

Godmorgon!

Hejsan jag vaknade precis och jag hade inget annat för mig så jag jag hit till min älksade dator. Idag ska jag nog allt vara med Mandusen, kanske även David och Leo. Jag hoppas värkligen på det jag har juhe inte träffat dom sen hmm när var det, ganska länge sen iallafall. Nu så ska jag nog bara ta en frukost (är inte så sugen på det) men frukost är dagens viktigaste mål så jag får väl klämma i mig något.. Ikväll kanske det skulle bli en tjejkväll hos Alice vi får se hur det blir med det..Det var inte så mycket mer jag skriver nog en rad senare i eftermiddag. 

Hejdå!

TRÖTT

Hellu!<3

Joo idag vaknade jag ganska tidigt 1,a gåången kl 7.17 men somnade senare om och vaknade vi 9.00.. Jag som somsagt hos mormor och morfar, det var väl ganska kul men jag hade juhe ingen data "/.. Jag målade lite där.. Annars har jag inte gjort så himmla mkt.. ska visa bilderna från igår...

Hejdå!

Jag o Mandusen<3

Sofia o Mandusen<3

Snöänglar

Amanda åker <3

Jag i backen :P

Och Sofia som precis har kommit ner ;)

PULKA

Hellu!<3
Jag måste fatta mig kort för jag ska snart till Mormor&Morfar..

Idag vaknade jag o Sofia vid 9 tiden.. Vi tog ingen direkt frukost utan åt bara en Billys. Vid 11.00 gick jag och Sofia för att möta Amanda. Sen gick vi hem till mig, vi var ute i snön och gjorde massa olika saker. Sen gick vi till en backe och åkte pulka. Det var jätte kul vi skarattade och hade roligt, men sen så hade vi gjort ett litet gupp och när jag hoppade där hamnade jag typ fel och gjorde illa min rumpa.. Vi kunde därför inte åka mer så vi gick hem och fikade lite.

Hejdå!
Bilderna kmr i nästa inlägg..

Gårkväll

Hellu!<3

Igårkväll hade jag och Sofia TVmys, vi såg på den läskiga filmen "SCREAM". Usch den var ganska läskig, men den var jättebra, så den borde ni se..
  
Herrå!

SBs house

Hellu!<3

Nu sitter jag här efter att ha varit på Sofias och Amandas träning.. Vi ska snart äta jag, Sofia och hennes lillasyster Alice.. Påvägen hem från deras dans rammlade jag på isen och gjorde illa knät, dagens misstag nr 1 och nr 2 är att jag har glömt min tandborste hemma så nu vet jag inte vad jag ska göra "/.. Aja det löser väl sig, får man väl iaf hoppas :). 
Nu ska vi nog gå och äta, hare bra tillsvidare..

Hejdå! 

Sofia<3

Hellu!<3

Snabbt inlägg.. Nu ska jag snart åka och träna (fotboll) sen kmr jag hem och då så ska jag duscha fixa mig iordning sen drar jag hem till Sofia..Vad ska ni göra idah då? Jag ska slagga hos henne vi kmr ha det BÄST! Skriver kanske några rader ikväll..

Hejdå!
 
 
Jag&Sofia för några dagar sen..

Melodifestivalen

Hellu!<3

Igår var det melodifestivalen, jag tyckte att alla bidrag var ganska tråkiga förutom E.M.D.s låt Baby goodbye.. Jag vart fullkomligt kär i den låten.. Jag röstade på den 2 gånger (a).. Om ni missade den så finns den ändå här så ta och lyssna på den.. 
Från Leksand till final är det Molly Sánden med låten Så vill stjärnorna och E.M.D. med låten baby goodbye.

