Krya på dej!


Krya på dej David!<3

Helgen!

Hola mi amigos!

Älskar den här bilden, någon som håller me?
Ja jag skrev inget igår eftersom att jag va me Amanda och hade inte tillgång till någon data. Iallfall, igår så va jag hemma till typ 12.00 sen så gick jag och mötte Sofia och Amanda. Vi hoppade typ stutsmatta och gjorde någon slags lek hehe. Sen var Sofia tvungen att gå så vi foljde henne en bit. När vi hade "lämnat" Sofia så gick vi ner till bäcken och ja haha.. Vi skulle göra något där nere och så böjde jag mej framåt och tappade mina älskade brillor i vattnet.. Suck.. Sen gick vi hem till Amanda och chillade ett tag. Sen gick vi ner till gulan me Amdandas syrra och köppte godis. Sen kollade vi på Robinson finalen, Fan att inte Anna vann hon va så nära.. Men att Ellenor skulle vinna kunde jag Aldrig tro.. Jarmo skulle ha vunnit av dom två han va mest värd de! Aja sen hoppade vi mer stutsmatta sen kollade vi på Sex And The City den är så sjukt bra! Sen somnnade vi på soffan, oupps.
Vi vaknade väl vid 9 tiden gick upp och tog på oss kläder. Vi skulle nämnligen köra fotbolls match. Det gick inte så bra eller jo sådär 2-1 till dom. Jag fick en boll skit hårt i magen jag trodde jag skulle men jag bet ihopp och forsatte fast jag var nära på att gråta.. Jag följde iallfall me Amanda tillbax hem till henne igen. Vi tog en dusch och stack sedan till hennes farbror för att grilla. Vi hade typ vatten krig och körde någon konstig lek med amandas kusin/sysling. Sen skjutasde Fia Amdandas mamma mej hem och nu sitter jag här.
Imorn ska jag va i skolan och lära mej saker och vara jätte duktig! Kommer nog inte bli så men ändå hehe kan ju drömma..

Chiao!

Älskar den här!


Wehatus- Teenage dirtbag

Her name is Noelle
I have a dream about her
She rings my bell
I got gym class in half an hour
Oh how she rocks
In Keds and tube socks
But she does'nt know who I am
And she does'nt give a damn about me

Cause I'm just a teenage dirtbag baby
Yeah I'm just a teenage dirtbag baby
Listen to Iron Maiden baby whit me
Oohoooo

Her boyfriend's a dick
he brings a gun to school
Ande he'd simply kick
my ass if he knew the truth
He lives on my block
He drives an IROC
But he does'nt know who I am
And he does'nt give a damn about me..

Cause I'm just a teenage dirtbag baby
Yeah I'm just a teenage dritbag baby
Listen to Iron Maden baby whit me
Oohoooo
Oh yeah, dirtbag
No, she doesn't know what she's missing,
Oh yeah, dirtbag
No, she doesn't know what she's missing

Man I feel like mold
It's prom night and I am lonley
Low and behold
She's walking over to me,
this must be fake 
my lips starts to shake
how does she know who I am?
And why does she give a damn about me?
She says
I've got to tickets two tickets to Iron Maiden baby
Come whit me Friday - don't say maybe.
I'm just a teenage dirtbag baby like you.
Oohoo Ho Hoooo
Oh yeah, dirtbag
No, she doesn't know what she's missing
Oh yeah, dirtbag
No, she doesn't know what she's miiissssiiing
YYYEEEAAAHH OH

Jag kom på!

Hejsan!

Ja jag kom på att jag inte har lagt in bilderna från brosjön & grönan så de ska jag minsann göra nu!


Jag & Amanda bryggan Brosjön..

Söta Alice<3

Söta Sofia<3

Paha va fult hehe

De va svin kallt i vattnet!

Jag & Alice blåtåget hehe..

I lustiga huset xD

Apor, Jag fixar håret för dem som undrar -.-

Esther hehe!<3

Uppskjutet lr kattpulten kalla den va du vill !

Jag&Amanda lustiga huset!

Chiao!

Topp 5!

Här är min blogg topp 5! Alltså de bloggar jag besöker mest, följer mm.
Självklart kollar jag in fler men dom här 5 är mina favoriter!

1. http://sessankarro.blogg.se 
2. http://pperffas.blogg.se
3. http://itsamanda.blogg.se
4. http://norstrom.blogg.se
5. http://dinlindas.blogg.se

Grattis Karro som har den blogg jag tycker mest om!

Chiao!

Dagens!


Adidas- Stadium
Linne- Lindex
Jeans tights- Kappahl
Strumpor- H&M ?
Scarf (inte me på bilden)- Lindex ?
Väska- Kappahl
Skinnjacka (inte me på bilden)- H&M

Freky Friday!

Hejsan!

