Ska tagga!

Hejsan bloggen och folket!

Jag&Sofia!
Nu ska jag dra iväg till Sofia! Sen kommer vi tillbaka hit hem till mej igen, men jag ska dra nu så hörs senare!

Chiao!

I Rock!


Min outfit för idag!

Chiao!


Imorn..

Gó kväll blogg och läsare!

Ny och fräsh bild tagen för 2 minuter sen!
Om man nu kan kalla kavrt över 9 för kväll? Hmm.. Aja idag vart en chill dag, följde med pappa till skhlm för att leta efter presenter till mami. Sen har jag inte gjort så mycket idah. Imorn ska jag vara med Sofia och kanske Amanda, men jag är helt säker på att jag ska vara med Sofia iallafall. Vi kommer ha super kul iallafall (observera att det alltid är så!), hehe. Men jag har inte så mycket mer att skriva om, så jag skriver mer imorn förmiddag!

Chiao!

OBS BILDBOMB!


Saknar er, jätte mycket! Det här plus MYCKET mer (detta är en del av våra oslagbara minnen) älskar er plus alla minnen.
Utan er är jag inget!
/ Eran Sofi

Chiao!


Vem bär den Bäst?



Vem bär denna söta klänning Bäst?
Är det Eva longoria, eller Jennifer Garner?

Chiao!

A great hit!



Snabbis!

Godmorgon bloggen och läsarna!

Gammal bild på mej!
Det här blir ett snabbis inlägg för jag ska snart iväg förstår ni, hehe. Men jag skriver mer sen när jag kommer hem. Jusste, jag skriv inget igår för dom stack vid kvart över 11 så jag tyckte att det var onödigt att sätta på datan då, därför blev det inget. Men jag skriver mera sen!

Chiao!

I must wait..

Hejsan blogg och läsare!

Jag har trååkigt! Om typ 1 och ½ timme ska vi ha gäster fram till kvällen.. Hoppas vi eller iallafall jag kommer ha kul. Jag lär nog skriva ikväll det beror på när dom drar. Men vi får hoppas på det bästa! Eller? Haha, tråkigt inlägg, I know..
Jag kanske borde sluta innan man dör av trååk. Hare bäst!

Chiao!

Dagens klädsel!


Chiao!

I Like U!


Min nya väska!



Chiao!

Sofia!

Hejsan bloggen och läsaren!

Bild från Malta 09!
Idag var jag och Sofia i TC, jag köppte en väska på Lindex. Jag skulle köpt en tubtop, men den fanns inte och så skulle jag köpt Twilight 3 boken "Ljudet av ditt hjärta" men den fanns inte heller, den var UTSÅLD! Åhnej, men jag kanske ska beställa den från nätet men det gör jag sen när pappa kommer hem. Så min dag var bra utom det där dårah. Imorn ska vi ha gäster så jag kan typ inte göra något på hela dagen, suck!
Men jag skriver nog lite mera senare.

Chiao!

Kom precis på!

Tjenare tjenare blogg och läsare!

Jag kom just på att min blogg fyllde ett år igår! grattis!
Hehe det var nog allt, skriver kanske mera sen.

Chiao!

Sno stilen av..

Ingen mindre än Lauren Conrad, även känd som L.C i TVserien The Hills.



Dagens.



Här har ni den fabulosso outfiten, hehe men nej här är den!

Chiao!

Äntligen!

Hejsan bloggen och läsarna!

Bild för fem minuter sedan!
För kanske en timme sedan så skjutsade vi hem (jag och pappa) Amanda hem till sej och vi stack till colorama för att leta ut nya tapeter till mej.  Som tur var hittade vi några! Hehe så snart ska jag få tapetsera om, Äntligen! Aja Sofia kom hem inatt tror jag? Så henne får jag väl ta och vara med! Har saknat henne! Vi får se vad som händer mera jag ska nog städa idah.
Skriver mer sen.

Chiao!

Amanda

Tjenare bloggen och läsarna!

Just nu är jag med Amanda och hon ska sova här. Vi lottade om vem vi skulle sova hos för hon ville sova hos mej och jag hos henne, så som ni märker förlorade jag, buhu. Haha nej men det gör inte så mycket. Det är roligare hos henne iallafall. Lite kort info om dagen:
Jag och Amanda möttes, gick hem till henne. Där chillade vi lite kolla på TV hoppade stutsmatta mm. Imorn så vet jag inte riktigt vad jag ska gör men vi får se. Något blir det väl?
Skriver mer imorn!