 
E.M.D. Baby goodbye 

SKHLM

Hellu!<3

Idag vaknade jag och Amanda vid 8.20 lr ngt.. Jag var riktigt trött på morgonen men jag kunde inte sova jag vet inte vrf? Vi gick upp iaf och kollade på TV lr vad vi gjorde kanske datan.. Sen åt vi frulle.. Vi 11.00 tiden gick jag och Amanda ut vi skulle gå och möta Alsan och Sofia för vi skulle åka till SKHLM.. Vi fick stå ute och frysa ett bra tag innan dom kom och hämtade oss.. Väl i SKHLM så tror jag vi gick in i en väsk äffär och där hittade jag den sötaste väskan som finns, jag köpte den inte men kanske Alice gjorde dt åt mig för hon skulle köpa en present åt mig där.. Jag fyller juhe år om bara 1 vecka! Well well, sen köppte vi lite smycken mm.. Vi var inne på H&M jag plockade åt mig kanske 10 plagg men inget passade bra på mig, de som såg så fint ut på galjen, aja.. Jag fick släppa dt och vi gick in på Ur&Penn som hade REA!!! Jag fick med mig 1 par örhängen.. Men när vi var där inne började dt låta från trummer och sånt utanför affären och vi springer ut och dt är värsta paraden! Det var lite roligt att se på men vi hade nrlapp så vi var tvungna att passa tiden.. Jag tror vi käkade lite sen.. Det fick bli donken tyvärr, va tråkiga vi e kan inte komma på ngt annat än det.. Vi gick in på mitt älskade NewYorker sen där fyndade jag 2 tröjor :D. Sen gick vi in på H&M igen då hittade jag minsann ett sött linne..Sen var vi inte inne på så många mer affärer men jag fyndade iaf detta!  


NEWYORKER 79:-

NEWYORKER 49:-

H&M 129:-
  
Örhängen (de 2 första) Accent, de sissta Ur&Penn
+ en bild från idah

Hejdå!

SPORTLOV

Hellu!<3

Det var inte så ansträngande dag, bara bilden vi skulle redovisa och sedan skriva stödord om 5 andra.. Vi jobbade om konstnärer.. Jag fick vara med Felix,Adde,Sofia,Mandusen.. Adde vart trött på jag,Sofia, Manda flabbade hela tiden så han skyllde på oss att vi var försenade.. Annars har jag vart me Manda hela dagen.. Min farbror Magnus va här och skulle hämta ett VIASAT kort.. Nu ska jag o min älskade Mandus se på Let's dance! Hare bra!

Hejdå!


 

TOARULLE


Shan da man- Toarulle

VILKEN?!


VILKEN G900 LR T700 ?
Båda är sonyericsson..

KUNGsberget

Hellu!<3

Ja igår va vi juhe i Kungsberget. Dt var så fruktansvärt kul. Allt började med att jag fick gå upp kl 6.00 sedan vara i skolan kl 6.40. I bussen satt jag breve Mandusen<3 Jag mådde något illa i början men dt gick över efter en stund. Esther satt 1 rad bakom mig o Manda så hon började klappa händerna och jag sofia,alice,amanda o esther började sjung torulle... Sen hängde alla på me dt sen så sjung vi 1,2,3,4 alla guzar e då dyra 5,6,7,8 å om du inte tkr om så styck här i frun. Vi böt platser o jäklades med varandra.. Dt var riktigt roligt. När vi kom fram så böt vi om o grejade o Mandus skulle åka me nybörjarna så vi lämmnade av henne med Xi o JP sen stack vi o åkte lite, vi åkte lite med Tim ett tag sen skulle vi leta reda på Amanda men hon ville lära sig lite mera så vi skulle åka med Tim igen men JP o Xi kom så vi åkte typ tlsm sen stack vi alla ifrån varandra typ.. Vi hittade Amanda o stack o åt. Hamburgare me Pommes vart dt. Efter lunchen åkte vi me Mandusen.. Dt var riktigt kul.. Sen i backen träffade vi JP,Xi,Tim o Eddie o vi började åka med dom.. Sen skulle Tim,Eddie, Alice,Brandus o Fredrik upp högst uppe och jag JP, Mandus o Xi skulle åka i backen tills dom kom sen åkte jag o Xi upp högst upp o Jp o Manda skulle vänta på ss men vi kom aldrig för vi kunde inte välja backe dt var typ 5 att välja på men alla var för branta så vi valde den längst bort och där träffade vi Tim som hade tappat sin skida så honom fick vi hjälpa.. Vi hittade inte skidan vi fick gå upp o ner i backen som dårar! Men sen skulle jag o Xi dra för JP o Mandusen stog juhe o väntade på oss (trodde vi) men dom var längst bort på andra sidan så då var dt bara att trava dit.. Sen var dt bara att packa ihopp och åka hem.. Påvägen hem satt jag o Mandusen tlsm me JP o Xi och på våran andra sida Tim o Danne.. Dt var riktigt livat o kul.. David ringde och vi bestämde att vi skulle göra ngt på sport lovet som är om ngn dag :D LÄNGTAR!! Dt var nog inte mkt mer.. Jo jusste Amanda hade rammlat och hon kom typ inte upp så jag o sofia skulle hjälpa henne men då kmr dt e kille ca 20 år och åker skitnära o stänker snö på oss typ 2 m snö rätt i fejjan sen stack han bara han garvade lite men stack sen, vilket dumhuve assu. Dt var inte så mkt mera..