Klantiga jag skar mej med rakhyveln. -.-
Jag skrev inget igår nej som ni kanske ser, vi hade fotboll som var super rolig! Sötnosen Karro va där och hon var super duktig tycker jag!<3

Freky Friday kan man lungt säga! Vi skulle ha spanska i Broängen fast i eleverna där hade studiedag så vi hade spanska i en tom skola ?
Aja så vi gick in i den tomma skolan hehe ganska läskigt, haha nej hehe.. A iallafall så hade vi tråk spanska den gick ganska bra.. Sen hade vi bild som var hel konstig vi skulle plocka fem speciella blommer (?) Sen skulle vi rita av dem och skriva fakta om dem, tråkigt värre.. Sen hade vi blandad lektion jag och Sofia gjorde korsord hehe.. Sen gjorde vi inte mycket mera än att vänta på att få käka lite.. Det var inte så himla gott det var typ kött med potatissallad och köttet var riktigt j*kla salt, uuäck! Aja sen hade vi innerast och David som hade ringt under lektionen avslöjar att han är i Kassmyra vi ville träffa honom och jag vet inte värför vi inte gjorde de heller?! Aja sen var storråd inte mycke mer än så!
Efter skolan gick jag, Sofia och Amanda hem till Amanda. Vi tänkte baka lite och vi bakade syltkakor.. Dom var inte så goda.. Efter de vae jag tvungen att dra hem för M&M och F&F kommer hit och ska käka. Sen vet jag inte vad som händer..
Skriver antagligen senare!

Chiao!

Från Brösjön till Grönan!!

Hejhej!

Amanda o jag på bryggan i Brösjön!
Ja dagen började med sovmorgon skön skönt! På morgonen vid 8 gick jag till Alice för jag ville inte va ensam hemma.. Vi såg på TV och hoppade stutsmatta. Sen gick vi mot Benne och mötte Amanda och Sofia. Sen knalla vi iväg till Brösjön. Det var ganska tråkigt där vi fick gå typ tipspromenad? Vissa tog det väldigt seriöst.. Aja sen efter Brösjön stack vi hem till Alice klockan var väl 13.10.. Sen vid 13.50 eller så, så började vi åka in mot staden.. Vi hade himla kul i bilen hehe.. Sen kom vi iallafall dit. Först åkte vi jetline ni vet den blåa, för att värma upp liksom.. Sen tog vi och gick iväg till extream och gud va kul hehe! Sen gick vi till blåtåget? Jo jusste Alice skulle bevisa för hennes familj att hon vågade så den åkte vi. Sen åkte vi kvasten popexpressen uppskjutet gick i lustiga huset mm. Sen stog vi i kön till Insane MEN så skulle vi samlas så vi fick gå ut från kön, snyft snyft! Och sen pallade vi inte köa mer så.. Gissa vad vi gick in i spökhuset! GUD jag och Sofia skrek oss hesa vi höll på att DÖ! Gud va läskiga dom e som går omkring där usch.. Sen kollade vi om vi hade turen med oss vilket vi inte hade men vi spelade ändå för kul hehe.. Sen åkte vi hem genom Stockholm, gud va fint de är! 
Jag kom hem för typ 40 minuter sen hehe, jag lägger in bilderna imorn!

Chiao!

Kortis!

Hejsan!

Jag kan inte skriva så mycket för House är igång det börgar precis! Så jag måste skynda!
Dagen iallfall ganska okej förutom lunchen+ efter det! Äcklig mat, något nytt? Efter skolan vi slutade faktiskt 30 minuter tidigare, men iallfall så efter skolan gick jag och amanda hem till henne. Vi tog med hennes hund Zelda och gick hem till mej. På vägen hem till mej gissa vem vi såg?! Jo Doggedoggelito! Jag tvärstannade och bah "Äre han?!" Då stannade han och koladde på mej haha.. Aja sen när vi kommit tillbaka till amanda så såg vi på TV mm. Sen åkte vi till SKHLM! Jag köppte "koftan" från Gina trickot 149:-. Imorn äre sovmorgon + GRÖNAN! Skriver kanske imorn på morgogen!

Chiao!

Skolavslutningen kommer snart!

Hejsan bloggen!
Snart är det ju skolavslutning och jag tänkte se ut såhär!

Tights- H&M
Klänning- Vero Moda (ONLY)
Kofta?- Gina Tricot

Chiao!

Topp 5 ?

Hejsan bloggen och läsarna!

Va me min söta Sofia idag!
Nu har jag kommit hem från träningen tagit en dusch och satt mej här.. Träningen gick helt okej bra hehe. Jag satt och funderade lite om jag skulle skriva min topp 5 lista på de bloggar jag följer, läser mm. Vore de något? Så holl ögonen öppna vem vet kanske din blogg ligge 1a?
Glöm inte att checka in mitt videoinlägg ska jag fortsätta me det?

Chiao!

Dagens outfit!


Så här såg jag ut idah!


Cardigan- Kappahl
Lång linne- H&M
Scarf- Lindex?
Jeans- JC
Örhängen- Kappahl


Videoinlägg!

Hejsan!
Jag tänkte videoblogga så lägg en kommentar om jag ska fortsätta!

Chiao!

MÅSTE BARA!

Haha hejsan måste slänga in de här roliga dialogerna!

Sofia Vet du vad det ska bli för väder imorn? :O
Sofi M typ sol lr molningt lite växlande där inget regn och typ 18 grader;)
Sofi jävla väderrapporetarre jag är
Sofia HAHA, tack Sofi Larsson och över till sporten med Sofia Brandus

' Karrobarro Hahah, Pettersson då!? Fett ballt! Varför ska du heta Werell ? <3

' Soffuhs min mamma heter de och jag vill va lite one of a cind hehe nej men vem vill heta SL? lr SAL? mina initsialer -.-<3

' Karrobarro Vad får du A;et ifrån ? Hahah, HAHAH! SL ! gud jag garvar på mig xD HAHAHAHAHAH! förlåt. xD <3


HISS/DISS


Hiss nr 1. Platt/Locktång! Om alla hade en sån liksom som en standard grej gud vad livet skulle vara enkelt! Man fixar ju håret hur bra som helst, assu inte en seg sak untan en som blir varm på några sekunder, då behöver man jue aldrig mer ora sig för frisyren. Hehe heta grejer assu!