Chiao!


Some music!


My Immortal


Eminem We Made You


Brandy Right Here

Ska gå..

Godmorgon bloggen och läsarna!

Gammal bild på mej och Amanda.
Kanske lite sent at säga "godmorgon" nu men spela roll. Nu tänkte jag bara borsta tänderna sedan gå och möta Mandusen! Jag vet inte vem vi ska va hos  än så vi får se om jag skriver snart eller senare.
Hare bra!

Chiao!

Jag måste erkänna mej svag för en gång skull..

Hejsan ALLIHOPPA!

Nu är denna brud tillbaka på den bloggende vägen igen! Hihi saknat mej eller? Öh såklart vem saknar mej inte?! Nej men jag har haft det ganska bra där borta. Pallar inte snacka om det, inte nu iallafall.
 Fick upp mitt nyvunna intresse för böcker? Hmm.. Ah iallfall lånade jag en bok av Amanda "Expert på att rodna" 306 sidor om jag minns rätt, jag lästa iallfal ut boken på en dag? Aja jag tycker också att det är chokerande! Men som övertexten lyder så ÄLSKAR jag Twilight böckerna! Alice måste ha smittat mej eller nått? Haha eller inte.. Men jag mååste värkligen låna en av böckarna av henne för jag har snart läst klart min ..
Men jag känner att det börjar låta ganska tråkigt det här inlägget så jag kan ju ta och berätta om planerna för, imorgon? Jag gör de, hehe.. Jag ska (trummvirvel) Hehe nej de e lamt men jag ska vara med AMANDA!!!!!! Såde så!
Men jag ska läsa nu, hehe. Så hörs imorn eller senae!

Chiao!

En veckas blogg paus!

Hejsan bloggen och läsarna!

En gammal bild på mej och Amanda.
JA som ni ser på överskriften så blir det tyvärr en veckas blogg paus. Jag kommer att skriva igen på måndag eller söndag tror jag. Nog om det.
Idag vaknade jag och Amanda vid 10.30 eller nått, jag hade den konstigaste drömmen av alla haha. Vi käkade frulle fixade i rummet och sen drog vi ut och gjorde skönaste filmen haha, men de blåste för mycket så vi ska göra om den lite senare.
Men ses om en vecka!

Chiao!

MissAmanda & Miss Sofi IS BACK WTF!

Gó kväll bloggen och läsarn!

Ingen bild text!
Nu är jag med Mandusen och hon kollar på TV just nu. För kanske fem minuter sen gjorde vi bästa imotationen av activia reklamen, haha någon mer än jag som tycker att dom suger?! Haha , en replik : ' Och du tack för tippset om activia, det hjälpte värkligen ' Och när hon håller sej på magen, haha jag dör då haha! Aja nog om det. Dagen skulle sett ut ungefär såhär, Amanda kom hit, vi mötte Davve Leo och Sofia och stack och badade, hängde med dom ett tag Amanda slaggar. Men istället, Amanda och Sofi möts hänger hos Sofi ett tag, går och möter Sofia plus överraskar henne! Går hem till Amanda hoppar stutsmatta Sofia drar hem Amanda och Sofi slaggar hos Sofi! Så såg dagen ut i princip.
Skriver mer imorn!

Chiao!

Bom Bom POW!



I'm Home!

Hellu bloggen och läsarna!

Bild på meeej från idah!

Nu är jag hemma igen från kusinerna. Vi spelade typ mest Wii och åt hehe.. Imorn ska jag göra något med mandusen vid 10-11 eller något, jag går ioförsig upp vid 10 för mamma väcker mej då, suck. Men vid 11 blir det väääl! Men jag skriver mer imorn.
So loong suckers!!

Chiao!

Cinderella!


Roligt test!

Haha gjorde ett test på en sida och jag vart Alice Cullen i Twilight!

What member of the Cullen family are you?


Chiao!

Ettåring!

Hejsan bloggen och läsarna!

Idag fyller min minsting kusin Sandrine 1 år! Grattis lillkussen! Så ikväll ska vi åka till dom och fira henne.
Jag och min lillebrur Jonis åkte till TC och köppte en gullig liten present till henne, sen gick vi till donken och käkade. Sen så gick vi hem och de blåste på rätt bra om man säger så, hehe. Snart kommer Amanda hem om kanske måånga timmar hehe nej men hon kommer hem  iallafall, höhö.
Jag har inte så mycket mer att skriva , hörs mer senare eller imorn!