Hejdå!

 









Dt var ngra bilder från kungsberget :P.
 

KUngsberget

Hellu!<3

Jag orkar inte skriva idah tyvär men jag skriver imorn om kunsberget ska gå o lägga mig nu...

Hejdå!

AJ

Hellu!<3

Idah har jag gjort illa mig reält. I vår skola finns en backe kallad dödsbacken, där rammlade jag och slog i min hand (dt var helt isigt) och dt sa smack som när man klappar sina händer. Jag kunde nästan inte röra min hand och den blev helt röd. Fingrarna svullnade och den vart varm men samtidigt kallt. Jag kunde inte hjälpa att dra en ramsa med svordomar. När vi kom inte fick jag gå tll sjuksyster med handen. Handen fick jag lägga på en kylpåse och ha den dära ett tag. Jag fick sedan ett litet bandage. Som tur va är att dt e bättre nu annars hade jag juhe ite kunnat åka med till Kungsberget. Imorn ska jag gå upp kl 6.00 "/ lite jobbigt tkr jag allt. ¨

Hejdå!

 

Jobbigt

Hej igen!<3

Att hämta skidorna var lättare sagt än gjort, min pappa som tänker som en fiskmås hade naturligvis ställt mina skidor längst in i vårat tämnligen ostädade garage. När jag väl hade hämtat dom fick mamma spader och så skulle jag hämta ett annat par... Nu är jag trött och ska snart hoppa in i duschen. 

Hejdå!<3 

160209

Hellu!<3

Idag har jag inte så mkt att säga.. Det är 1 vecka o 6 dagar kvar tills jag fyller 13 :D. Om två dagar e dt Kungsberget som gäller. Kmr självklart ta massa kort dära så att dt e inga problem. Men jag är rädd att Sofia kanske inte följer med för hon är lite sjuk hoppas hon kryar på sig och hänkar på på onsdag. Annars var dt inte mera. Ska typ ut och fixa skidorna för min lite lata pappa vill inte hjälpa mig. Önska mig lycka till!

Hejdå!<3




Bilder från NO,n vi skulle göra recer bilar av mjölkpaket :P
 

HISS



Superbra bok! Georgia Nicolsons dagbok.