 Hiss nr 2Shopping! Gud vad det underlättar att få gå och shoppa en dag. Alla bekymmer liskom bort blåsta plus man får med sej fina grejer hem! Shopping goes BIG plus!

Hiss nr 3.  Solen! Solen gud min lilla älskling, solen leder till sommar, sommar leder till stranden, stranden leder till solning, solning leder till het brun kropp! Finnas det något bättre en än varm skön sol!Och om solen nu inte skulle finnas skulle vi ju dö så det vill men ju inte heller!


Diss nr 1. Tobak! USCH, snus och cigarretter äckel päckel, vem vill stinka äckligt i munnen? Det kostar sjukt mycket pengar och för vadå? Pank plånbok? Dålig hälsa? Cancer? Nähä så ska det inte vara. Det kostar sky mycket och vad går man i vinst på?! Värför röker ens folk det är ju knappast coolt eller nått? Nej tobak och droger och sånt UÄCK!
Fet DISS!

Diss nr 2.
Solarium! Ingen fuskbränna här inte jag vill inte riskera min kropp för cancer för att bli lite brun! Nehej inte alls jag väntar hällre till sommaren då!

Diss nr 3. Dumma människor! Folk som går och rycker ner andra som går och mobbar hela paket va fan e de bra för ingen altså INGEN mår bra av det? Vem blir glad av att se någon lida?! Vem tycker igentligen det är kul at någon blir ensam, lessen kanske tillome vill dö?! Nejnej.. Vem tycker det är kul att slå sönder rutor på skolor slå sönder glaset på bussholmsplatserna, hur kul kan det va jag menar skämtar du eller? Va äre som e så kul me det?!
Fet DISS!

Tillbaka!

Hejsan!

Nu är jag äntligen tillbaka från Småland.Vi kom hemför ca 40 minuter sen.. Jag har inte så mycket att berätta, det var fint väder ibland(?) växlande från skinade sol till regn, trist.. Jag passade på att sola lite iallfall. Sen shoppade vi också, jag fick med mej en avslutningsklänning från vero moda, ett par jeans från JC, jeanstights från Kappahl, Cardigan från Kappahl, flipp flopps från ICA. Sen köppte jag lite godis från ett stånd det var typ torgdag eller nått..
Aja imornska jag va me Sofia, hon följer med mej hem sen drar vi på fotboll! Hoppas att det blir bra väder jag menar vem vill spela i regn? Aja mer uppdatering imorn om jag inte slänger in något extra!

Chiao!

Mobilbloggning

Hejsan! Nu är jag i småland, det är ganska fint väder så jag ska nog sola lite.. Imorn ska vi shoppa så jag längtar hehe.. Kanske mobilbloggar igen men tills dess hare bra, Saknar mina brudar! Chiao!

Palla!

Hejsan bloggen!

Alla är vi väl stolta hammarbyare? Inerst inne iallafall!

Att vissa äns vill va me dej? Du behöver inte spela, vi alla genomskådar dej okej? Du behöver inte snacka skit om mej när du ändå har gjort precis lika dant! Du behöver inte överdriva för att få alla emot mej! Du kan inte hålla på och sedan låtsas att inget har hänt! Fy fan vad glad jag är att jag inte är som dej fy fan va glad jag är att jag inte är du!

Min dag har varit sådär. Det börgade med idrott som gick väldigt bra vi körde brännboll, jag gjorde ett frivarv! Jag var den ända som gjorde det, tror jag? Hmm.. Aja sen hade vi ingen Nordamerika idah YES! Vi läste klart en bok, sen snackade vi om grönan som min klass ska till på onsdag nästa vecka! Längtar! Sen hade vi lunch som var jättegod! Sen på rasten, eller det vill inte prata om för den var förjäklig rent ut sagt! Sen efter lunch raset fick vi se en film den var ganska bra faktiskt. Sen slutade vi vid 14.00 och då hämtade jag min lillebror. Sen fick vi gå hem i regnet.. Nu är vi hemma och packar för vi ska åka till Småland antingen idah eller imorn på morgonen, så jag kommer inte ha tillgång till någon data så det kommer inte att bloggas förns på söndag.. Men jag lovar att skriva då och jag kanske har lite bilder då också!

Chiao!

Dagens!


Dagens klädsel!

Scarf- Kappahl tror jag?
Lång 3/4 tröja- JC
Linne under- JC
Jeans- Lindex
Strumpor- H&M tror jag..

Gimme that!

Hejsan !

Jag jobbar på, NOT! Men jag e ändå snart klar?

Jag hatar tisdagar fyfan vilken dag USCH! Skoltisdagar är det värsta som finns inget bra me dom buuää!