Chiao!

Ny design!

Hejsan igen! Hehe

Nu allihoppa har jag gjort mej en ny design! Vad tycks? Jag är iallafall himla nöjd. Kanske ska ändra bakgrundsfärgen till något mörkare(?), men vi får se.
Hare bra tills vidare!

Chiao!

Dagens låtar!

Milow- Ayo technology


Chris Brown- Wall to Wall


The Veronicas- Untouched


Chiao!

SKHLM

Hejsan bloggen och älskade läsare!

Nya brillor!
Sofi här igen hehe. Jag har ju somsagt inget att göra så stå ut med mååånga inlägg! Hehe.. Idag var jag och Sofia i Skhlm, i kanske 3-4 timmar! Jag  köppte en bh och ett par brillor! Vi hade jätte roligt, sen när vi vart hungriga käkade vi på donken och jag tog plus meny och fick ett blått coca cola glas hehe ville helst ha ett rosa men aja. Sen kollade vi in lite parfymer för Sofia kanske ska köpa en i taxfren när hon ska till grekland. Sen kom hennes mamma och hämtade oss och skjutsade hem mej. Sen har jag suttit hemma själv ett tag.
Imorn vet jag inte vad jag ska göra, inget inplanerat eller så men något blir det väl? Vill ni veta något? Ni får veta det ändå vare sej ni vill eller inte!
JAG SAKNAR MIN BÄSTAVÄN AMANDA SÅ DET SVIDER! KOM HEM NU GUMMAN SAKNAR DEJ SOM FAN!

Chiao!

Jämtland!

Hejsan bloggen och läsarna!
  
Tre bilder från Jämtland och resan, Klicka på dem för större storlek!
Nu har jag inte särskilt mycket att göra så jag tänkte berätta om Jämtland, assu när vi va där hehe. Vi kom dit vid kanske sju halv åtta så då packade vi upp och bäddade sängen sen käkad vi och typ sov eller nått. Första dagen åkte vi till en sjö vid namn kallsjön, den är väldigt kall men inte där av namnet hehe byn eller vad man ska säga där den ligger heter Kall. Onödig info men aja. Jag minns inte om vi gjorde något på fredagen men något vare väl. På lördagen var vi uppe på Åreskutan sen shoppade vi i Åre och köppte choklad och klubba från Årechokladfabriken. På söndagen bakade vi tror jag och bara chillade. På måndagen var vi på ett äventyrsbad i Åre och shoppade lite då också. På tisdagen var vi hemma packade i ordning och städade och blev bjudna på fika hos några.. & på onsdagen åkte vi hem dåra. Jag orkade inte beskriva liksom vad som hände varannan minut utan vad vi gjorde tyckte jag var viktigast! Sen snackade vi i telen med Amanda varje kväll och messade en del hehe. Bilderna hittar ni på Sofias blogg, http://pperffas.blogg.se.
Skriver mera ikväll och lägger även ut ett inlägg om vad jag gjorde idah!

Chiao!


Regnigt värre..

Godmorgon bloggen och läsarna!

Bild från Jämtland
Idag kom mamma och väckte mej kl 10.10, suuck. Jag var så trött så jag låg kvar i sängen tills halv. Sen gick jag för att käka frulle och nu sitter jag här. Dagens planer blir att åka till skhlm, om mina föräldrar tillåter, höhö.. Jag och Sofia då hehe. Men jag skriver mer sen!

Chiao!

Outfit for today!



That's it!
Skriver ett inlägg oxå!

Skriver imorn!

Godnatt bloggen!

Nu tänkte jag allt gå och se på TV med mami, sen blir det sängen vid någon tid, hehe.. Amanda kommer nog åka hem på fredag om jag och Amanda får som vi vill! Sen kanske hon förljer med till Småland eller så stannar jag hemma..
Nu börjar programmet igen, hörs imorn!

Chiao!

Tebaka!

Hejsan bloggen och läsarna!

Nu är jag tillbaka från Jämtland! Jag & Sofia har haft jätte kul, men jag berättar nog om allt och lägger in bilderna imorn för jag pallar inte nu! Skriver antagligen mera sen!

Chiao!

RSS 2.0