Helgen

Hellu!<3

Nu sitter jag framför datan i mitt nystädade rum som skiner :D Okej behöver inte överdriva tog bara ngra tag med damsugaren :P. Usch pappas fel att jag var tvungen att städa... Han e värkligen en kvarleva från stenåldern. Min lillebror sitter i mitt rum och har satt låten "havet e djupt" på min hjärna! Tack så mkt assu! Aja Alla<3Dag var jätte rolig jag hade super kul me Alsan. Vi tog en promenad och tyckte vi var himmla duktiga :P. När vi kommit hem efter promenaden kollade vi på filmen "Häxadansen" Den var super bra värkligen men lite läskig.. Ska vara lite rolig och ge den 4 st "SBES" assu "Super bra enligt Sofi" :P. Aja sedan var det juhe melodifestivalen som var aktuellt själv tyckte jag att dt var rätt personern som gick vidare, Tyckte ni andra? Men Markolioo komigen dt är juhe innte din typ av låt! Men H.E.A.T,s låt 1000 miles var värkligen jätte bra. Efter melodifestivalen läste jag den bästaste bok som finns "Georiga Niclosons Dagbok". Sen pratade jag o Alice sen sov vi. 
   
Idag så läste vi lite sen så hade vi fotbolls träning. Var inte på topp men inte konstigt mina skor juhe för små pappa vill juhe inte köpa nya, minus för pappa. Efter träningen åkte jag o Allus hem till henne duschade lite sen gjorde vi pedikyr och ansikts mask. Eget recept som ska läggas in :P. Sen provade vi ngra av hennes gammla klänningar, dt var juhe oxå en syn. Nu ska jag spela kort med min lillebrur typ, fattar inte vrf jag gör dt? Men men jag är juhe snäll, nästan som Jesus fast utan skägg :P. Eller kanske inte...


Hejdå!      

Receptet:
För 2 pers

Äggvita (1)
Honung (ca 1 msk) 
Mandarin (1)
Yhogurt (ca 1,5 msk)
  

Snabbis

Hellu!<3

Dt blir bara en snabbis nu för jag har inte så mkt att skriva om.. Ska så småning om till Alice o sen slagga där.
 Lägger in en bild på mina kläder...

Hejdå!

Tröja H&M
Tjockis Stadium
Byxor Lindex

fredag 13

Hellu!<3

Förlåt för dålig uppdaterning har inte pallat att skriva de senaste dagarna... Hur som helst har skolan varit sisådärr två redovisningar och nu ska vi ha musik prov på tisdag så jag får nog ta o plugga lite...Idag Fredag den 13 har dt varit en bra dag vi hade SV som vi bara lästeoch sedan var dt bara träning till redivisning sen redovining... Efter LUNCHEN gick jag och Alice hem till mig och skulle ta min STORRÅDS tröja för alla som inte vet är jag med i storrådet igen :D. På vägen hem fick Alice mig att testa springa baklänges på tråna och självklart ska jag fälla krokben på mig själv så jag rammlar pladask på rumpan sen på ryggen och Alice står och garvar ihäl sig :P. Efter skolan gick vi (Sofia,Amanda,Alice,jag) till ICA och sedan hem till Alice där vi åt Vofflor och öppnade Alla<3dag presenter :D. Sen var vi hemma hos Alice sen åkte jag o Alice hem men åt olika hem. Nu sitter jag o väntar på att gå o lägga mig för imorn är dt ALICE'TIME :D.

Hejdå!!
Gald Alla<3dag.

Tycker att den stämmer väldigt bra

Ord som: hora, slampa, skabbig, äcklig, ful & tjock, det är ord som alla tjejer får höra någon gång.  Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.  Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt, men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss , som in i helvete tar vi åt oss !  Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det & vi skadar oss själva med det , vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.  Det är såhär som vi blir utseendefixerade ..plötsligt handlar allt om kläder, smink & hur man snabbast ska gå ner i vikt & ta världen med storm. vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.  Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? jo det är alla killar !  Det är egentligen dom som är utseendefixerade ? kanske inte alltid på sig själva , men på dem som finns runt omkring dom. Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem, det är vi som står där och tar i mot allt. Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. & då blir man något bra ? man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till , vi tjejer vill vara med dom. Vi skulle inte säga nej .. Men är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor. Då är vi äckliga skabbiga, fula osv. & vet ni vad som händer mer? jo, folk snackar skit. vassa knivstick rakt in i ryggen som rentav kan döda dig. Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte. Inte ens players. Ibland vill man bara hångla med någon, men man kan inte ? Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting. Till & med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder. Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss, stå där & snegla ner från vinnarpallen. där nedanför står en tjej och gråter.
Tagen från http://sessankarro.blogg.se