Okej min dag var ganska bra. Den började med tema Nordamerika suck.. Jag e så trött på att vi har det hela tiden.. Efter första rasten hade vi musik. Yes ingen Nordamerika vi sjöng typ några låtar sen fick vi typ en sånhär dumlekola hehe för det var sissta musiklektionen. Sen hade vi, gissa vad tema Nordamerika. Sen var det ju mat som man hade längat till så mycket. Eller? Nej så var det inte, det var ju fisk uuää! Efter att ha ätit eller åt man ens? Så hade vi inne rast, det gick ganska vilt till i vårt klassrum hehe. Efter det hade vi? Tema Nordamerika! Så då satt jag Alice,Amanda,Sofia, Tobbe och Maxi uppe på loftet. Det gick väl inte så bra antar jag eftersom att vivart tillsagda hela tiden för att vi skrek så mycket. Plus vår lärare fick damp idag, jag kom in i klassrummet och så försökte några knuffa ut Kevin ut genom klassrumsfönstret. Synd att dom misslyckades.. Men sen kommer Tobbe och håller på så jag skrek hehe så då kom läraren in och blev galen men då smet jag.. Sen gick dagen och tråkit var det. Efter skolan följde jag med Amanda som skulle klippa sej. Det vart vältigt fint, när hon hade fixat till det hemma och så..
Imorn så är det sissta skoldagen på den här veckan sen är det ju Kristihimmelfärds grej så då åker jag till Småland! Och kommer tillbaka på söndagen tror jag..
Hare gött!

Chiao!

I want it that way!

Hej I'm Back!

Regniga tider= lockigt hår! Klandra inte mej om det ser all fucked up ut!

Nu är jag tillbaka igen efter att ha tränat. En riktigt bra träning var det faktiskt, inte för att skryta eller så men jag sköt som en gudinna hehe nej men bra skott fick jag iallfall till, jag orkar inte ta upp allt bra med träningen den var riktigt bra iallfall.
Min dag började iallfall med tema Nordamerika, det ända som e possetivt med de är att jag är i princip klar! Så jag måste sega för att inte få något extra jobb! Hehe. Men vem pallar extra jobb? För min del handlar det här om gämnständighet hehe nej men jag tänker jobba exakt lika mycket som alla andra fakiskt! Sen så "bråkade" jag me Sofia hehe nej men hon kastade mitt läppglans på golvet under en soffa och ville inte hämta det så jag kastade iväg hennes penna? Hehe jag e barnslig ibland hallå.. Sen vart det iallfall peace tror jag? Hmm.. Efter lunchen hade vi tråk matte vi fick rätta våra prov jippie, NOT! Jag är kan tyävrr inte vara stolt och säga haha alla rätt, men Godkänt iallfall! Efter skolan gick jag, Alice och Sofia hem i regnet.. Jag och Alice gick till henne sen vidare till mej. Hemma hos mej käkade vi lite satte oss vi datan sedan chillade vi bara lite. Sen fick vi skjuts till träningen som jag redan har pratat om..
Imorn ska jag troligtvis med Amanda för hon ska klippa sej! Men annars är det inte mera, så hare gött!

Chiao!

Ceep smiling ceep shining

Hali hallå!

Ska på fotboll nu så jag berättar om min dag när jag kommer hem! Den var iallfall ganska bra men vi hörs senare..
Hare bra tills nästa gång!

Chiao!

Fruktsallad!


Gott med fruktsalad och lite glass på Söndags kvällen!

Chiao!


Sol, vind & vatten..

Hejhej!

En glad bild på mej från veckan!
Jag kan ju börja med fotbollsmatchen som gick jätta bra fast vi förlorade med 1-0. Men det var turmål tycker jag.. Plus jag fick lägga en frispark som nästan gick in ju eller ja typ..
Efter matchen åkte vi hem och jag käkade lite och duschade. Sen hade jag inget bättre för mej än att jobba lite i trädgården som jag hade lovat pappa. Så jag jobbade i 1 timme och 10 minuter och för det får jag nog 110:-. Sen fick jag duscha bena igen för jag blev alldeles gräsig eftersom jag tog trimmern och klippte lite gräs.. Eftersom att det var fint väder körde jag lite tennis och fotboll med min bror på tomten. Jag gick in för att det vart så mulet och kallt men nu har det visst blivit sol igen! Så jag ska nog ta med min lillebror och gå ut och köra lite fotboll.
Hare bra tillsvidare!

Chiao!

Så himla bra!

Första gången jag hörde denna
haha jag älskade den redan då!
Jag har hört den på radion och MTV
flera gånger!
Here it comes..

Nelly Furtado ft James Morrison- Broken Strings

Visste jag inte?

Hejsan bloggen!

Redigerad bild på mina ögon.
Igår var det Eurovision somsagt för Malenas del så gick det juhe inge bra 21:a platsen GUD VA INTE BRA! Vad vare jag sa? Aja
Idag har jag fotbolls match. Vi får se hur det går.. Annars ska jag nog inte göra så mycket mer idag om det blir fint väder lär jag väl vara ute och sola eller något.. Men än vet jag inte.
Nu måste jag faktiskt kila iväg, slänger väl in ett inlägg senare!

Chiao!

Kom igen nu då!


Ja undrar om hon kan ta Sverige nogonstans än till att kvala in till eurovision 2010?
Go Malena får man väl säga ?

Familjetid!

Hejsan bloggen min!

Gud vad flitit man kan jobba assu..

Nu har vi käkat lite grillat och om ca 5 minuter ska jag ut och köra Kubb med familjen.
Idag så började dagen med att jag vaknade hos Amanda av solen SUCK. Men sen gick vi upp åt lite sen degade vi vid TV fast det var fint väder? Sen gick vi iallfall och mötte Sofia. Vi hade först inte så kul om jag får säga det själv men sen hade vi jätte kul och jag o Sofia garva ihjäl.. Sen råkade jag typ ge Sofia värsta smällen på näsan hehe Sorry.. Sen börjar Amanda klä ut sej haha ursäkta men va ful du va gumman hehe.. Sen gick jag och Sofia hem men vi snackade i telen hela vägen..
Men nu måste jag kila!

Chiao!

Snabba på!

Hejhej!

Nu ska vi alldelestrax jag och Amanda gå och möta Sofia. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men kul kommer vi llt att ha. Sen kommer nog Alice men jag vet inte riktigt än.
Men nu måste vi kila, hejsvejs!

Chiao!

Just dance!

Tjinixen!

Älskar den hära reklamen..
Torsdag
fruktsnsvärt bra dag! Fast fredag är faktiskt ännu bättre..

Idag började med sovmorgon extra trevligt! Sen blev man hämtad av Amandas mamma, TACK! Sen var det ju somsagt dansdag jag tyckte alla hade skit bra danser kanske några var något töntiga men mycket coolare än de vi fåt göra.. Sen när det faktiskt blev vår tur skrek alla bah 6:orna 6:orna heh så det kändes ganska bra.. Sen när vi hade gjort vårna coola Hip-Hop dans skrek alla som galningar en gång till, en gång till. Så det var bara att göra den en gång till. Sen fick vi gå till skolan. Det var ganska skarrig mat men man fick ner den ändå. Sen hade vi slöjd och jag gjorde ett bälte som blev ganska fint.. Tycker jag, tror jag.. Sen efter skolan gick jag Amanda och Sofia hem till mej och käkade lite och nu är vi i mitt rum och dom typ brottas i min säng(?) Sen kl 18.00 äre fotbolls träning på vallen.
Here bra!

Chiao!

Ashley Tisdale outfits


Vem gillar inte Ashley Tisdales klädsmak?

Här finns flera alternativ!

Florida Flo-rida

Hejsan!

Amanda<3Sofi
Hehe ni kanske undrar rubriken? Jo vi har ju Nordamerika tema nuoch Alice min sparta kompis listade då ut att Florida o Flo-Rida e ju samma namn.. WOW. Sen fanst det något ställe i USA som hette Kingston, då blev det juhe Sean Kingston. Unbeliveble..

Hehe iallfall. Dagen började med lite idrott som gick ganska bra faktiskt. Sen hade vi ju Nordamerika temat som vi har hela dagarna sen. Men vi tjejerna i klassen fick gå till ett klasrum och prata för vi har typ bråkat i klassen.Det första var int så allvarligt folk hade lagt sej i ett bråk som dom inte hade med att göra så då blev jag förbannad. Sen hade någon tagit upp ett bråk som är 1,5-1 år gammalt den tiden jag mådde som sämst! Så då var vi bara ngra som snackade om det och jag försökte värkligen hålla tårarna inne.. Men nu orkar jag inte prata mer om det.. Det tog väl två timmar sen jobbade vi lite till sen vare lunch. vi jobbade i 2 timar efter lunchen sen hämtade jag och _Mandusen min lillebror och gick hem till mej. Än sålänge har vi sett på TVo ch datan dårah, sen ska vi laga middah.

Imorn äre dansdagen och då ska man typ ha vit topp/tröja och mjukisar. Vi har dessutom sovmorgon i 40 minuter. Så jag kan gå upp ganska sent för Amandas mamma ska hämta mej! Älskar hennes famlij assu!

Chiao corazóns

Dagens!


Dagens outfit!

Linne- H&M
Knuten- Cardigan- JC
Mjukisar- SSS
Hallsband- Smycka Guld


French Manicure!


Fixa dej de här från H&M! No more lösnaglar!


Svält?

Hejsan alla goa o glada!

Tema NordAmerika -.-
Ändrad! Notera Tisdag värsta degen i veckan! Iallfall skolveckan, man svälter juhe va fan! Fisk på tisdagar buää och slutar 14.45 rättvist ?!

Min dag började iallfall med en hel frulle! Gud äntligen fick jag gott bröd som jag värkligen ville äta annars slänger jag min mackor, och det gick fort bara 7 minuter typ! Sen när jag gick till skolan fick jag reda på att det varit tjafs i skolan och jag var inblandad jippie.. Jaja det var väl halvalvarligt vi tjejerna i klassen ska typ snacka och lösa "bråket" Vi får väl se hur det funkar.. Annars så hade vi äckle päckel mat i skolan Fisk Björkeby.. Fy fan! Jag åt väl hmm ingenting fick inte i mej en bit! Så det var bara till att svälta.. Vi har börjat med tema NordAmerika som vi jobbade med i ca 3 timmar och jag var helt slut när jag och Sofia kom hem usch o fy på fisk på tisdagar!.. Så det blev till att steka korv när vi kom hem. Jag och Sofia hade himla kul hehe.. Vi typ körde någon boll lek med min bror. Sen nu för typ 10 minuter sen kom hennes mamma och hämtade henne. Imorn ska jag kanske vara med Bästis<3

Chiao Chicas y Chicos

Dagens!