DISS

Jag gillar värkligen inte de nya reglerna i melodifestivalen dom e bara krångliga dom förstör hela grejen me melodifestivalen jag fattade inget o såg inte ens på hela melodifestivalen i lördags!!!


090209

Hellu!

Idag vaknade jag vid 7.30 o när jag kmr ner till frukosten säger min pappa att jag aldrig stängde av min väckarklocka vilket jag gjorde? Men senare i skolan fick vi iaf tlbx våra NO-prov, jag hade alla rätt :D så jag var riktigt glad.... Vi (tjerna i klassen) skulle ha HLR- Hjärt och lung räddning. Dt gick ganska bra men att kyssa den dära dockan var inte så mysigt så dt störde... Efter idrotten så tänkte jag o tjejerna (Alice,Amanda,Sofia) åka lite iskana "igen" har faktiskt rätt många bilder förengång skull tänkte lägga in ngra :D Efter att ha rammlat o slagit sig lite så gick jag o Alice hem till henne... Vi drack en slags smoothie och ost macka, sen städade vi litegrann... Jag fick fruktsnsärt ont i magen o fick tyvärr ligga i Alice säng medan hon städade... Men som tur va gick dt över efter kanske 1 timme lr ngt... Sen har jag bara varit hemma ska nog göra lite engelska nu...

Hejdå!!

   
  
Lite bilder...

VILKEN?


Vilken frilla ska jag ha ?!
Hittade dom på http://frilla.se

Helgen

Hellu!

I fredags vare tjejkväll... Jag, Amanda,Sofia,Alice hade jättekul hos Amanda. Vi skulle gå till Bennevento och äta så jag o Amanda tog skogsvägen det var jätteläskigt... Vi åt iaf kebab allihopp sen gick vi hem... Vi såg på Sex and the City the movie sen pratade vi o sov på morgonen såg vi på Step up 1 sen dansade vi sen var jag tvungen att gå hem...
I lördags var jag med frida :D. Vi såg på melodifestivalen och tyvärr gick dt inte som jag hade hoppats jag gillade Marie Serneholts låt Disconnect Me... Vi hade jätte roligt..
Idag var jag me Frida först sedan Alice... 

Hejdå! 

lista

JAG ÄR:

Blyg: Me vissa, lr personer jag inte träffat på länge,
Smart: Emh? ganska hoppas jag väl?
Långsam: Nej lr ibland när jag e me Allus
Stressad: Oftast mornaran
Snäll: Alltid (a) :P
Dum: Om du förtjänar dt?
Tålmodig: Emh? njaa beror på
Djup: Inte riktig ibland
Öppen: Ofta men dt beror på
Ärlig:  Oftast lr beror på vem jag pratar me lr så
Positiv: Ah, när jag e på bra humör
Ansvarsfull: Ganska

VÄNSKAP
Jag har..

Förlorat en bästa vän: Cinde of
Sagt att jag älskar en kompis: Emh har väl alla?
Sovit hos en tjejkompis: Ja?!
Pussat en kompis: Ja
Slagit en kompis: Ja
En kompis som vet allt: Allt vet väl ingen kompis men himmla mkt iaf :D
Berättat en hemlighet för en kompis: Ja



FAVORITER

Låt just nu: Get up, Ciara
Pryl: Mobilen
Film: Hmm? många..
Bok: Emh läser typ inte :P
Lärare i skolan: Ömh? hur blir en lärare favorit?!
Plats: Där jag mår bra o har mina vänner
Frukt: Annanas

ÖVRIGT
Jag har..

Opererats: Inte vad jag vet
Cyklat omkull: Om jag har HAH
Sjungit i duschen: Haha alltid typ
Hoppat på en studsmatta: Ah, :D
Fobi för något: Ha hallsband på natten
Sett någon dö: Inte en människa iaf
Varit på begravning: Nej tror inte dt, men bröllop
Sagt att jag hatar någon: Dt gör jag ofta (a)


OM LIVET

Svart eller vitt: Olika
Skriva eller tala: Beror på båda men oftast tala
Nagelbitare: Ibland
Mobil eller MP3: Mobil, med mp3 :D
Lösgodis eller choklad: Lösgodis med choklad :D
Frukt eller grönsaker: Oftast frukt men vissa grönsaker e oxå mums
Film eller serie: Båda!
Festa eller ta det lugnt: Beror på humöret
Sommar eller vinter: SOMMAR !
Fredag eller lördag: Fredag tror jag mest, men ändå  BÅDA
Ljus eller lampa: Ljus kan vara mysigt på vintern men jag föredrar lampa
Kärlek eller vänskap: Emh ? BÅDA
Bio eller hemmakväll: Just nu hemmakväll men annars beror på humöret
Favoritparfym: Britney's ngn av dom hon har minns inte vad den heter
Favoritmat: Kebab lr Pappas buritos :D
Gillar att kramas: Super mysigt
Har du många väskor: Ngra
Lyssnar helst på: MP3,n i Mobilen lr Datan
Kittlig: Emh inte så jätte dt beror på var du kittlar....

HAR DU NÅGONSIN

Ätit sushi/rå fisk: Ah, dt var inte så gott
Kramat en kille: Klart
Stått på en scen: Ah, super skoj :D
Skämtat och ingen förstår: Emh? oftast men annars tkr ingen att mina skämt e roliga...


JAG GILLAR ATT

Ge massage: Nej...
Få massage: ALLTID :D
Gå promenader: Beror på vädret
Svär du mycket: Jävligt mkt, :P tyvärr 
När duschade du senast: Igårkväll
Vad var det sista du skrev till en kompis:  Nej typ inte till Sofia på msn
Vad gör dig glad: Snälla människor o fina ord
Vad skulle du vilja göra nu: Äta glass, godis, chips, popcorn, annanas 
Vart skulle du vilja åka: MALTA sum 09 HERE I COME
Åkt limousine: Nej men nära på
Varit med på tv: Ah, tror dt
Har en mobil: Emh? Käraste ägodel?
Söndagssysselsättning: Fotbolls träning sen Alice :D
Flest filmer eller skivor: Filmer
Gitarr eller piano: Helst inget för dt e tråkigt men gitarr tror jag...
Spelar du i ett band: Nej
Allergisk mot något: Ah, ngt i sjöar, vissa sminksorter, äpplen typ :P
 Något husdjur: Yao, två kaniner
Dricker: Ngt gott?!
Familj: Ja?
Hur bra humor har du på en skala 1-10: 1000000000000000000000 HAHA
Vill ha: Godis :D
Klockan just nu: 19.04
Mina namn: SOFI :D

Iskana

Hellu!


Idag har vi somsagt åkt iskana i skolan... Det var skit kul. Jag Amanda Alice o Sofia åkte iskana varje rast, haha Amanda rammlade o gjorde illa knät fast allt gick bra ändå. Jag blev helt blöt i asset haha så tjejerna garvade åt mig :P... Sen efter skolan Träffade vi Johanna o Karolina<33 Skojskoj Men dt blev tyvärr en kortis för vi skulle dra lr alla skulle dra åt olika håll dårah... Efter dt gick jag o Sofia o hämtade hennes syster sen gick vi hem till henne.. Vi hade supeskoj :D. Men ska dra nu lägger in en bild från iskanan...