Dagens klädsel!
Långt Linne - H&M
Bälte- Lindex
Uppvikta jeans - H&M
Tjockis - H&M

Var tvungen xD

Hej jag heter Dennis.
Jag är jättebesviken på Jossan och Viktor E.
Inte för att jag tappade min oskuld med dom, det gjorde jag redan med Micke.
Men jag tror till och med Frida och Madde skulle varit bättre på trekant än dom..
Min första kyss var med Johanna, den äckligaste var med Ellen och den som var mest upphetsande var med Julia.
I mina drömmar är jag gift med Brallis men jag är otrogen med både Tim och Linda L.
Och mina barn fars är inte min man även om han tror det utan Viktor W.
I natt drömde jag en mardröm, jag drömde att jag ducha tillsammans med Esther men när han/hon förvandlades till Leo blev allt genast mycket trevligare!
Just nu sitter jag och tänker på Ylva men det är nog ännu skönare att pulla/runka till Linda N men jag bestämmer mig nog ändå för Michaela.
Oj jag glömde! Jag måste skynda mig till bastun för att ha sex med Maxi.
Kyss på Tobbe's rumpa!


Vill ha!..


1. Tubtopp 149:-
2. 3/4 ärmar 98:-
3. Kjol 249:-
4. Bälte 129:-
5.Tröja 49:-
6.Cardigan 49:50 :-
7.Väska 79 :-
8.Guldbälte 49 :-
9.Shorts 98:-
10. Skor 98 :-
11. Blåa shorts 98 :-

Monday you can fall apart!

Hejsan!

Nu har vi kommit till veckan värsta dag igen.. Måndag är första dagen på veckan 5 dagars skola och hela veckan kvar att vänta? Så en FET DISS till måndagar!

Min dag har varit hyfsad.. Den började med tråk engelska och sedan mera allmänt tråkiga lektioner. Vi slutade vid 13.30 och då gick jag hem till Mandusen och vi gick sedan hem till mej. Vi hade lite träning och den gick jättebra plus att Sofia provspelade och hon ska börja spela! Jätte roligt!
Imorn blir nog en lång dag.. Ska nog vara med Amanda så det blir iallfall något att se fram emot!

Chiao!

Dagens!


Dagens klädsel!

Munkjacka- NewYorker
Linne- H&M
Bälte- Lindex
Uppvikta jeans- Kappahl

Jag har en fråga!

Hejsan allihoppa!

Nu äre så att jag måste få ställa en fråga! Jag vill ha mitt barnbidrag men min mamma tycker att jag e för liten fast jag e 13! så jag vill veta vilka här får sitt barnbidrag och tycker att dom har normala föräldrar?

Chiao!

Sunday again..

Hejsan på er!

Middagen igår, grillad majskolv, grillat kött, potatis, kall kyckling med någon sås. 
Ja igårnatt tältade vi somsagt gud va mysigt det va! Jag kom till Amanda vid kl 16.10 eller nått efter att ha stått i caféterian på vallen. Sofia va redan där så när jag kom dit hoppade vi stusmatta ganska länge och jag fick lära mej handvolt hehe smått stolt (a) Så nu kan jag rundat handvolt och volt, så jag är himla nöjd med mina skills. Jag vet inte riktigt hur länge vi hoppade för helt plötsligt skulle vi käka "låtsas" middag. Det var som enförrätt för vi skulle grilla sen på kvällen. Sen efter att ha ätit lite gick vi ut och hoppade lite.Eftersom det var lördag vill vi såklart ha godis (?) så vi stack ner till gulan för att köpa lite. Gud va många det var ute som man kände assu, undrar vrf? Sen hoppade vi lite mera, och vid 21.00 tiden tog vi upp tältet lite sent ute kanske men det gick iallfall bra. Sen kommer Viktor och Maxi som ville hoppa på stuts mattan men vi pallade inte me dom så dom fick dra hehe.. Sen äntligen käkade vi lite gud så gott det var! Sen gick vi ner och fixade i tältet och käkade godis mm. Sen vid tolv tiden somnade vi efter att ha messat som galningar hehe.
Jag vaknade av att ha legat typ över amanda med huvvet ner i marken? Jag vet inte hur det blev så men så var det iallfall. Sen låg vi kvar i tältet medans det regnade och sen käkade vi frulle och hoppade lite. Sen stack vi till TC där vi träffade Alex, Viktor, Maxi och några? Sen va vi där ett tah sen stack vi hem..
Jag borde nog sluta skriva nu för ingen pallar väl läsa annars?
Hare bra!

Chiao!

Tältar!

Hejsan alla glada!

Idag ska jag tälta me SB och Mandusen eller inatt säger man väl? Men vi kommer ha superskoj. Jag kommer skriva mer efter att vi har tälta och vi kommer ta massor me bilder! Snart ska jag stå i cafeterian på Grödingevallen hur kul blir det?! Men ni får BOMBA me SMS så jag har något att göra fram till 16.00..

Chiao!

Natti natti

Amanda & Sofi säger..

GODNATT!

My outfit!


Tröja- Kappahl
Linne under- H&M
Bälte- Lindex
Uppvikta jeans- Kappahl
Hallsband- Vietnam

Friday I'm in love!

Hejsan!

Igår skrev jag inget för jag sov hos min Bästevän Amanda. Vi hade super kul vi hoppade stusmatta, såg på tv mm.
Idag började med sovmorgon till 9.50 vi hade alltså inget språkval. Så vi hade ganska slappa lektioner och efter skolan gick jag och Amanda hem till henne. Vi hoppade lite och såg på tv. Nu är vi hemma hos mej och hon ska sova här. Vi kommer ha super roligt!
Jag slänger nog in ett videoklipp från en råkig NO lektion.

Hare gött, Chiao
!

Nyttig mat!

Ät nyttigare och må mucket bättre!

Man behöver inte godis, chips, läsk mm det finns mycket goare saker som är nyttiga. Nu säger jag inte bort me godis utan kanske bara äta godis på helgerna eller så kanske ta en frukt istället för chips eller kanske ta en macka när man kommer hem istället för att gå till t.ex. ICA och köpa godis? Man mår ju himla mycket bättre! Det är ju iallfall värt ett försök?
Jag tänker iallfall ge det en schans vad e det värsta som kan hända? Bättre hälsa? Hehe...

Chiao!

6 maj GRATTIS!

Hej svejs!

6 Maj = Grattis Alice äntligen 13 år!

Ja idag fyller min lila busunge Alice tretonårig! Av mej fick hon en tavla jag ritat själv tyvärr ingen bild, och ett foto på henne och mej från Yxlan. Sen fick hon av mej, Mandan och SB en näsesär me en kajalpenna, hudkräm, ögonskugga och en tandborste (på skämt dårah)
Dagen började iallafall med idrott och när jag kom in i gympasalen stog alla som var där inne och kollade upp mot taket? Gissa värför? Där var såklart en lite gullig fågel. Den flög omkring och sket då och då. Vi försökte såklart få ut den men nej den skulle vara där inne tyckte den. Sen hade vi bild med den nya läraren som heter Emma och jobbade på vår skola för 14 år sen(?) Trög info menmen.. Sen hade vi matteprov som delvis gick bra. Vi får se imorn.
Efter skolan gick jag och tjejerna hem till Alice och skulle ge henne hennes presenter. Vi kunde inte stanna länge för dem skulle handla mm. Iallafall efter det gick jag Sofia och Mandusen hem till Amanda. Vi åt lite hoppade stuts matta och såg på TV. Sen skulle jag och Amanda på träning och den gick ganska bra!
Nu sitter jag ändå här och har det lite tråkigt. Jag ska nog ta mej en apelsin eftersom jag har börjat bli lite mer nyttig av mej och bara äta godis på helger. Vi får väl se hur det kommer gå.
Imorn blir det väl en vanlig dag ska hem till Amanda lite.
Hare bra tillsvidare!

Chiao.


Dagens outfit


Långt linne- JC
Bälte-Lindex
Uppvikta jeans- Kappahl
Munkjacka (inte me på bilden)- Stadium

Matte provet

Ni undrar kanske överskriften?
Men saken e den att den här hade jag
i huvvet på nästan hela matteprovet.
Det är himla bra tycker jag.
Here it comes enyoe!

T.I ft Justin Timberlake- Dead and gone


KLÄDER!

Här kommer ett tips från mej.
Gilla det eller inte så här tycker jag!

1. Cardigan
2. Tubtopp
3. Shorts
4. Pumps
Härligt somrigt från H&M!

I like!

Hejsan allihoppa!

Jag kollar alltid på House på tisdagar kl 21.00 någon som vet vad som hände med andra avenyn jag brukar alltid kolla på det på datan på tisdagen innan det igentligen börjar men det fanns inget nytt avsnitt?
Jaja dagen började med genomgång av matte sen hade vi lite engelska mm. Vi fick även veta att vi ska få en ny lärare eftersom att våran gamla ska hoppa ner till 5:orna och vara lärare där.  Efter rasten hade vi lite musik och just nu på musiken lär vi oss låten pata pata kommer en liten video på den nedanför.. Jag fick lira gitarren och sjunga lite om jag ville sen hade vi ceyboards också.
Efter att få slutat 45 minuter tidigare så gick jag Sofia och Amanda hem till Amanda käkade lite hoppade stutsmatta och gick sedan tillbaka till skolan. Jag skulle nämnligen ha utväcklingssamtal. Det gick superbra fick lite bakläxa på läsning menmen jag överlever nog. Jag fick som mål att läsa en engelsk bok. Jag valde ut en och har redan kommit halvvägs så det blir nog som dans på roser. Efter att Amanda också haft utväcklings samtal skjutsade hennes mamma oss till TC för att handla present till Alice som e 13åring imorn, GRATTIS GUMMAN!  Till mejsjälv fick jag bara med mej en Ldb deo. Men vad Alice får skriver jag imorn för hon kanske läser detta.. Sen när jag kom hem fick jag och min lillebror laga mat för mamma skulle ha utväcklingssamtal eftersom hon också e lärare. Det blev korv me makaroner busänkelt! Imorn blir det till att fira Alice.
Hare bra!


Jag hittade inte orginalet men den här e ganska lik!
Enyoye

Chiao!

Har tråkigt så vrf inte?