Hejdå! 

(kanske inte den bästa men dt var den enda från idah, tar en/flera imorn)

Sminkkrig?

Hellu!


Idah fick vi sluta typ vid 13.30 itsl för 14.30 ganska chill... Efter skolan fassnade vi (Alice,Amanda,Sofia o Jag) vid isbanorna assu vi åkte hur mkt som hällst vi garvade o rammlade o massa. Sen drog jag o tjejerna till Amanda för att snabbt käka ngt som fick bli glass och sedan dra för att möta Titti o Mikkan. När vi hade träffads gick vi till Alice. Vi poppade lite popcorn åt lite godis o snackade en massa... Sen gick vi upp på Alice rum kollade i skolgatalogen o sedan hade vi SMINKRIG! Alice smink hårspray hårmousse o allt använde vi dt var skit kul Haha.. Det var så länge sen vi va sisst haha vi hade iaf skit kul :D. Men jag ska nog äta lite nu sen måste jag hoppa in i duschen...

Hejdå!

Amanda<3

Hellu!<3


Skolan var inte så himmla tråkig idah, vi fick sluta 13.10 istl för 14.45 :D. Efter skolan drog jag o Amanda  till ICA o köppte tugummi typ, Alice o Sofia va oxå me<3 Sen hämtade jag o Amanda min brur o gick hem... Vi åt lite mellis o så annars har vi haft mest kul vi har inte gjort så mkt mera än skrattat... Imorn kmr typ Mickis o Titti så vi ska typ va me dom haha hoppas dt blir kul iaf (a). Men ska dra nu.. 

Hejdå<3 


(lite oseriösa bilder bjuder vi på)

bestämt mig

Hellu!

Nu har jag iaf bestämt mig för att börja blogga igen.
Min dag såg ut ungefär såhär... Morgonen var aningen seg, engelska på mrogonen = FÖRJÄKLIGT.... Sedan hade vi typ sv var väl ngt roligare men Lunchen var dålig dt var FÖR kryddat riset var jätte salt och kurryn var för stark men överlevde iaf... Sissta lektionen(Ma-Sv) Fick vi besök av Viktor o Alex roligt värre:) Men dom tyckte dt var tråkigt att se på under genomgången så dom stack till gulan men dom kom juhe David o Leo skit kul, fast stackars David fick skäll av Fredde haha men Leo smet hihi... Efter skolan gick vi o mötte Alex o Virre så dt var Jag,Mandus,Sofia,Alice,Esther,Kevin,Felix,David,Leo,Virre o Alex... Alex o Virre hade köppt en stor Cola som dom skulle skaka o kasta så vi hade ngn sorts läsk krig lr ngt sedan när vi bara pratade kom naturligtvis min mamma o skämmde ut mig menmen överlevde iaf;). Sen gick Kevin,Mandus,Allus,Jag,Sofia,Felix,Esther,Alex,Virre till ICA men Kevin o Esther drog så jorde typ Felix me så dt vart bara vi så vi köppte godis hängde lite på ICA sedan lite utanför träffade Felix igen sen gick vi åt olika håll hem assu. Jag gick hem till Alice vi hade skit kul :D. Sen när jag kom hem fick jag godis o ett armband från italien för pappa kom precis hem därifrån :D. Aja ska dra nu...

Hejdå!   

Ser lite emo aktig ut på bilden...

JAg ville bara

Vad blir ditt namn baklänges? Ifos
Har du gjort en snöängel i år? Emh nej men förra :p
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? Antagligen när jag föddes :O
Har en dröm gått i uppfyllelse? . Förra året blev dt många drömmar sanna
Tycker du att sengångare är söta? Emh, vet inte riktigt hur dom ser ut men kanske förmodar jag... 
Har du någon gång testat karate? Ah, fast dt var taikoando hur dt än stavas
Första sporten du gick på? Gympa I Think, maby ridning har gått på 100.000 sporter
Minimorötter eller pommes frites? BÅDA!!!
Vad längtar du mest till just nu? SOMMAREN 09
Hur gammal har du tänkt bli? HAHA typ 100,skojja naej vet inte 
Har du haft vattkoppor? Ah, när jag var liten
Vad drömde du inatt? Emh?
Vilken tv-serie är bäst? The Hills, Top M, .
Vad åt du senast? Äter chokladkaka nu:P.
Höga eller låga strumpor? Låga.
Vad är du mest rädd för i hela världen? Våldtäcksmän, peddofiler osv
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? haha ibland när jag har tråkigt :P
Vad har du för färg på ditt påslakan? Röd/vit
Bikini eller baddräkt? Emh BIKINI ofc
Snyggaste läraren? Emh ingen?
Är du mörkrädd? Njaa inte me sällskap :P
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? Emh, jag e tjej klart jag haft  
Riktig gran eller plastgran? Riktig!
Tänt eller släckt när du ska sova? Sex ord räcker, det blir mysigare när man släcker ^^!
Godaste drickan till frukosten? Olika.
Vill du bli president? NEVER EVER
Har du spelat tjej i en teater? Emh spelar inte teater men ja dt har jag väl
Duscha eller bada? Duschar gör jag oftast så Duscha
Har du gråtit i skolan nån gång? Ja fast typ i ettan, lr 1 gång i sexan, nej femman
Hur tar du dig till jobbet , skolan ? Går oftast, ibland sällan skjuts
Har du någonsin sminkat dig som punkare? HAHA ja när Amanda hade punkarkalas i typ3:an
Sjunger du på toa? På toa? Nej i duschen ofc
Vilken färg har din jacka? Har mer än en men den jag använder mest e röd
Använder du långkallingar? Emh nej
Är du höjdrädd? Eeh typ inte bara när man hoppar från typ 5:an första gången
Vilket land vill du åka till? MALTA HERE I COME.
Vad var det senaste som fick dig att skratta? Sofia för hon skrev skumt på msn
Vad ska du göra NU? Prata me Sofia
Har du sett din bästa vän gråta? Ah, allihop "/ dt e inge kul TRO MIG!!!
Har du varit med i en rättegång? Nej :o vill inte dt heller
Är du polare med grannarna? Ah, firade nyår med dom :D
Vilka språk talar din mamma? Svenska
Vilka länder har du bott i? Sverige ofc
Senaste piercingen? Öronen
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Vet inte men dt var nog inte allt för länge sen
Har du äggat ngn? Hahah nej tror inte dt men blir nog så iår haha alla mina vänner fyller juhe 13 MOHAHA
Har du täckt någons hus med toalettpapper? Emh nej ?
Suger det här? Emh om dt gjorde dt vrf skulle jag då skriva?
Har du varit på stranden? OM JAG HAR
Hur bra är din syn? Så bra som den ska va
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Nej, usch va läskigt
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror? Emh, assu jag skulle garva ihjäl
Vad är den konstigaste komplimangen du fått? Du borde va brunnet du e juhe fan smartast i klassen (är typ blondin)
Har du sett din bästa vän naken? Emh den frågan oxå? Men ja när vi var mindre...
Var är dina syskon just nu? Alla e hemma utom äldre brushan som e på träning
Vilken tid gick du upp i morse? HAHA jag o Amanda trodde klockan va typ 11 fast den va typ 8. ngt Haha kunde inte sommna om sen
Vad ska du göra i helgen? Va me kussen o familj
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? Godnatt älskar dig:D<3
När va du riktigt sjuk senast? Ett tag sedan typ efter lr innan nyår minns ej
Vad finns i din bakficka? Emh inget...
Har du färglinser? Haha nej
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov tror jag minns ej när jag o A la oss
Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av den jävla väckarklockan lr har 2
Vad ska du göra efter det här? Emh....

RSS 2.0