1. Fullständigt namn? -  Sofi Larsson
2. Ålder? -  13
3. Vart bor du? - I mitt hus
4. Bor tillsammans med? - Mamma och pappa + syskon
5. Färg på ditt hus? - rött vita knutar

6. Hus eller lägenhet? -  Hus
7. När är du född? -  1 Mars
8. Klass? - 6B
9. Vilket år tar du studenten? Pallar inte ränka?
10. Något jobb? -  Nej
11. När gick du upp i morse? - Halv sju SUCK
12. När ska du sova? - När jag är trött
13. Duschat idag? -  A :D
14. Kramat någon idag? - Japp
15. Pussat någon idag? - Japp,
16. Vad har du ätit idag? - Lunch Midda
17. Dagens klädsel? -  Uppvikta jeans, tsha och munkjacka
18. Dagens smink? -  Mascara, lite kajal läppglans
19. Dagens sötnos? - Amanda<3
20. Dagens roligaste? - Jag xD heh nej driver..
Socialt:

21. Har du många vänner? -
Phaha alltid!<3

22. Hur många har du kysst? -  Räknar inte?
23. Vem kramade du senast? - Amanda tror jag?
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? - I'm a singel lady
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Brallis<3
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Tobbe
Favorit:

31. Film? -
  Forrest Gump, I Am Legend mm
32. Låt? -  Heartless ofc!
33. Mat? - Donken :$

34. Dryck? - Fanta ofc!
35. Färg? - Vit, Rosa, Grå, Blå
37. Stad? - Stockholm
38. Land? - Malta
39. Ämne i skolan?  Bild
40. Människa? - Människor<3

Senaste:

41. Personen du tänkte på? -
Dennis
42. Personen du kysste? -  :$
43. Gången du spydde? - År sen
44. Gången du grät? - Lördags
45. Pizzan du åt? -  Läääänge sen
46. Gången du var i Göteborg? - När jag var 6 bast
47. Gången du var i Stockholm?- Tisdags
48. Gången du var full? - nykter
49. Gången du var hög? - Jag e nt dum fuck att jag kmr bli hög!
50. Gången du var kåt? - Haha

Antingen eller:

51. Svart eller vitt? -
vit
52. Hund eller katt? .- Katt

 53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beroende på humör :$
54. Tvspel eller datorspel? - Paha Tv spel xD
55. Singel eller upptagen? -  singel/ uppt
56. Hångla eller ha sex? - Paha
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Playahead ofc
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Paha
60. Blont eller svart hår? - Blondin ;)
61. Har du blåa ögon eller bruna? -  Blåa.
62. Choklad eller lakrits? - Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Fanta OFC!
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - prickigt
68. Älska eller älskas? - älska och älskas
69. Leva eller dö? - leva

Antal:

70. Personer du älskar? -
  Vänner, Släkt, Familj
71. Personer du hatar? - Hmm kanske 10 jag venne
72. Gånger du varit full? - nykter frtf
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - räknar inte?

74. Glassar du ätit på en dag? - Pahah sommaren kanske 5-6 ingen aning?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Vet nt
76. Gånger du haft minnesluckor? - ?
77. Gånger du varit hög? - Aldrig!
78. Personer du saknar just nu? -
 Många :(
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 3
Vem:

80. Vill du kyssa nu? -
Ingen
81. Ska du träffa imorgon? - Många
82. Sjöng du senast för? - Amanda tror jag
83. Hade du senast en msn-konversation med? - SB<3
84. Spelade du tvspel med senast? - vet inte

85. Vill du ta med på resa nu? -  Vänner<3
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Alla jag hatar + många fler
87. Förtjänar att dö? - Dom som e helt fuckade i huvet?
88. Är söt? -  Dom söta
89. Vill du sova jämsides med i natt? -  Han.
Vad:

90. Gör dig glad? -
Mina vänner
91. Gör dig ledsen? -  Hårda ord
92. Vill du helst göra nu? - Ha kul
93. Önskar du att du slapp göra? -Ha tråkigt
94. Vill du ha nu? -  Kul
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Fyller år om 11 månader typ?
96. Längtar du till? - sommarlov
97. Tycker du om dina betyg? - A
98. Ångrar du i ditt liv? -  Att jag låter folk trycka ner mej när jag kan försvara mej
99. Är det bästa som hänt dig? - 6:an fick dem bästaste vännerna ever!<3
100. Hur mycket är klockan? - 21:02


My love!

Gud vad jag älskar den här låten
Sofi<3 Kanye West!
Han gör fan bara bra låtar!

Kanye West- Heartless

Back on track

Hello!

På färjan!
Nu har jag äntligen kommit tillbaka efter att ha varit på Yxlan i 3 dagar. Där borta har jag solat, varit nere vid havet och tagit bilder. Jag var ju där me Alice och vi hade super kul!
Idag började med att vår lärare pratade om allt o alla typ han snackade om att några har tagit sönder och 8 fönster på skolan assu jag kan inte fatta hur någon gör det? Fett omoget, synd och barnsligt! Det kan ju inte ens vara kul assu vad har man för liv om det är sånt man sysselsätter sej med ? Aja sen hade vi tråk engelska, NO och senska. Sen hade vi matte men vi fick sluta 30 minuter tidigare JIPPIE! Efter matten gick jag och Amanda hem i det regninga vädret. Senare idag vi 17.00 ska vi på fotboll för Amanda har ju äntligen börjat JIPPIE! Imorn ska både jag och Amanda ha utväklings samtal sen ska vi kanske till TC en stund.
Hare bra!

Chiao!

RSS 2.0